Løsninger og forudsætninger.

Bliv connectet med kommunikationsmodulet.

For at kunne anvende Mercedes PRO connect-tjenesterne skal dit køretøj fra fabrikken være udstyret med kommunikationsmodulet (LTE) til digitale tjenester (JH3). Kommunikationsmodulet overfører data ekstra hurtigt med det integrerede SIM-kort, så du således altid er optimalt forbundet med dine biler.

Her finder du en oversigt over de køretøjer, som er udstyret med kommunikationsmodulen fra fabrikken.

Dine fordele ved en monteringsløsning ab fabrik.

I en række køretøjer er kommunikationsmodulet til Mercedes PRO connect tilgængeligt fra fabrikken.1 Det giver en optimal netværksløsning fra starten – så kan du gøre din arbejdsdag endnu mere effektiv.

Kommunikationsmodulet (LTE) til digitale tjenester (JH3)2 anvender et fast integreret SIM-kort til ekstremt hurtig og pålidelig overførsel af data. Modulet er den tekniske forudsætning for at bruge de digitale tjenester fra Mercedes PRO connect.3

Konnektivität direkt ab Werk

Netværksløsning direkte fra fabrikken.

Optimal netforbindelse fra dag 1.
Gebündelt in attraktiven Mehrwertpaketen

Udvalgte Mercedes PRO connect tjenester.

Samlet i attraktive værdipakker.
Mehr Effizienz durch Konnektivität

Øget effektivitet med netværksløsninger.

Fra den allerførste kilometer.
1

I ny Sprinter fra 06/2018, Vito fra 05/2019, eSprinter, eVito samt i V-Klasse 447 fra 03/2020 er kommunikationsmodulet dansk standard. I biler udstyret med motorviderekørselsfunktion (MW1) er der funktionsbegrænsninger i forhold til tjenesterne "Digital turstyring" og "Digital kørebog". Ved aktiv motorviderekørselskobling registreres kun én tur.

2

Afhængigt af regional tilgængelighed.

3

Levering af tjenesterne i forbindelse med det integrerede kommunikationsmodul afhænger af mobilnetudbyderens netværksdækning.

Alt dette får du med Mercedes PRO connect.

Den fabriksmonterede løsning fra Mercedes PRO connect består af en række elementer og tjenester, som giver virksomhedens flådeansvarlige, førere og køretøjer mulighed for at kommunikere bedre, enklere og hurtigere med hinanden.

 1. Kommunikationsmodul (LTE) til digitale tjenester (JH3)

 2. Mercedes PRO Portal
 3. Biladministrationsværktøj


  Dashboard.

  Som flådeansvarlig danner du dig hurtigt et overblik over dagens vigtigste emner vedrørende din vognpark på den konfigurerede startside - Dashboardet.


  Notifikationer.

  Bevar overblikket over din flåde. Som flådeansvarlig modtager du notifikationer, hvis der opstår biladvarsler, eller hvis et køretøj forlader et geofence-område.


  Bilstatus og -logistik.

  I biladministrationsværktøjet modtager du oplysninger direkte om tankniveauet, forestående vedligeholdelse samt køretøjernes position.

 4. Mercedes PRO connect App


  Dashboard.

  Som fører har du konstant overblik og adgang til den vigtigste information om dit køretøj - for eksempel brændstofniveau og resterende aktionsradius.


  Find bilen.

  Har du glemt, hvor du parkerede? Det finder du let ud af med Mercedes PRO connect App'en.4 Med bilsøgningsfunktionen kan du via navigationen blive guidet hen til dit køretøj fra din aktuelle geografiske position.

 5. MBUX multimediesystem
1

I ny Sprinter fra 06/2018, Vito fra 05/2019, eSprinter, eVito samt i V-Klasse 447 fra 03/2020 er kommunikationsmodulet dansk standard. I biler udstyret med motorviderekørselsfunktion (MW1) er der funktionsbegrænsninger i forhold til tjenesterne "Digital turstyring" og "Digital kørebog". Ved aktiv motorviderekørselskobling registreres kun én tur.

2

Afhængigt af regional tilgængelighed.

3

I køretøjer udstyret med motorviderekørselsfunktion (MW1) er der funktionsbegrænsninger i forhold til tjenesterne "Digital turstyring" og "Digital kørebog". Ved aktiv motorviderekørselskobling registreres kun en tur.

4

Mercedes PRO connect App og Mercedes PRO Adapter App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

5

Tjenesten "Navigationsfunktioner" er begrænset tilgængelig på visse markeder.

6

Funktionen "Tilgængelige parkeringspladser" fås til Sprinter frem til 06/2020.

serviceoverview

Det fulde overblik: Mercedes PRO produkter, modeller og kompatibilitet.

Download oversigten med alle oplysninger og begrænsninger omkring kompatibiliteten af bilmodeller og Mercedes PRO connect produkter.

Lorem Ipsum