Dine data. Vores ansvar.

Vores principper.

Med dine kørselsdata hjælper vi dig med at optimere og effektivisere dit daglige arbejde - med den højest mulige grad af datasikkerhed og størst mulig transparens for dig.
Daten leisten viel für Sie

Vi hjælper dig med at udnytte dine data.

 
Sie behalten stets die Kontrolle

Du bevarer hele tiden kontrollen.

 
Höchste Sicherheit für Ihre Daten

Dine data er sikret bedst muligt.

 

Sådan passer vi på dine data.

  1. Databrug
  2. Kontrol
  3. Sikkerhed
Du kan drage stor nytte af dine data.

Altid overblik over dine køretøjer.

Vores mål er at gøre den daglige flådestyring så enkel som mulig. Realtidsdata kan vise, hvor dine køretøjer befinder sig på arbejdskørsel og anskueliggøre, hvor effektivt og rentabelt din flåde arbejder.

Køretøjstilstand.

Uanset om der er tale om brændstofniveau, bremser, dæktryk eller sprinklervæske, har du via dataoverførsel konstant overblik over dine køretøjer. På den måde kan du planlægge bedre og spare tid og omkostninger.

Lokalisering. 

Du ved altid, hvor dine køretøjer er i løbet af arbejdsdagen. Ved hjælp af lokaliseringsdata styrer du din flåde endnu mere effektivt med henblik på den bedst mulige koordinering og en forudseende ruteplanlægning.

Kørestil. 

Analysér de forskellige kørestile, og optimér både brændstof- eller energiforbruget og slitagen. De nyttige analyser hjælper dig med at forbedre rentabiliteten og miljøbalancen for hele din flåde.

Du bevarer konstant kontrollen.

Dine data tilhører dig.

Beskyttelse af dine data er et personligt anliggende for Mercedes PRO. Derfor beholder du kontrollen over dine oplysninger – til enhver tid og i fuldt omfang. Vi udvikler vores tjenester på en sådan måde, at du bevarer rettighederne til dine data og til enhver tid kan styre behandlingen af dem.

Førermodus.

Du har oversigt over alle data, der indsamles under kørslen. Hvornår og i hvilket omfang der registreres og videregives data, kan fastlægges ved hjælp af forskellige metoder.

Datastyring.

Som indehaver af virksomheden kan du stille nøjagtigt de data til rådighed for dine medarbejde, der er nødvendige for at de kan løse deres opgaver. Vores rolle- og rettighedskoncept hjælper dig med at administrere oplysninger i din virksomhed uden besvær.

Dataregistrering.

Hos Mercedes PRO har vi forståelse for, at forhold kan ændre sig. Derfor giver vi dig mulighed for til enhver tid at aktivere og deaktivere tjenester og den dermed forbundne dataregistrering. Hvis en person eller et køretøj forlader din virksomhed, kan vi let og enkelt slette tidligere registrerede data.

Størst mulig sikkerhed for dine data.

Kun beregnet til dig.

Vi er klar over, at dine data skal behandles med den størst mulige følsomhed. Vi udvikler derfor vores systemer i henhold til de højeste sikkerhedsstandarder. Lagring i kontrollerede serversystemer, krypterede overførselsveje og godkendelser er en selvfølgelighed.

Godkendelse.

Al adgang til den tekniske infrastruktur er beskyttet af en to-faktor-godkendelse. Denne dobbelte sikkerhed sørger for, at kun autoriserede personer kan få indsigt i disse oplysninger. Ved uautoriserede forsøg på at få adgang slår vores automatiserede overvågning omgående alarm.

Dataopbevaring.

Vores server befinder sig i det centrale computercenter hos Daimler AG samt hos den certificerede partner Microsoft i Vesteuropa og opfylder alle krav under EU-databeskyttelsesregulativ DSGVO. Du kan til enhver tid få adgang til dine data. Automatiske backup- og sikringsprocesser beskytter mod uønsket datatab.

Kryptering.

Dine fortrolige virksomheds- og køretøjsoplysninger fortjener den bedst mulige beskyttelse. Derfor bruger vi altid krypterede overførselsveje til alle data. Eksterne personer har under ingen omstændigheder adgang til dine data – det er vores ansvar.

Lorem Ipsum