Kom videre med din virksomhed. Vito Tourer.

Professionel persontransport.

Vito Tourer er en værdifuld partner. År efter år.

Vil du altid være klar til udrykning? Kan du ikke modstå nye udfordringer? Gør du dit arbejde målbevidst? Så er Vito Tourer det rigtige match for dig, for med Vito kommer du videre – både på vejene og med din virksomheds succes.

Vito Tourer er nu engang specialisten, når det gælder professionel persontransport, og med Vitos innovative assistent- og sikkerhedssystemer kommer du endnu mere sikkert i mål - og dét uanset om du vælger baghjuls- eller firehjulstræk, Vito Tourer BASE, PRO eller SELECT.

Et finmasket net af Mercedes-Benz forhandlere landet over sørger med et omfattende serviceprogram for, at din Vito Tourer holder sig på toppen. Så at Vito bliver ved med at være en værdifuld partner for dig og din virksomhed. År efter år.

Highlights Vito Tourer.

  1. Økonomi
  2. Komfort
  3. Kvalitet
  4. Fleksibilitet
  5. Sikkerhed
Oplev de økonomiske fordele med Vito.

Vitos Tourer bidrager til en sund økonomi i virksomhed. De mange kilometer pr. liter brændstof gør turen til at betale, og Mercedes-Benz’ typiske kvalitet, pålidelighed og holdbarhed sørger for, at din Vito er der for dig, når du har brug for den. De lange serviceintervaller på op til 40.000 km gør det ikke mindre interessant for virksomhedens økonomi.

I det hele taget er Vitos fremragende produktkvalitet den bedste forudsætning til at holde budgettet for vedligeholdelses- og reparationsomkostninger nede, og selv efter mange år kan du se på din Vito Tourer, at den er født med en holdbar rustbeskyttelse, bl.a. med et fuldt galvaniseret karrosseri.

Fascinerende hvor behagelig en arbejdsplads kan være.

Med sin rummelige kabine tilbyder Vito Tourer dig maksimal arbejdsglæde. Sæderne er virkelig behagelige med deres robuste og ergonomiske indtræk, og i den kolde årstid er sædevarme til fører og forsædepassager, som fås som ekstraudstyr, også en værdifuld detalje. Hvis du har brug for plads til 2 passagerer foran, kan du bestille 2-passagersædebænken som ekstraudstyr.

Med den elektromekaniske servostyring og fartpilot, det justérbare multifunktionsrat og kørselscomputer som ekstraudstyr cruiser du med lethed mod dine opgaver. Også det semi- eller fuldautomatiske klimaanlæg, som fås som ekstraudstyr, hjælper med at holde hovedet koldt.

Som ekstraudstyr sørger audiosystemerne for de bedste forbindelser og god underholdning, når du er på farten. Og navigationssystemerne Audio 40 eller Becker® MAP PILOT hjælper dig med at nå hurtigere frem til din destination. Da enhver succesrig virksomhed har styr på arkiveringen, har vi udstyret Vito Tourer med talrige, praktiske opbevaringsrum til bl.a. kørebøger.

Vito Tourer er klar, når du er det.

Vi gør alt for, at du hurtigt kommer til at sætte pris på din Vito, så I kan begynde at opbygge en lang og tryg relation.

Ved levering modtager du et køretøj i ypperste Mercedes-Benz kvalitet, som med succes har været igennem 5,5 mio. omfattende testkilometer. Vito er født til de hårde krav, der stilles til et køretøj, der skal bruges i erhvervsmæssigt øjemed. Og den omfattende rustbeskyttelse med fuldt galvaniseret karrosseri betyder, at Vito også efter mange år vil gøre sig godt som repræsentant for din virksomhed.

Én ting er klar: Med Vito vælger du et køretøj, som du kan stole på. Med sin høje driftssikkerhed vil den supportere dig overalt i din arbejdsdag. For os er 'Mercedes-Benz Vans. Born to run' ikke bare et motto. Det er også et løfte.

Vito Tourer. En transportverden af muligheder.

Uanset hvor du skal hen, hjælper Vito Tourer dig med at nå din destination. For de tre modeller BASE, PRO og SELECT kan tilpasses præcist dine og dine passagerers behov.

Er du på jagt efter et komfortabelt køretøj til transport af rejsende eller som hotel-shuttle, er Vito Tourer SELECT med to justérbare 3-personers bænksæder det bedste valg. (Måske forkæler du dine passagerer med lys og luft og bestiller panoramasoltaget som ekstraudstyr...) Har du behov for en alsidig taxa eller køretøj til klubben eller foreningen? Så bør du møde Vito Tourer PRO. Og hvis det handler om at køre dit mandskab til arbejdspladsen eller indsatsstedet, er den funktionelle Vito Tourer BASE et godt bud.

Alt efter køretøjets længde kan du udstyre passagerafdelingen med to - og i den ekstra lange version endda med tre - sæderækker med 2- og 3-personers bænksæder. For at nå det maksimale antal på ni siddepladser, skal du vælge enten 3 sæderækker i passagerafdelingen (2-2-3-pladser), eller en passagersædebænk foran og to 3-personers bænksæder i den bageste del af bilen.

Nå sikkert frem til din destination. Med livrem og seler.

Alle nyder godt af sikkerheds- og assistentsystemerne i Vito Tourer - du, dine passagerer og de øvrige trafikanter.

Af sikkerhedfeatures kan nævnes sidevindsassistenten, opmærksomhedsassistenten ATTENTION ASSIST, airbags samt den nyeste generation af det elektronisk stabiliseringsprogram ADAPTIVE ESP®. Der kan etableres beskyttelse fra op til 6 airbags, og via redningsmærker med QR-kode på B-stolpen kan redningsmandskabet direkte aflæse køretøjets redningskort.

Et yderligere highlight er ekstraudstyret COLLISION PREVENTION ASSIST, der også på motorvejen overvåger afstanden til køretøjet foran og kan advare om risikoen for en kollision. Efter ønske kan der installeres bakkamera, personbeskyttelsessystemet PRE-SAFE® og mange flere features fra det store sikkerhedsudstyrsprogram.

I Vito Tourer kommer du og dine passagerer sikkert frem.

Altid til tjeneste.

Vito Tourer, PRE-SAFE-system

PRE-SAFE®-system.

Vito Tourer, aktiv parkeringsassistent

Aktiv parkeringsassistent.

Vito Tourer, kørelysassistent

Kørelysassistent.

Vito Tourer, Lane Keeping-assistent

Vejbane-assistent.

Vito Tourer, COLLISION PREVENTION ASSIST

COLLISION PREVENTION ASSIST.

Vito Tourer, dødvinkelassistent

Blindvinkelassistent.

Forhjuls-, baghjuls- eller firehjulstræk?

Alle kan nå frem. Men du vil videre!

Derfor kan du vælge mellem tre trækstærke motorvarianter samt drivtyperne baghjuls- og firehjulstræk til Vito Tourer. Alt efter dine planer, og hvor du er på vej hen, kan du vælge et køretøj med det drev, der passer til dig og dine ønsker.

Mens du er på farten, sørger 7-trins automatgearkassen 7G-TRONIC PLUS1, som fås som ekstraudstyr, for høj kørselskomfort og et lavt forbrug. Også den manuelle 6-trins standardgearkasse imponerer med en overbevisende balance mellem manøvredygtighed og effektivitet.

Uanset hvilken drivvariant eller gearkasse du vælger, opnår du med Vito Tourers elektromekaniske standard-servostyring, komfortable undervognsafstemning og enkelthjulsophænget en effektivitet, kørselskultur og kørselskomfort på personbilsniveau.

Mercedes PRO: Det netværksforbundne servicekoncept til din forretning.

Din varebil er et af virksomhedens vigtigste aktiver. Derfor fremstiller vi ikke kun pålidelige og robuste varebiler til dig, men arbejder også på at skabe attraktive forretningssystmer, programmer og tilbud – lige fra finansiering over service til den daglige drift.

Den professionelle netværks- og flådeløsning Mercedes PRO connect forbinder virksomhed og biler og hjælper med at øge effektivitet og produktivitet– både på ledelsesniveau, i økonomiafdelingen og i det daglige arbejde.

[*] Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og om de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).