Effektiv flådestyring.

Altid et skridt foran.

Effektiv flådestyring BASIS: Spar tid, penge og ressourcer.

Med en fremsynet anvendelsesplanlægning af din flåde sparer du ikke kun tid, men også penge og ressourcer. Med Mercedes PRO connect bevarer du overblikket over, hvor dine biler befinder sig, og hvad deres status er.

Produktet Effektiv flådestyring BASIS hjælper den flådeansvarlige med at bevare overblikket, fordi I altid kan få vist bilens geografiske position1 og status. Med en forudseende og fleksibel planlægning kan flådens kapacitetsudnyttelse optimeres, så virksomhedens produktivitet øges. I tilfælde af mistanke om uregelmæssig flytning af køretøjet, modtages en proaktiv 'tyverialarm'.

Pris 0 DKK pr. md.2

1

Bilens position vises kun på kortene ved kørselstypen "Erhvervskørsel", eller når der ikke er knyttet nogen chauffør til bilen.

2

Den samlede pris pr. køretøj for et årsabonnement med alle Mercedes PRO connect tjenesterne (ekskl. datagrænseflade) er DKK 1.870 ekskl. moms. Ved at benytte dig af velkomsttilbuddet, kan du anvende de omfattede tjenester gratis i 12 måneder. Når velkomsttilbuddet er udløbet, har du stadig din Mercedes PRO firmakonto. Vær opmærksom på, at du skal købe produkter og tjenester igen, når velkomsttilbuddet er udløbet.

Fordelene kort og godt.

Verwaltungsaufwand und Zeit sparen

Spar tid og udgifter til administration.

 
Auslastung und Produktivität

Øg virksomhedens produktivitet og effektivitet.

 
Schnell reagieren bei Diebstahlgefahr

Reagér hurtigt ved mistanke om tyveri.

 

Effektiv flådestyring BASIS i brug.

Med Mercedes PRO connect og effektiv flådestyring har du altid fuldt overblik over bilens status og geografiske position.

Inkluderede tjenester.

  1. Bilstatus

  2. Billogistik

  3. Tyverialarm

1

Mercedes PRO connect App og Mercedes PRO Adapter App bør ikke betjenes under kørslen. Ellers er der risiko for, at opmærksomheden afledes fra trafikken, og at fører eller andre kommer i fare. Overhold altid de lovmæssige bestemmelser i det land du opholder dig i.

2

Bilens position vises kun på kortene ved kørselstypen "Erhvervskørsel", eller når der ikke er knyttet nogen chauffør til bilen.

3

Ladestationer vises kun, hvis tjenesten er knyttet til mindst én elbil.

4

Tjenesten "Send2Car" fås kun i forbindelse med MBUX-multimediesystemet med 7" (17,8 cm) touchscreen og navigation eller MBUX-multimediesystemet med 10,25" (26 cm) touchscreen. Tjenesten fås til Sprinter.

5

Kun i forbindelse med ekstraudstyret "Tyverialarm" eller "Tyveripakke" i ny Sprinter.

6

"Tyveriadvarslen" i Vito, eVito og V-Klassen er kun mulig ved hjælp af definerede tyveri-Geofences og ikke via indbruds- og tyverialarmen.

Kompatible modeller og anvendelser.

Køretøjer og modeller

eSprinter 910, Sprinter 910, Sprinter 907, Vito 447 (fra 05/2019), eVito 447, V-Klasse 447 (fra 03/2020)

Biladministrationsværktøj

Mercedes PRO connect App    
Du finder detaljerede oplysninger om hvilke tjenester, der fås til dit køretøj, i Mercedes PRO connect serviceoversigt.

Øget effektivitet og produktivitet.

Læs mere om Mercedes PRO connect elementerne, der gør kommunikationen mellem flådeansvarlige, chauffører og køretøjer betydeligt lettere. Og dermed er med at øge effektivitet og produktivitet i virksomheden – både på ledelsesniveau, i økonomiafdelingen og i det daglige arbejde.

Lorem Ipsum