Forbedret navigation.

Optimal orientering i enhver situation.

Forbedret navigation BASIS: Kom godt frem, hurtigst muligt.

Når man kan orientere sig ordentligt, kommer man hurtigere og mere afslappet frem. Med Mercedes PRO connect og Forbedret navigation BASIS1 er dine køretøjer altid undervejs via den bedste rute, og i multimediesystemet MBUX har du konstant adgang til relevante og aktuelle data.

Med Forbedret navigation BASIS får dine chauffører digitale tjenester til køretøjets multimediesystem, som kan levere al relevant information til en forudseende og mere behagelig tur. Trafikdata i realtid, altid opdaterede kortdata og forskellige multimedie- og navigationsfunktioner gør det muligt altid at finde den bedst mulige rute.

Pris 0 DKK pr. md.2

1

Tjenesten "Forbedret navigation" fås kun i forbindelse med MBUX-multimediesystemet med 7" (17,8 cm) touchscreen (standard på ny Sprinter) og navigation eller MBUX-multimediesystemet med 10,25" (26 cm) touchscreen.

2

Den samlede pris pr. køretøj for et årsabonnement med alle Mercedes PRO connect tjenesterne (ekskl. datagrænseflade) er DKK 1.870 ekskl. moms. Ved at benytte dig af velkomsttilbuddet, kan du anvende de omfattede tjenester gratis i 12 måneder. Når velkomsttilbuddet er udløbet, har du stadig din Mercedes PRO firmakonto. Vær opmærksom på, at du skal købe produkter og tjenester igen, når velkomsttilbuddet er udløbet.

Fordelene kort og godt.

Fahrtziele direkt ins Fahrzeug senden
Send destinationerne direkte til køretøjet.
 
Dynamische Routenführung
Dynamisk rutestyring med adgang til relevante data.  
 
Immer aktuelles Kartenmaterial
Altid 100 % opdateret kortmateriale.
 

Inkluderede tjenester.

  1. Live Traffic Information inkl. Car-to-X-Communication

  2. Online kortopdatering

  3. Multimediefunktioner

  4. Navigationsfunktioner inkl. Send2Car

1

Kortene kan ikke opdateres online i biler, hvor kortene ikke er blevet opdateret igennem flere måneder - især, hvis tjenesten har været deaktiveret, tændingen ikke har været slået til længe nok, eller fordi der ikke har været tilstrækkelig forbindelse til mobilnettet. I sådanne tilfælde skal der gennemføres en manuel kortopdatering ved hjælp af en USB-nøgle eller via et aut. Mercedes-Benz-værksted. Yderligere oplysninger finder du i Mercedes PRO Portal.

2

Dertil kræves ekstra båndbredde via "Internet i bilen", som du kan købe hos din mobilnetudbyder. "Internet i bilen" er tilgængelig i udvalgte lande. Du kan få yderligere information hos din Mercedes-Benz forhandler.

3

Når der sendes fra et sted via funktionen "Send2Car", kan det forekomme, at der i bilen vises stedlige målkoordinater for den samme eller en lignende måladresse.

Kompatible modeller og anvendelser.

Køretøjer og modeller

Sprinter 907, Sprinter 910

Biladministrationsværktøj

MBUX multimediesystem

Forbedret navigation anvendt i praksis.

Kom hurtigere frem med al den information, du har brug for.

Øget effektivitet og produktivitet.

Læs mere om Mercedes PRO connect elementerne, der gør kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer betydeligt lettere. Og dermed er med at øge effektivitet og produktivitet i virksomheden – både på ledelsesniveau, i økonomiafdelingen og i det daglige arbejde.

Lorem Ipsum