Kommunikationsmodul.

Dine fordele ved en monteringsløsning ab fabrik.

I en række køretøjer er kommunikationsmodulet til Mercedes PRO connect tilgængeligt fra fabrikken.1 Det giver en optimal netværksløsning fra starten – så kan du gøre din arbejdsdag endnu mere effektiv.

Kommunikationsmodulet (LTE) til digitale tjenester (JH3)2 anvender et fast integreret SIM-kort til ekstremt hurtig og pålidelig overførsel af data. Modulet er den tekniske forudsætning for at bruge de digitale tjenester fra Mercedes PRO connect.3

Konnektivität direkt ab Werk

Netværksløsning direkte fra fabrikken.

Optimal netforbindelse fra dag 1.
Gebündelt in attraktiven Mehrwertpaketen

Udvalgte Mercedes PRO connect tjenester.

Samlet i attraktive værdipakker.
Mehr Effizienz durch Konnektivität

Øget effektivitet med netværksløsninger.

Fra den allerførste kilometer.
1

I ny Sprinter fra 06/2018, i Vito fra 05/2019, i eVito samt i V-Klasse 447 fra 03/2020 er kommunikationsmodulet dansk standard. I biler udstyret med motorviderekørselsfunktion (MW1) er der funktionsbegrænsninger i forhold til tjenesterne "Digital turstyring" og "Digital kørebog". Ved aktiv motorviderekørselskobling registreres kun én tur.

2

Afhængigt af regional tilgængelighed.

3

Levering af tjenesterne i forbindelse med det integrerede kommunikationsmodul afhænger af mobilnetudbyderens netværksdækning.

Alt dette får du med Mercedes PRO connect.

Den fabriksmonterede løsning fra Mercedes PRO connect består af en række elementer og tjenester, som giver virksomhedens flådeansvarlige, førere og køretøjer mulighed for at kommunikere bedre, enklere og hurtigere med hinanden.

 1. Kommunikationsmodul (LTE) til digitale tjenester (JH3)

 2. Mercedes PRO Portal
 3. Biladministrationsværktøj


  Dashboard.

  Som flådeansvarlig danner du dig hurtigt et overblik over dagens vigtigste emner vedrørende din vognpark på den konfigurerede startside - Dashboardet.


  Notifikationer.

  Bevar overblikket over din flåde. Som flådeansvarlig modtager du notifikationer, hvis der opstår biladvarsler, eller hvis et køretøj forlader et geofence-område.


  Bilstatus og -logistik.

  I biladministrationsværktøjet modtager du oplysninger direkte om tankniveauet, forestående vedligeholdelse samt køretøjernes position.

 4. Mercedes PRO connect App


  Dashboard.

  Som fører har du konstant overblik og adgang til den vigtigste information om dit køretøj - for eksempel brændstofniveau og resterende aktionsradius.


  Find bilen.

  Har du glemt, hvor du parkerede? Det finder du let ud af med Mercedes PRO connect App'en.4 Med bilsøgningsfunktionen kan du via navigationen blive guidet hen til dit køretøj fra din aktuelle geografiske position.

 5. MBUX multimediesystem
1

I ny Sprinter fra 06/2018, i Vito fra 05/2019, i eVito samt i V-Klasse 447 fra 03/2020 er kommunikationsmodulet dansk standard. I biler udstyret med motorviderekørselsfunktion (MW1) er der funktionsbegrænsninger i forhold til tjenesterne "Digital turstyring" og "Digital kørebog". Ved aktiv motorviderekørselskobling registreres kun én tur.

2

Afhængigt af regional tilgængelighed.

3

I køretøjer udstyret med motorviderekørselsfunktion (MW1) er der funktionsbegrænsninger i forhold til tjenesterne "Digital turstyring" og "Digital kørebog". Ved aktiv motorviderekørselskobling registreres kun en tur.

4

Mercedes PRO connect App og Mercedes PRO Adapter App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

Tilgængelighed og forudsætninger for anvendelse af Mercedes PRO connect tjenester.

Herunder finder du de vigtigste forudsætninger, for at din virksomhed kan anvende Mercedes PRO connect.
Typeserier

Kompatible typeserier.

  Model1

Typeserie(r)2

Modelår
  Sprinter 907 fra 06/2018
  Sprinter 910 fra 06/2018
  Vito 447 fra 05/2019
  eVito 447 fra 03/2019
  V-Klasse 447 fra 03/2020
  MBUX multimediesystemet med navigation fås som ekstraudstyr til Sprinter 907 og Sprinter 910.
1

Kommunikationsmodulet til digitale tjenester er tilgængeligt som standard- eller ekstraudstyr, afhængigt af bilmodellen.

2

Typeserierne kan være forskellige fra land til land. F.eks. ved parallelimport har oprindelseslandet betydning for kompatibiliteten. I biler udstyret med motorviderekørselsfunktion (MW1) er der funktionsbegrænsninger i forhold til tjenesterne "Digital turstyring" og "Digital kørebog". Ved aktiv motorviderekørselskobling registreres kun én tur.

Forudstninger

Tekniske forudsætninger.

For at kunne anvende biladministrationsværktøjet, Mercedes PRO Portalen og Mercedes PRO connect App, skal dit system være udstyret med følgende:
Browser Alle gængse browsere understøttes. Følgende browserversioner anbefales:

* Mozilla Firefox version 51+* Google Chrome version 56+* Safari version 10+, Microsoft Edge alle versioner

BEMÆRK: Biladministrationsværktøjet og Mercedes PRO Portalen ikke er optimeret til brug på tablets og smartphones og dermed kun er beregnet til desktopbrug.
Smartphones Mercedes PRO connect App kan anvendes med gængse smartphones og kan downloades i Apple og Google App Stores.

Apple
Operativsystem fra version iOS 11
Download fra Apple App Store

Android
Operativsystem fra version 5.0
Download fra Google Play Store

Smartphones med root-adgang eller Jailbreak understøttes ikke af sikkerhedsmæssige hensyn.

Tilgængelighed i dit land.

Mercedes PRO connect som fabriksløsning med kommunikationsmodul (LTE) til digitale tjenester (JH3) fås i følgende lande:
Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Storbritannien og Nordirland, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig

Lorem Ipsum