Forenklet flådekommunikation.

Direkte forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufføren.

Forenklet flådekommunikation BASIS: Tidsbesparelser og øget produktivitet.

God kommunikation sparer tid og letter arbejdsgange. Derfor tilbyder Mercedes PRO connect en direkte, interaktiv forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufføren.1

Med produktet Forenklet flådekommunikation BASIS etablerer du en direkte forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufførerne.1 Det gør kommunikationen i virksomheden mere interaktiv, hurtigere og giver færre misforståelser. Den flådeansvarlige kan bruge biladministrationsværktøjet til at sende beskeder og ordrer til chaufførens Mercedes PRO connect App.1

Pris 0 DKK pr. md.2

1

Mercedes PRO connect App og Mercedes PRO Adapter App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

2

Den samlede pris pr. køretøj for et årsabonnement med alle Mercedes PRO connect tjenesterne (ekskl. datagrænseflade) er DKK 1.870 ekskl. moms. Ved at benytte dig af velkomsttilbuddet, kan du anvende de omfattede tjenester gratis i 12 måneder. Når velkomsttilbuddet er udløbet, har du stadig din Mercedes PRO firmakonto. Vær opmærksom på, at du skal købe produkter og tjenester igen, når velkomsttilbuddet er udløbet.

Fordelene kort og godt.

Direkte Kommunikation zwischen Fahrer und Flottenmanager

Direkte linje mellem flådeansvarlig og chauffør.

 
Vermeidung von Missverständnissen in der Kommunikation

Færre misforståelser, højere effektivitet.

 
Zeitersparnis und höhere Produktivität

Sparet tid, øget produktivitet, bedre rentabilitet.

 

Forenklet flådekommunikation anvendt i praksis.

Direkte forbindelse mellem den flådeansvarlige og chaufførerne.

Inkluderede tjenester.

  1. Flådekommunikation

  2. Internet i bilen

1

Mercedes PRO connect App og Mercedes PRO Adapter App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

2

Tjenesten "Send2Car" fås kun i forbindelse med MBUX-multimediesystemet med 17,8 cm (7 tommer) touchscreen og navigation eller MBUX-multimediesystemet med 26 cm (10,25 tommer) touchscreen. Tjenesten fås ikke til Vito eller eVito.

3

Tjenesten "Internet i bilen" er tilgængelig i udvalgte lande og afhænger af regional tilgængelighed. Du kan få yderligere information hos din Mercedes-Benz forhandler.

Kompatible modeller og anvendelser.

Køretøjer og modeller

eSprinter 910, Sprinter 910, Sprinter 907, Vito 447 (fra 05/2019), eVito 447, V-Klasse 447 (fra 03/2020)

Biladministrationsværktøj  
Mercedes PRO connect App  
MBUX multimediesystem  
Du finder detaljerede oplysninger om hvilke tjenester, der fås til dit køretøj, i Mercedes PRO connect serviceoversigt.

Øget effektivitet og produktivitet.

Læs mere om Mercedes PRO connect elementerne, der gør kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer betydeligt lettere. Og dermed er med at øge effektivitet og produktivitet i virksomheden – både på ledelsesniveau, i økonomiafdelingen og i det daglige arbejde.

Lorem Ipsum