Ordentligt kram for pengene. ServiceLeasing fra 1.695 kr./md.

Mercedes Sprinter med automatgear og tyverialarm.

Mercedes Sprinter er klasselederen. Rummelig, behagelig og først og fremmest bygget til at holde. Hvis du foretrækker at arbejde med ordentligt kram, så er det Sprinter, du skal køre.

Fra 1.695 kr./md. Og kun 35.000 kr. ud!

Nu kan du få Sprinter 211 med lavt tag for kun 1.695 kr. i månedlig ydelse, inkl. service og vedligeholdelse med stjerneudstyr som 9-trins automatgear, tyverialarm, semiautomatisk A/C, aktiv bremse assistent, fartpilot, regnsensor, multifunktionsrat, DAB-radio med Bluetooth og meget mere. Og med en førstegangsydelse på kun 35.000 kr.

ServiceLeasing: Mercedes-Benz Sprinter 211 A1 (lavt tag). Energiklasse E. Forbrug ved blandet kørsel fra 11,2 km/l*, CO2-emission fra 233 g/km. Grøn ejerafgift 4.470 kr. pr. halvår. ServiceLeasing inkl. service og vedligeholdelse: Månedlig ydelse fra 1.695 kr./md. over 48 måneder, kmforbrug 60.000 km og en engangsydelse på 35.000 kr. Etableringsgebyr på 3.100 kr. og panthaverdeklaration 920 kr. Alle priser er inkl. afgift men ekskl. moms. Forudsætter positiv kreditvurdering via Mercedes-Benz Finans A/S. Begrænset kampagneperiode, registrering inden 31.12.2020. Prisen er vejl. og inkl. levering. Bilen er vist er med højt tag samt ekstraudstyr. *WLTP.

Hvis du ikke holder afstand, så gør Sprinter.

Den aktive afstandsassistent DISTRONIC øger både sikkerheden og komforten. Afstandsassistenten DISTRONIC holder automatisk afstanden til det forankørende køretøj og aflaster føreren, f.eks. ved kørsel på motorvejen eller ved stop-and-go-trafik. Mere afstand, højere sikkerhed. Afstandsassistenten fås som ekstraudstyr til Sprinter.

Hvem tror du kan køre med 3,5 tons på krogen.

Mercedes Sprinter kan leveres med ekstra trækkapacitet, så anhængeren kan køre med helt op til 3,5 tons. Hvis du tager alt det med, du kan have i varerummet, så får du en samlet vogntogsvægt på maksimalt 7 tons. Så kan du virkelig få flyttet noget.

Når vi siger tyverialarm, MENER VI TYVERIALARM!!

Som den første varevogn i segmentet leveres Sprinter nu som standard med en tyverialarm, der gør det rigtigt svært at være biltyv. Tyverialarmen virker på HELE bilen, så selv om tyven borer hul i sidedøren og åbner den, går alarmen i gang. Det gør den også, hvis tyven forsøger at lukke bilen op med nødnøglen. Eller hvis han forsøger at åbne motorhjælmen og slå alarmen fra.

Lyst til lækkert ekstraudstyr? Eller brug for flere kilometer?

Her kan du se, hvad det koster ekstra om måneden, hvis du vil gøre din ny Sprinter endnu mere din egen - med ekstraudstyr som f.eks. MBUX multimediasystem med 7" touchskærm, komfortførersæde med varme eller måske højt tag. Du kan også øge det årlige kilometerantal, hvis du har behov for det. Eller opgradere til en lang model med større motor.

Alle beregninger er foretaget over 48 måneder. Alle priser ekskl. moms.

Kontakt din aut. Mercedes-Benz forhandler for yderlige oplysninger.

Sæt strøm til din forretning.

Nu kan du bestille den nye Mercedes eSprinter!

I den nye eldrevne Sprinter er batterierne lagt under gulvet, så eSprinter får en lastvolumen på hele 11,5 m3, og rækkevidden ligger på op til 150 km, målt efter de nye WLTP-standarder.

På en god kaffepause kan du toppe batterierne 100 % op. Fuld genopladning tager nemlig kun 45 minutter, så nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at køre CO2-neutralt lokalt.

Listepriser for Sprinter kassevogn pr. 1. juli 2020.

Tjek listepriser på de forskellige motorvarianter af Sprinter kassevogn med og uden afgifter og moms.

Og få overblik over motorydelse, km/l, energiklasse mm.

Hold din forretning i gang med Service & Parts.

Du kan købe originale Mercedes-Benz reservedele op til 15 år efter, at de er gået ud af produktion.

Med Service & Parts forbliver din Sprinter varevogn en ægte Mercedes-Benz helt ned til mindste detalje, fordi vi med vores globale netværk af logistikcentre kan sikre, at dit serviceværksted altid har adgang til alle nødvendige, originale reservedele.

MobiloVan og Mercedes-Benz Service24h.

Grænseløs og livslang mobilitetsgaranti til din Sprinter.

Hvis uheldet er ude, er det godt at vide, at mobilitetsgarantien Mercedes-Benz MobiloVan følger med som standard med din ny Sprinter kassevogn.

Med Service24h får du bl.a. meget hurtig og kvalificeret hjælp over hele Europa - helt gratis.

Overvejer du at lease din ny varevogn?

Uanset om du vælger ServiceLeasing eller finansiel leasing, opnår du mange fordele med leasing.

ServiceLeasing  dækker alle serviceydelser og samler udgifterne, så du som erhvervskunde altid har det fulde overblik. Finansiel leasing er et godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering.  

Vælg den rigtige forsikring til din Sprinter kassevogn.

Mercedes-Benz Forsikring er skræddersyet til dig som Mercedes-ejer for at eliminere dine bekymringer.

Når du har valgt en Mercedes-Benz varevogn, der er leaset via Mercedes-Benz Finans, er det formodentlig fordi, du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og driftsøkonomien. Men hvad med forsikring?

Konfigurér din egen Sprinter kassevogn.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Sprinter kassevogn, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Lorem Ipsum