Dobbeltfløjede bagdøre for nemmere på- og aflæsning.

Døre der kan åbnes helt og låses i to positioner.

De dobbeltfløjede bagdøre (dansk standard) kan åbnes helt op til sidevæggene og fastgøres ved hjælp af magnetiske dørholdere. Det letter på- og aflæsningen af tunge laster. Når pladsen er trang, kan køretøjet køres helt hen til læsserampen med åbne bagdøre. De dobbeltfløjede bagdøre låser i to positioner - først ved en åbningsvinkel på 95° og derefter ved åbning helt op til sidevæggene. De magnetiske dørholdere forhindrer, at dørene smækker utilsigtet i.

Fastsurringsskinner på sidevæggen.

Sikring af både lasten og gulvet i lastrummet.

Ved hjælp af fastsurringsskinnerne (ekstraudstyr) på brystværnsselen kan lave, voluminøse laster fastgøres og dermed sikres effektivt mod at skride eller vælte, hvorved både lasten og lastrummet beskyttes. De to fastsurringsskinner med et hulgitter på 25 mm monteres i samme højde som brystværnsselen langs med køretøjets sidevægge. Skydedørene skal holdes fri.

Fleksibel sikring af lasten.

Lastforankringssystemet gør det muligt at sikre lasten bedre.

Laster kan fastgøres på de 2 forankringsskinnesystemer (ekstraudstyr) i lastrumsbunden ved hjælp af fastsurringsringene og fastgørelsesselerne, der fås som ekstraudstyr. Den maksimale punktuelle trækbelastning pr. lastforankringsskinne er 500 daN.

Godt oplyst lastrum med LED-lysbånd.

Energibesparende og praktisk arbejdslys.

LED-lysbåndet (ekstraudstyr) i loftet giver en praktisk, skyggefri belysning, som gør det lettere at orientere sig under arbejdet i lastrummet. Samtidig er LED-teknikken lig med lavt strømforbrug og lang holdbarhed.

Lorem Ipsum