V-Klasse - En MPV med mere kultur og komfort | Mercedes-Benz

V-Klasse med MBUX.

4 bogstaver. Utallige fordele.

Konfigurér din egen V-Klasse nu

MBUX. Intuitiv betjening og kunstig intelligens.

Mercedes-Benz User Experience overtager ikke kørslen for dig, men det er tæt på. Og under alle omstændigheder gør MBUX turen i din V-Klasse så komfortabel for dig som muligt.

Ved hjælp af kunstig intelligens lærer MBUX dig bedre og bedre at kende, som tiden går, og kan f.eks. spille dine yndlingssange for dig eller finde en alternativ rute, hvis der er kø forude.

MBUX tilbyder dig en helt ny verden af infotainment, og systemet betjenes intuitivt med stemmen, med berøringer eller med bevægelser. Perfekt integreret i dit digitale liv og helt personlig via dit valg af visningsstil.

Er du klar til MBUX? Er du klar til fremtiden?

Mercedes-Benz User Experience (MBUX) giver dig adgang til en helt ny verden af information, underholdning og konnektivitet. Nøgleordene er kunstig intelligens, intuition og infotainment. Er du klar?

Hey Mercedes? Eller touchskærm? Eller...?

MBUX betjenes intuitivt med stemmen, berøringer eller bevægelser. Og du bestemmer selv hvordan.

Indbygget radio med god hukommelse.

MBUX giver dig hurtig og let adgang til dine favoritkanaler, yndlingsprogrammer og podcasts. Og dag for dag lærer MBUX dig bedre at kende og finder selv dét, du har lyst til at høre.

MBUX er touchbetjening efter eget valg.

Dine fingerspidser vælger selv, hvordan de vil betjene funktionerne. Vælg mellem touchdisplayet eller den integrerede touchpad i midterkonsollen - eller anvend touchknapperne på rattet!

Musik ad libitum.

Slut din smartphone til og lyt til din favoritmusik. MBUX skelner ikke mellem pop, jazz eller klassisk. Med forstærker- og højttalersystemet Burmester® Surround Soundsystem (ekstraudstyr) får al musik en overbevisende lyd i bilen.

Overlegent navigationssystem.

Med MBUX når du hurtigere frem til destinationen. Navigationssystemet viser dig den bedste rute og kombinerer augmented reality med trafikinformation i live-billeder, så din kørsel bliver så sikker og afslappet som mulig.

MBUX er standardudstyr i V-Klasse. En række af funktionaliteterne skal dog tilkøbes som ekstraudstyr.

Hey Mercedes!

Via stemmestyringssystemet (ekstraudstyr) lytter MBUX til dét, du siger - og gør dét, du beder den om. Du skal bare sige Hey Mercedes, så er din V-Klasse lutter øren.

Hvem skal du ringe til? Det ved MBUX.

Via kunstig intelligens lærer MBUX hurtigt, hvem du vil ringe til - og hvornår. På klokkeslættet kommer telefonnummeret frem på displayet.

MBUX gør, hvad du beder om.

Hvis du skal have indstillet varmen i førersædet, siger du det bare til MBUX. Eller hvis du vil vide, hvor mange kilometer der er tilbage i tanken, kan du også få det at vide.

Følg din intuition.

Vi mennesker er vanedyr - også når vi kører bil. Følg din intuition, når du skal betjene MBUX via touchdisplayet. Swipe ned. Swipe til siden... Bare swipe!

Hvor vil du hen i dag?

Med tiden lærer MBUX dit køremønster at kende. I stedet for at taste din ønskede destination ind  - til for eksempel dit arbejde eller din hjemmeadresse - beder du bare MBUX om at tage dig dertil. Så kommer ruten frem på displayet.

Sød musik for ørerne.

Vil du lytte til P1 i dag? Eller BBC? Er du til Beatles eller Beethoven? Uanset hvad du bestemmer dig for, finder MBUX det frem til dig - bare be' om det.

Alle stemmestyringskommandoer i MBUX foregår på engelsk. Stemmestyringssystemet i MBUX fås som ekstraudstyr.  

V-Klassen er udviklet med sans for såvel køreglæde som dynamik.

Livet er fuldt af særlige øjeblikke og lige så unikt som den ny V-Klasse, der er udviklet med sans for såvel køreglæde som dynamik og udstråler livsglæde for hver eneste kørte kilometer.

V-Klasse vækker opsigt, hvor den end befinder sig – med den unikke stil, der kendetegner Mercedes-Benz. Perfektioneret ned i den mindste detalje og med en rummelighed, der passer til alle situationer i livet.

Den dynamiske front, de enestående former og det variable kabinekoncept giver V-Klassen ægte blikfang. Uanset om du er på tur med hele familien inklusive hund, fritidsudstyr og oppakning eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer.

V-Klasse highlights.

  1. Plads til det hele
  2. Sikkerhed
  3. Effektivitet
  4. Køreglæde
Omstillingsparathed og fleksibilitet i hverdagen.

Skab den rette familie/job-balance når du vælger firmabil. Fra førerpladsen i Mercedes V-Klasse sidder du med op til 239 Mercedes-heste i hånden og et 9-trins automatgear til at styre momentet på op til 500 Nm. Et godt tag i vejen og et væld af køreassistenter giver dig smidighed i bytrafikken og stille glæder på motorvejen.

Og uanset hvor du ser hen i kabinen, er du omgivet af eksklusive materialer og en tårnhøj finishgrad. Samtidig kan din V-Klasse rumme op til 7 håndboldpiger med tasker – eller et 4-personers mødebord. Tænk stort, når du tænker firmabil.

Masser af plads. Masser af sikkerhed.

Uanset hvor du skal hen, er sikkerhed din trofaste rejsekammerat i V-Klassen. Eksempelvis i form af standardudstyr som ATTENTION ASSIST og sidevindsassistenten.

Innovative assistent- og sikkerhedssystemer som den aktive afstandsassistent DISTRONIC, den adaptive bremseassistent, spor- og dødvinkelassistent samt LED Intelligent Light System giver sikkerhedsniveauet et yderligere løft.

4MATIC, 9G-TRONIC PLUS og 4ETS.

Med BlueEFFICIENCY og opfyldelse af udstødningsnormen Euro 6d TEMP, gr. I har Mercedes-Benz taget endnu et skridt på vejen mod emissionsfri kørsel.

De ydelsesstærke og brændstoføkonomiske motorer i V-Klasse kan køre op til 13,7 km på literen (WLTP), og hvis du lige så ofte kører ude i naturen som i byens trafik, er det ikke noget problem. Det permanente firehjulstræk 4MATIC og 9G-TRONIC PLUS tilpasser sig nemt til din livsstil.

Det elektroniske traktionssystem 4ETS hjælper dig gennem tykt og tyndt på våde og glatte, isede og tilsneede veje. Sikkerheden, komforten og dynamikken er altid i højsædet, og vejret bliver til en biting – uanset hvilke vejforhold du og dine passagerer udsættes for undervejs.

Et nyt yndlingssted i dit liv.

Uanset om rejsen tager kort eller lang tid – med V-Klasse bliver din kørsel et studie i køreglæde.

Drivline og undervogn kombinerer manøvredygtighed med unik komfort og får dig effektivt og komfortabelt frem til dine mål. Selv vanskeligt terræn klares suverænt med det stærke, permanente firehjulstræk 4MATIC – med optimeret traktionsstyring og fremragende kørselsstabilitet. Samtidig kontrollerer du med automatgearkassen 9G-TRONIC PLUS både afslappede og mere sporty kørselsformer, og den optimalt reducerede støj i kabinen gør hver eneste tilbagelagte kilometer endnu mere behagelig.

Glæd dig over den høje kvalitet i V-Klassens kabine, et eksklusivt cockpit udført i udsøgte, førsteklasses materialer og et formfuldendt design.

Når du kører i mørke, skaber ambientebelysningen i V-Klasse et stemningsfuldt lys og en uforlignelig behagelig atmosfære.

Og V-Klassen er i det hele taget en sansemæssig oplevelse og slår fremtidens toner an med såvel standardudstyret og omfattende ekstraudstyr som f.eks. COMAND Online, Live Traffic Information og Burmester®-surroundsoundsystemet.

Konfigurér din helt egen V-Klasse.

Nu kan du opbygge din V-Klasse, så den bliver fuldstændig som du vil ha' den. Vælg farve, indtræk, hjul, ekstraudstyr og meget meget mere...

Vælge mellem tre trækstærke motorvarianter. Og baghjuls- eller firehjulstræk

Alle kan nå frem. Men du vil videre!

Alt efter dine planer, og hvor du er på vej hen, kan du vælge en V-Klasse med det drev, der passer til dig og dine ønsker.

Mens du er på farten, sørger 9-trins automatgearkassen 9G-TRONIC PLUS for høj kørselskomfort og et lavt forbrug, og i det hele taget opnår du med elektromekanisk standard-servostyring, komfortabel undervognsafstemning og enkelthjulsophænget en kørselskultur og kørselskomfort på absolut personbilsniveau.

Lige som det skal være i V-Klassen.