Kørselssikkerhed i arbejdsdagen.

Sikkerhedsudstyr på højeste niveau.

Ud over høj kørselssikkerhed og det stabile og overskuelige karrosseri får du med Sprinter et omfattende udvalg af assistentsystemer. Ekstraudstyr som LED-forlygter og det innovative vinduesviskersystemet bidrager til at forbedre udsynet og øger dermed sikkerheden.

Aktiv afstandsassistent DISTRONIC.

Mere afstand, højere sikkerhed.

Den aktive afstandsassistent DISTRONIC holder afstanden til det forankørende køretøj og aflaster føreren - f.eks. ved kørsel på motorvejen eller ved stop-and-go-trafik.

Standardudstyr.

Blindvinkelassistent med Rear Cross Traffic Alert.

Hjælper ved baneskift og når du bakker ud fra en parkeringsplads.

Blindvinkelassistenten med Rear Cross Traffic Alert kan med visuelle og akustiske advarselssignaler være med til at forhindre ulykker ved vognbaneskift og ved baglæns manøvrering i forbindelse med parkering og udstigning.

Ekstraudstyr.

Aktiv Lane Keeping-assistent.

Hjælper dig med at holde din vognbane.

Den aktive vognbaneassistent kan hjælpe med at registrere, hvis bilen forlader vognbanen utilsigtet, advare føreren og eventuelt aktivt få bilen tilbage i vognbanen ved hjælp af bremseindgreb.

 

Ekstraudstyr.

Parkeringspakke med 360°-kamera.

Ubesværet parkering og manøvrering.

Parkeringspakken med 360°-kamera hjælper markant i forbindelse med parkering og manøvrering og kan dermed øge både sikkerheden og komforten.

Ekstraudstyr.

Aktiv bremseassistent.

Hjælper med at forhindre ulykker.

Den aktive bremseassistent kan hjælpe med at forhindre ulykker med forankørende køretøjer og fodgængere på kørebanen - og med at afbøde følgerne af et uheld.

Ekstraudstyr.