Mercedes PRO Adapter.

Dine fordele ved en eftermonteringsløsning.

Mercedes PRO Adapter er et kompakt stykke hardware, der fås som eftermonteringsløsning. Adapteren kan nemt eftermonteres i udvalgte Mercedes-Benz varebilsmodeller,1 som ikke er udstyret med kommunikationsmodulet fra fabrikken.

Med Mercedes PRO Adapter kan du således få adgang til alle de innovative, netværksbaserede produkter og tjenester fra Mercedes PRO connect i dine eksisterende køretøjer.

Innovative Konnektivität

Innovativ, eftermonteret netværksløsning.

Til udvalgte Vito- og Sprinter-modeller.1
Zwei attraktive Produkte zur Auswahl

Fri dataoverførsel mellem to smartphone-app's.

Enkel og sikker flådeadministration, øget effektivitet.
Mit dem Mercedes PRO Adapter

Nem og hurtig eftermontering.

 Mercedes PRO connect via Mercedes PRO Adapter.
1

Mercedes PRO Adapter fås til Vito 639 fra 11/2010, til Vito 447 fra 10/2014 til 04/2019 og til Sprinter 906 fra 04/2006. I Mercedes-Benz varebiler, der kan leveres med kommunikationsmodul (LTE) til digitale tjenester (JH3) fra fabrikken, er det ikke muligt at anvende Mercedes PRO Adapter. I biler udstyret med motorviderekørselsfunktion (MW1) er der funktionsbegrænsninger i forhold til tjenesterne "Digital turstyring" og "Digital kørebog". Ved aktiv motorviderekørselskobling registreres kun én tur.

Alt dette får du med Mercedes PRO connect.

Den eftermonterede løsning fra Mercedes PRO connect består af en række elementer og tjenester, som giver virksomhedens flådeansvarlige, førere og køretøjer mulighed for at kommunikere bedre, enklere og hurtigere med hinanden.

 

 1. Mercedes PRO Adapter

 2. Mercedes PRO Portal
 3. Biladministrationsværktøj


  Dashboard.

  Som flådeansvarlig danner du dig hurtigt et overblik over dagens vigtigste emner vedrørende din vognpark på den konfigurerede startside - Dashboardet.

   


  Notifikationer.

  Bevar overblikket over din flåde. Som flådeansvarlig modtager du notifikationer, hvis der opstår biladvarsler, eller hvis et køretøj forlader et geofence-område.


  Bilstatus og -logistik.

  I biladministrationsværktøjet modtager du oplysninger direkte om tankniveauet, forestående vedligeholdelse samt køretøjernes position.

 4. Mercedes PRO Adapter App

 5. Mercedes PRO connect App


  Dashboard.

  Som fører har du konstant overblik og adgang til den vigtigste information om dit køretøj - for eksempel brændstofniveau og resterende aktionsradius.

   


  Find bilen.

  Har du glemt, hvor du parkerede? Det finder du let ud af med Mercedes PRO connect App'en.4 Med bilsøgningsfunktionen kan du via navigationen blive guidet hen til dit køretøj fra din aktuelle geografiske position.

1

I ny Sprinter fra 06/2018, i Vito fra 05/2019 samt i eVito er kommunikationsmodulet dansk standard. I biler udstyret med motorviderekørselsfunktion (MW1) er der funktionsbegrænsninger i forhold til tjenesterne "Digital turstyring" og "Digital kørebog". Ved aktiv motorviderekørselskobling registreres kun én tur.

2

I køretøjer udstyret med motorviderekørselsfunktion (MW1) er der funktionsbegrænsninger i forhold til tjenesterne "Digital turstyring" og "Digital kørebog". Ved aktiv motorviderekørselskobling registreres kun en tur.

3

Mercedes PRO connect App og Mercedes PRO Adapter App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

4

Mercedes PRO connect App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

Tilgængelighed og forudsætninger for anvendelse af Mercedes PRO connect tjenester.

Herunder finder du de vigtigste forudsætninger, for at din virksomhed kan anvende Mercedes PRO connect som eftermonteret løsning.
Typeserier

Kompatible typeserier.

Model Typeserie(r)1 Modelår
Sprinter 906 fra 04/2006
Vito 447 fra 10/2014 til 04/2019
Vito 639 fra 11/2010
1

Typeserierne kan være forskellige fra land til land. F.eks. ved parallelimport har oprindelseslandet betydning for kompatibiliteten. I biler udstyret med motorviderekørselsfunktion (MW1) er der funktionsbegrænsninger i forhold til tjenesterne "Digital turstyring" og "Digital kørebog". Ved aktiv motorviderekørselskobling registreres kun én tur.

Forudstninger

Tekniske forudsætninger.

For at kunne anvende biladministrationsværktøjet, Mercedes PRO Portalen, Mercedes PRO connect App og Mercedes PRO Adapter App, skal dit system være udstyret med følgende:
Browser Alle gængse browsere understøttes. Følgende browserversioner anbefales:

* Mozilla Firefox version 51+* Google Chrome version 56+* Safari version 10+, Microsoft Edge alle versioner

BEMÆRK: Biladministrationsværktøjet og Mercedes PRO Portalen ikke er optimeret til brug på tablets og smartphones og dermed kun er beregnet til desktopbrug.
Smartphones Mercedes PRO connect App1 og Mercedes PRO Adapter App kræver Bluetooth1 kan anvendes med gængse smartphones og fås i Apple og Google App Stores. Vær opmærksom på, at Mercedes PRO Adapter App skal bruge Bluetooth®.
Mercedes PRO connect App Apple
Operativsystem fra version iOS 11
Download fra Apple App Store

Android
Operativsystem fra version 5.0
Download fra Google Play Store
 
Mercedes PRO Adapter App Apple
Operativsystem fra version iOS 11
Download fra Apple App Store

Android
Operativsystem fra version 5.0
Download fra Google Play Store

Smartphones med root-adgang eller Jailbreak understøttes ikke af sikkerhedsmæssige årsager.
1

Mercedes PRO connect App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

Tilgængelighed i dit land.

Mercedes PRO Adapter fås i følgende lande:
Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Storbritannien og Nordirland, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig

Lorem Ipsum