Mercedes-Benz varevogne. Til både Mester og Svend.

til-fingerspidserne

Kvalitet, man ikke kan holde nallerne fra.

Det er svært at holde fingrene for sig selv i en ny Sprinter, for det kræver ikke megen indsats for at få alle de lækre detaljer til at bimle og bamle.

hurtig-levering

Hurtig levering. Når behovet opstår.

Mercedes-Benz Vans holder din forretning kørende. Også når der opstår pludselige behov...

Brug for en bil mere, et hurtigt værkstedsbesøg eller assistance på en øde svensk landevej?

Læs mere om vores aut. forhandlere og serviceværksteder, skræddersyede serviceaftaler og mobilitetsgaranti på op til 30 år.

Autoriserede forhandlere over hele landet.

Du finder Mercedes-Benz Vans forhandlere over hele landet, og du kan være sikker på, at de altid har den ønskede Mercedes varevogn klar til hurtig levering. Find din nærmeste forhandler og kom videre med din forretning.

Service, service og atter service.

Når din bil holder stille, kan du ikke passe dit arbejde. Derfor er hele Mercedes-Benz Vans servicekoncept bygget op omkring at holde hjulene i gang. Dine hjul.

Få frihed til at fokusere på din forretning.

En Mercedes-Benz Serviceaftale sikrer dig en individuelt tilpasset serviceaftale, øget lønsomhed og mindst muligt antal stilstandstimer.

ServiceLeasing eller finansiel leasing?        

Er du på jagt efter ny varevogn med dit drømmeudstyr og vil kun betale for brugen? Med Mercedes-Benz Finans' attraktive leasingydelser har du styr på de månedlige omkostninger. Læs mere - og tjek vores aktuelle leasingtilbud.

Er der hjælp at hente på en øde svensk landevej?

Test din viden om MobiloVan - vores mobilitetsgaranti som også dækker brugte Mercedes-Benz varevogne i op til 30 år.

I Van ProCenter er vans-kunder den eneste prioritet.

Mercedes-Benz Van ProCenter er et europæisk program, som er udviklet for at optimere vores service og rådgivning, når det gælder vans.

what-3-words

SHAMPOO.PONY.LIMO? Øhh...? Kom igen, Mester?

Glem koordinater og postadresser. Med What3Words og en verden opdelt i felter finder din Mercedes varevogn frem til selv de mest besværlige destinationer.

Som den første bilfabrikant tog Mercedes den tjekkede navigationsfunktion What3Words i brug i vores personbiler, og nu er turen kommet til Sprinter.

Med What3Words kan du med en præcision på helt ned til 3x3 meter navigere til den helt rette lokation - perfekt i forbindelse med leveringer til f.eks. store byggepladser, hvor almindelige adresser ikke slår til.

Det eneste, du skal gøre, er at indtale de tre ord, der repræsenterer dit destinations-felt. Koden til en destination finder du i appen What3Words, hvorfra du så kan navigere hen til adressen (feltet) via en af de kortapplikationer, du i forvejen har på mobilen eller i bilen.

Er det ikke cool?

vito-fit-for-fight

Vito er SÅ meget fit for fight...

Mercedes-Benz Vito kassevogn fås i tre længder – kompakt, lang og ekstra lang, og uanset størrelse og drivline er du garanteret segmentets bedste ydeevne. Med en totalvægt på op til 3.200 kg, op til 2,5 ton på krogen og en tilladt samlet vogntogsvægt på 5,7 ton matcher Vito mange, langt større varevogne.

Lige nu kan du faktisk erhvervslease muskelbundtet for kun 1.795 om måneden. Læs mere om det hér... (Og læg nu endelig mærke til alt det lækre og avancerede udstyr, der følger med!!)

Og Vito er ikke kun muskler...

Kom indenfor i dit nye yndlingsrum.

Plads til mester og svend... og hvem har brug for et lift?

Er du elektrisk? Det er Vito også...

mercedes-pro

Mercedes PRO. Digital turstyring.

Sporing og registrering af, hvad bilerne i din flåde er i gang med, bliver nemmere end nogensinde før med Mercedes PRO connect. Alle køreture registreres automatisk og bliver tilgængelige for dig i biladministrationsværktøjet.

Mercedes PRO.  Fjernkontrol og bedre tyverisikring.

Med mobil betjening af bilerne i din flåde opnår du en mere effektiv arbejdsdag med bl.a. enkel og nem, online betjening af dørlåsen, også når køretøjerne ikke er inden for synsvidde - samt en bedre tyverisikring.

Mercedes PRO. Det netværksforbundne servicekoncept til din forretning. Prøv det GRATIS i 12 måneder.

Din varevogn er et af virksomhedens vigtigste aktiver! Derfor fremstiller Mercedes ikke kun pålidelige og robuste varevogne som Sprinter og Vito, vi arbejder også konstant på at udvikle ny teknologi og systemer til optimering af din forretning.

Den professionelle netværks- og flådeløsning Mercedes PRO connect forbinder virksomhed og biler og hjælper med at øge effektiviteten og produktiviteten– både på ledelsesniveau, i økonomiafdelingen og i det daglige arbejde.

Mercedes PRO connect kan anvendes i alle nye Vito, eVito og Sprinter modeller på det danske marked. Har du ældre modeller af Vito og Sprinter, kan de efterudstyres med Mercedes PRO Adapter, således at du kan udnytte alle fordelene ved Mercedes PRO connect og netværksforbindelse i dit daglige arbejde.

Herunder præsenterer vi udvalgte Mercedes PRO tjenester og produkter. Klik her for at få det fulde overblik.

Totalt overblik med digital turstyring.

Arbejdsrelateret kørsel? Eller privat? Du sorterer turene enkelt og hurtigt og får fuldt overblik og en overskuelig visning af ALLE de ture, dine biler kører.

Mobil betjening af bilen.        

Mobil betjening af køretøjerne i din flåde giver dig fuld kontrol over en række funktioner – også når køretøjerne er uden for synsvidde. Bl.a. enkel og nem, online betjening af dørlåsen.

Mercedes PRO Adapter tjenester.

Hvis du ønsker at udnytte netværks- og flådeløsningerne fra Mercedes PRO connect i dine ældre Vito eller Sprinter modeller, kan det sagtens lade sig gøre: Løsningen er Mercedes PRO Adapter!

Forbedret navigation.

Trafikdata i realtid, altid opdaterede kortdata og forskellige avancerede multimedie- og navigationsfunktioner hjælper dine chauffører til altid at finde den bedst mulige rute.

Spar tid, penge og ressourcer med effektiv flådestyring.

Den flådeansvarlige har fuldt overblik og kan altid få vist bilens geografiske position og status. Flådens kapacitetsudnyttelse kan optimeres, så virksomhedens produktivitet øges.

Den samlede pris pr. køretøj for et årsabonnement med alle Mercedes PRO connect tjenesterne (ekskl. datagrænseflade) er DKK 1.870 ekskl. moms. Ved at benytte dig af velkomsttilbuddet, kan du anvende de omfattede tjenester gratis i 12 måneder. Når velkomsttilbuddet er udløbet, har du stadig din Mercedes PRO firmakonto. Vær opmærksom på, at du skal købe produkter og tjenester igen, når velkomsttilbuddet er udløbet.
haardt-arbejde

Det er ikke fordi, vi ikke gerne vil se dig...

Men hånden på hjertet: I et forhold som vores handler det vel om at se hinanden så lidt som muligt. Din Mercedes varevogn skal bare arbejde derudaf, så din forretning kører, og derfor er det f.eks. betryggende at vide, at der går op til 2 år eller 60.000 km imellem, at din Sprinter skal til service. For det er jo ikke på værkstedet, at du tjener din penge...

Lorem Ipsum