Under kølerhjelmen på X-Klasse. Tekniske data, mål og vægt.

Mål og vægt.

Biltype
Ståhøjde
ECO start/stop-funktion

Kom suverænt frem med X-Klassens stærke motorer.

Vælg mellem 5 dieselmotorvarianter.

I hver af X-Klassens motorer banker et stærkt og udholdende hjerte. Topmotoriseringen med V6-cylinder-dieselmotor [X 350 d 4MATIC. Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 11-11,5 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 236–230] 1* imponerer med sit maksimale drejemoment på 550 Nm med høj trækkraft allerede ved lave hastigheder. Dermed er der næsten ingen grænser, hvor langt man kan nå på og uden for vejene.

Fælles for alle motorvarianter er direkte Common-Rail-indsprøjtning med Piezo-injektorer, turboladning og SCR-teknologien (Selective Catalytic Reduction) til udstødningsrensningen samt evnen til at trække tunge anhængerlasterne.

1

X 350 d 4MATIC ifm. 7G-TRONIC PLUS. Brændstofforbrug ved bykørsel/landevejskørsel/blandet kørsel: 9,7-10,0/12,0-12,3/11,1-11,3 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 236-230 g/km [*]. De faktiske forbrugsværdier afhænger blandt andet af køretøjets vægt og af det valgte udstyr.

De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Der er tale om "NEDC-CO₂-værdierne" iht. art. 2 nr. 1 gennemførelsesforordning (EU) 2017/1152. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 692/2008/EF.

Motorer og forbrugsværdier.

Biltype
Ståhøjde
ECO start/stop-funktion
Originaltilbehør (fx tagræling, hardtop osv.) kan ændre relevante køretøjsegenskaber som fx vægt, kørsels- og luftmodstand og kan sammen med trafik- og vejrbetingelserne påvirke værdierne for forbrug og kørselsydelse. Flere tekniske data kan du finde på www.mercedes-benz.de
* Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).