Øg forspringet med Sprinter kassevogn.

Uovertruffen komfort og køreglæde.

En køreglæde der skal opleves.

Med den ny Sprinter får du uovertruffen komfort og køreglæde. Glæd dig for eksempel til det intelligente telematiksystem MBUX, touchskærm samt modulopbyggede opbevaringskoncept, som kan tilpasses nøjagtigt til dine ønsker og bilens anvendelsesformål på samme måde som udvalget af multimedie- og assistentsystemer.

Gå på opdagelse i de mange highlights herunder.

Highlights.

 1. Produktkoncept
 2. Dansk standard
 3. Netforbindelse
 4. Brancheløsninger
 5. Sikkerhed
 6. Økonomi
En fryd for øjet. Og endnu mere for din arbejdsdag.

Designet på den ny Sprinter vækker opsigt: Den er designet efter det moderne Mercedes-Benz designkoncept „Sensual Purity“. Kabinen er også en nyskabelse, som imponerer med lige dele flot design og fremragende funktionalitet – eksempelvis med det intelligente, modulopbyggede opbevaringskoncept og KEYLESS-START.

Lastrummet i kassevognen overbeviser også med praktisk ekstraudstyr som f.eks. den indvendige tagbærer, vægtoptimeret plastgulv, hjulkasser med læssemulighed og pallestøtte i skydedørens trin, som blandt andet stabiliserer lasten ved kurvekørsel og muliggør mere effektiv fastgørelse.

Dertil kommer muligheden for at vælge mellem forhjuls-, baghjuls- og firehjulstræk1 alt efter anvendelsesprofil og de ønskede køreegenskaber. Du kan enten skifte gear manuelt i en manuel 6-trins gearkasse, automatisk via 7G-TRONIC PLUS eller automatgearkassen 9G-TRONIC, som er enestående for segmentet.

Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt. Den helt nydesignede kabine skaber den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Den danske standard i den ny Sprinter tilbyder dig bl.a.:

 • Multifunktionsrat
 • Multimediesystem med 7″ touchskærm
 • KEYLESS-START
 • Lyssensor
 • Elektrisk styretøj
 • Fartpilot
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor inkl. WET WIPER-system
 • Aktiv bremseassistemt (nødbremse)
 • Aktiv kollisionsbremse
 • Oliefyr
 • Trægulv
 • Foldbar sidespejle
 • Kommunikationsmodul (forberedt til Mercedes PRO)
Din mobilitet 4.0.

For at gøre arbejdet så økonomisk og behageligt som muligt for dig, er Sprinter udstyret med multimediesystemet MBUX.

MBUX multimediesystemet med 7″ (17,8 cm) touchskærm tilbyder dig en imponerende intuitiv touch-betjening, høj skærmopløsning (960×540) og alsidige muligheder for kommunikation og infotainment samt Bluetooth og streaming.

Apple Car Play/Android Auto fås efter ønske med forskellige radioer, multimediesystemer og tilslutningsløsninger til Sprinter. Alt efter behov spænder sortimentet fra smartphone-holdere over radioen med Bluetooth®-grænseflade med håndfri betjeningsfunktion til multimediesystemet med touchskærm med høj opløsning, hurtig harddisk navigation med 3-D-kortvisning smartphone integration.

Multimediesystemerne kan f.eks. betjenes via touchskærm med høj opløsning eller med Touch-control-knappen på multifunktionsrattet og du kan nå og aflæse alle betjenings- og visningselementer uden besvær.

For at imødekomme den digitale udvikling har vi udstyret Sprinter med en integreret, fast internetforbindelse. Det muliggør brugen af aktuelle og fremtidige Mercedes PRO tjenesteydelser og giver dig fordele som mindre nedetider, fremtidssikret flådestyring og digitale kørebøger.

Du finder altid en Sprinter til dine transportbehov.

Med Sprinter kassevogn er der mange muligheder: 4 køretøjslængder, 3 taghøjder og 4 motorvarianter gi’r dig en imponerende vifte af kombinationsmuligheder, og du kan konfigurere biler med en tilladt samlet vægt på op til 5.500 kg.

Med den længste af de 4 køretøjslængder og det højeste af de 3 tage tilbyder Sprinter kassevognen dig et lastrumsvolumen på op til 17 m3. Har du brug for mere, er det også muligt at spænde en trailer på op til 3.500 kg bag på bilen.

Med over 600 styks ekstraudstyr, herunder f.eks. særlige flåde- og undervognsløsninger, kan Sprinter kassevognen tilpasses endnu bedre til dine behov. Med ekstraudstyr som pallestøtte, beklædte hjulkasser og indvendig tagbagagebærer bliver dine transportopgaver lettere at løse.

Til særlige branchemæssige behov tilbyder vi – sammen med vores certificerede samarbejdspartnere – de op- og ombygningsløsninger, du og din forretning har brug for.

Din sikkerhed er i højsædet i en Sprinter.

Sprinter er helt igennem gearet til sikkerhed med et råkarrosseri, der er særligt stabilt på grund af sin konstruktion og sammensætning af materialer.

Hertil kommer de mange assistentsystemer, for selv den mest rutinerede bilist kan komme ud for situationer, hvor hjælp kan være nødvendig. Udbuddet rækker fra sidevindsassistenten som standard over den aktive bremseassistent til Lane Keeping-assistenten – begge de sidstnævnte er standard for køretøjer med en tilladt totalvægt på mere end 3.500 kg.

Ekstraudstyr som bakspejl med integreret bakkameraet samt 360°-kameraet forbedrer yderligere det allerede gode overblik fra førersædet, og i mørket lyser LED High Performance-forlygterne (ekstraudstyr) vejbanen op på de lange, mørke strækninger.

Skulle uheldet være ude, beskytter standard-airbaggen føreren – og efter ønske kan der installeres 5 ekstra airbags for føreren og forsædepassageren.

En helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

Den ny Sprinter kassevogn fortsætter den økonomiske succeshistorie, som Sprinter har været i 20 år. Med sin gennemprøvede kvalitet og pålidelighed, den attraktive startpris og de talrige konfigurationsmuligheder bestiller du kun det, du virkelig har brug for.

Vi vil gerne gøre gode ting endnu bedre, og derfor har vi forbrugsoptimeret vores dieselmotorer. Af yderligere fordele for din virksomheds økonomi kan nævnes 50 kg mere nyttelast2, og med hovedtanken på 50 l3 og en bundbelægning i plast4, som fås som ekstraudstyr, kan du spare endnu mere på bilens vægtkonto. Derudover imponerer Sprinter kassevogn med endnu bedre rummelighed2 og en 80 mm lavere2 lastrumsbund. Det gør Sprinter endnu nemmere at læsse og komme op i.

Det lave brændstofforbrug og den intelligente funktionalitet i Sprinter kombineres ganske enkelt til en helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

1

Firehjulstrækket forventes at være i handlen fra 4. kvartal 2018.

2

I forbindelse med forhjulstræk, i sammenligning med baghjulstræk.

3

Hovedtanken 50 liter fås som ekstraudstyr til Sprinter kassevognen ifm. forhjulstræk.

4

Bundbelægning plast fås som ekstraudstyr til Sprinter kassevognen.

Kan tilpasses næsten alle krav.

Køretøjets længde
Kompakt
Standard
Lang
Ekstra lang
Tagtype
Normalt tag
Højt tag
Ekstra højt tag
Maks. lastrumslængde
Maks. lastrumshøjde
Maks. lastareal
Maks. lastrumsvolumen
2.607 mm
1.789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2.607 mm
2.079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3.272 mm
1.789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3.272 mm
2.079 mm
5,539 m2
11 m3
4.307 mm
2.009 mm
6,9 m2
14 m3
4.307 mm
2.243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.243 mm
7,606 m2
17 m3

Få en mere behagelig arbejdsdag.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt, og den helt nydesignede kabine giver dig den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Du kan f.eks. vælge mellem 5 forskellige førersæder, der hver især opfylder forskellige ønsker og behov for sædekomfort. Det moderne betjenings- og displaykoncept udmærker sig bl.a. ved, at smartphones kan integreres og multimediesystemerne, der fås som ekstraudstyr, kan betjenes via touchskærm og multifunktionsrattet.

Det modulopbyggede opbevaringssystem med opbevaringsrum er lette at nå og kan fås med låg som ekstraudstyr, og en smart multifunktionsboks, som kan anvendes som 'arbejdsbord', sørger for at holde orden i kabinen.

Komfortførersæde.

MBUX multimediesystem med 10,25" touchscreen.

Trådløs opladning af smartphones.

Praktiske opbevaringsrum med låg.

KEYLESS-START. Start og stop med tryk på en knap.

THERMOTRONIC klimaanlæg.

Skræddersyede løsninger til opbygning af din varebil...

Din Mercedes Sprinter skal leve op til dine professionelle krav.

Hvis du har særlige ønsker til din nye varebil - som fx køle- eller kasseliftopbygning, har vi mange års erfaring med opbygning af specialløsninger. Sammen med vores certificerede samarbejdspartnere kan vi tilbyde en mængde af stærke, anvendelige opbygningsløsninger.

Mercedes PRO: Det netværksforbundne servicekoncept til din forretning.

Din varebil er et af virksomhedens vigtigste aktiver. Derfor fremstiller vi ikke kun pålidelige og robuste varebiler til dig, men arbejder også på at skabe attraktive forretningssystmer, programmer og tilbud – lige fra finansiering over service til den daglige drift.

Den professionelle netværks- og flådeløsning Mercedes PRO connect forbinder virksomhed og biler og hjælper med at øge effektivitet og produktivitet– både på ledelsesniveau, i økonomiafdelingen og i det daglige arbejde.