Flådestyring til din forretning - Læs om Mercedes PRO | Mercedes-Benz
Mercedes PRO connect

Mercedes PRO connect. 

Øget effektivitet og produktivitet. 

Mercedes PRO: Det netværksforbundne servicekoncept til din forretning.

 

Din varevogn er et af virksomhedens vigtigste aktiver. Derfor fremstiller vi ikke kun pålidelige og robuste varevogne til dig, men arbejder også på at skabe attraktive forretningssystemer, programmer og tilbud – lige fra finansiering over service til den daglige drift.

Den professionelle netværks- og flådeløsning Mercedes PRO1 connect forbinder virksomhed og biler og hjælper med at øge effektivitet og produktivitet– både på ledelsesniveau, i økonomiafdelingen og i det daglige arbejde.

Mercedes PRO starter med forbindelses- og flådetjenesterne under Mercedes PRO connect2 og udvides gradvist.

1

Mercedes PRO er tilgængeligt i Danmark. Du kan få yderligere information hos din Mercedes-Benz forhandler.

2

Netværks- og flådeløsningen Mercedes PRO connect tilbydes til Vito, eVito, Sprinter, eSprinter og V-Klasse og er mulig i alle nye modeller på det danske marked. Du kan få yderligere information hos din Mercedes-Benz forhandler.

Dine fordele med Mercedes PRO connect. Kort fortalt.

Gør hverdagen nemmere for dine flådeansvarlige og chauffører med Mercedes PRO connect1. De professionelle netværks- og flådeløsninger forbinder virksomheden med bilerne og chaufførerne og er med til at øge effektiviteten og produktiviteten. Både på ledelsesniveau, i økonomiafdelingen og naturligvis i det daglige arbejde med flådeadministrationen.

Wartungen besser planen

Bedre planlægning af serviceeftersyn.

En enkelt varslingssystem viser dig i god tid, hvornår det er tid til næste serviceeftersyn.
Ihr Fahrzeug immer im Blick

Slut med ubehagelige overraskelser.

Du har altid overblik over status på dine din biler, også selv om du ikke lige er i nærheden.
Unnötige Mehrkosten vermeiden

Slip for unødvendige ekstraomkostninger.

Hold din bil i form og opnå en mere pålidelig planlægning uden risiko for stilstand.
1

Netværks- og flådeløsningen Mercedes PRO connect tilbydes til Vito, eVito, Sprinter, eSprinter og V-Klasse og er mulig i alle nye modeller på det danske marked. Du kan få yderligere information hos din Mercedes-Benz forhandler.

Mercedes PRO connect. Løsninger og forudsætninger.

Læs mere om Mercedes PRO connect, og hvad forudsætningerne er for forenkling og optimering af kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer.

Oplev de mange flådestyringsløsninger.

Er du på udkig efter en flådestyringsløsning til din flåde, eller vil du integrere dine Mercedes-Benz varevogne i dit eksisterende flådestyringssystem?

Mercedes-Benz Connectivity Services GmbH tilbyder dig en række løsninger - enten direkte eller i samarbejde med professionelle partnere.

Lorem Ipsum