Et solidt grundlag: Sprinter chassis.

Masser af varianter. Masser af muligheder.

Klar til alle dine transportopgaver.

Med 3 køretøjslængder, standardførerhus eller dobbeltkabine samt de mange køretøjsvarianter og den brede udstyrspalette giver Sprinter chassis dig frit valg på alle hylder.

F.eks. kan du nu få din Sprinter chassis med forhjulstræk, hvilket medfører en rimelig startpris og ekstra nyttelast i forhold til køretøjer med baghjulstræk. Og du kan profitere af det intelligente betjenings- og visningskoncept samt det modulopbyggede opbevaringskoncept, som kan tilpasses individuelt efter dine ønsker og behov.

Ud over nyhederne har vi naturligvis bevaret al den værdi, som Sprinter har opbygget gennem de seneste 20 år – ekempelvis de mange afprøvede på- og udbygningsløsninger, som vi har udviklet sammen med vores certificerede samarbejdspartnere.

Highlights.

 1. Produktkoncept
 2. Dansk standard
 3. Netforbindelse
 4. Brancheløsninger
 5. Sikkerhed
 6. Økonomi
En fryd for øjet. Og endnu mere for dit arbejde.

Designet på den ny Sprinter vækker opsigt: Den er designet efter det moderne Mercedes-Benz designkoncept „Sensual Purity“. Kabinen er også en nyskabelse, som imponerer med lige dele flot design og fremragende funktionalitet – eksempelvis med det intelligente, modulopbyggede opbevaringskoncept og KEYLESS-START

I standardførerhuset er der plads til op til 3 personer, og i dobbeltkabinen kan teams på op til 7 personer køre sammen til arbejdspladsen. Bag kabinen giver de 3 køretøjslængder dig masser af muligheder for lige præcis de anvendelsesspecifikke på- og udbygningsløsninger, som du og din virksomehd har brug for.

Blandt de andre fordele er det store udbud af drevvarianter, for alt efter dine ønsker og behov kan du bestille din Sprinter ladvogn med forhjuls-, baghjuls- eller firehjulstræk1. Gearskiftet foretages enten manuelt via en 6-trins manuel gearkasse2 eller automatisk via 7G-TRONIC PLUS eller via automatgearkassen 9G-TRONIC3, der er enestående i segmentet.

Dansk standard med masser af funktionalitet og komfort.

At sætte sig ind i en Sprinter har altid været noget særligt. Den helt nydesignede kabine skaber den perfekte balance mellem praktisk funktionalitet og et stærkt kvalitetsudtryk.

Den danske standard i den ny Sprinter tilbyder dig bl.a.:

 • Multifunktionsrat
 • Multimediesystem med 7″ touchskærm
 • KEYLESS-START
 • Lyssensor
 • Elektrisk styretøj
 • Fartpilot
 • Semiautomatisk klimaanlæg
 • Regnsensor inkl. WET WIPER-system
 • Aktiv bremseassistemt (nødbremse)
 • Aktiv kollisionsbremse
 • Oliefyr
 • Trægulv
 • Foldbar sidespejle
 • Kommunikationsmodul (forberedt til Mercedes PRO)
Din mobilitet 4.0.

Sprinter er udstyret med multimediesystemet MBUX med 7″ (17,8 cm) touchskærm, som tilbyder dig en imponerende intuitiv touch-betjening, høj skærmopløsning (960×540) og alsidige muligheder for kommunikation og infotainment samt Bluetooth og streaming.

Apple Car Play/Android Auto fås efter ønske med forskellige radioer, multimediesystemer og tilslutningsløsninger til Sprinter. Alt efter behov spænder sortimentet fra smartphone-holdere over radioen med Bluetooth®-grænseflade med håndfri betjeningsfunktion til multimediesystemet med touchskærm med høj opløsning, hurtig harddisk navigation med 3-D-kortvisning smartphone integration.

Multimediesystemerne kan f.eks. betjenes via touchscreen med høj opløsning eller med Touch-control-knappen på multifunktionsrattet og du kan nå og aflæse alle betjenings- og visningselementer uden besvær.

For at imødekomme den digitale udvikling har vi udstyret Sprinter med en integreret, fast internetforbindelse. Det muliggør brugen af aktuelle og fremtidige Mercedes PRO tjenesteydelser og giver dig fordele som mindre nedetider, fremtidssikret flådestyring og digitale kørebøger.

Hvor der er brug for transport, finder du også en Sprinter.

Med Sprinter chassis får du mange muligheder: Enkelt- eller dobbeltkabiner samt 3 køretøjslængder danner grundlag for et imponerende udvalg af varianter, og udvalget udvides yderligere med 4 motorvarianter, de 3 drevvarianter forhjuls-, baghjuls- og firehjulstræk samt masser af ekstraudstyr og undervognsvarianter.

Dermed kan du konfigurere biler med en tilladt samlet vægt på op til 5.500 kg. Og om nødvendigt kan der ved ombygning til sættevognstrækker endog hægtes 5.250 kg på til en tilladt samlet vægt på 8.750 kg.

Med over 600 stk. ekstraudstyr, herunder f.eks. særlige flåde- og undervognsløsninger, kan Sprinter chassis tilpasses endnu bedre til dine behov. Til særlige branchemæssige behov tilbyder Mercedes-Benz VanSolution fabriksmonterede kompletløsninger og naturligvis op- og ombygningsløsninger i samarbejde med vores certificerede samarbejdspartnere.

Gearet til sikkerhed.

Sprinter chassis er hele vejen igennem gearet til sikkerhed med et råkarrosseri, der er særligt stabilt på grund af sin konstruktion og sammensætning af materialer.

Hertil kommer de mange assistentsystemer, for selv den mest rutinerede bilist kan komme ud for situationer, hvor hjælp kan være nødvendig. Udbuddet rækker fra sidevindsassistenten som standard over den aktive bremseassistent til Lane Keeping-assistenten – begge de sidstnævnte er standard for køretøjer med en tilladt totalvægt på mere end 3.500 kg.

I mørket lyser LED High Performance-forlygterne (ekstraudstyr) vejbanen op på de lange, mørke strækninger, og skulle uheldet være ude, beskytter standard-airbaggen føreren – efter ønske kan der tilmed installeres 5 ekstra airbags for føreren og forsædepassageren.

Økonomisk så det kan mærkes.

Sprinter chassis fortsætter den økonomiske succeshistorie, som Sprinter har været i 20 år. Med sin gennemprøvede kvalitet og pålidelighed, den attraktive startpris og de talrige konfigurationsmuligheder bestiller du kun det, du virkelig har brug for.

Vi vil gerne gøre gode ting endnu bedre, og derfor har vi forbrugsoptimeret vores dieselmotorer og givet dig mulighed for mere nyttelast med ekstraudstyr som en hovedtank på 50 l og en glasfiber forstærket bagfjeder.

Således kombineres det lave brændstofforbrug og intelligent funktionalitet i Sprinter chassis til en helt igennem økonomisk mobilitetsløsning.

Kan tilpasses næsten alle dine krav.

De mange køretøjsvarianter og udstyrsmuligheder gør det muligt at tilpasse Sprinter chassis helt nøjagtigt til transportopgaven.

Hvis nyttelasten er afgørende, er vægtvarianten 5.500 kg det bedste bud. For en specielt udstyret sættevognstrækker er en tilladt samlet trækvægt på op til 8.750 kg mulig – f.eks. til transport af køretøjer

I standardførerhuset er der plads til op til 3 personer, og i dobbeltkabinen kan små teams på helt op til 7 personer følges ad til arbejdsstedet. Og sammen med vores autoriserede samarbejdspartnere kan vi desuden tilbyde et stort udvalg af opbygningsløsninger til særlige branchekrav.

Gør din arbejdsdag nemmere.

Med sit fremragende udsyn er kabinen i Sprinter chassis en af de detaljer, der gør førerens dagligdag så behagelig som muligt. Derudover kan du vælge mellem fem forskellige førersæder, afhængig af dine individuelle komfortbehov, og multimediesystemerne, der fås som ekstraudstyr, kan betjenes via touchscreen og touch-control-knapperne i rattets højre side.

Læs mere om de mange behagelige funktionaliteter herunder.

Komfortførersæde.

MBUX multimediesystem med 10,25" touchskærm.

Trådløs opladning af smartphones.

Praktiske opbevaringsrum med låg.

KEYLESS-START. Start og stop med tryk på en knap.

THERMOTRONIC klimaanlæg.

Skræddersyede opbygningsløsninger.

Din Sprinter chassis skal leve op til dine professionelle krav.

Hvis du har særlige ønsker til din nye Sprinter chassis, har vi mange års erfaring med opbygning af specialløsninger. Sammen med vores certificerede samarbejdspartnere kan vi tilbyde en mængde af stærke, anvendelige opbygningsløsninger.

Mercedes PRO: Det netværksforbundne servicekoncept til din forretning.

Din varebil er et af virksomhedens vigtigste aktiver. Derfor fremstiller vi ikke kun pålidelige og robuste varebiler til dig, men arbejder også på at skabe attraktive forretningssystmer, programmer og tilbud – lige fra finansiering over service til den daglige drift.

Den professionelle netværks- og flådeløsning Mercedes PRO connect forbinder virksomhed og biler og hjælper med at øge effektivitet og produktivitet– både på ledelsesniveau, i økonomiafdelingen og i det daglige arbejde.