Alt andet end en almindelig autocamper.

Oplev verden og alle dens fascinerende facetter på en ny måde.

Marco Polo bliver din uafhængighedserklæring.

Plads til drømme. Og til at drømme.

Marco Polo er den kompakte autocamper for alle, der også lægger vægt på design og komfort, når de er på farten. F.eks. den gennemtænkte kabineudbygning med eksklusivt køkken og skabe, vippetaget med tagseng og en 2-personers bænksæde som komfortkøje, som giver behagelige sovepladser til 4 personer.

Med kvalitetsudstyr og det intuitive infotainment-koncept har du lige så stor fornøjelse af Marco Polo i hverdagen som på farten, og på vejene mærker du med de økonomiske og samtidigt trækstærke motorvarianter, at Marco Polo ikke kun har udseendet med sig.

Ved du ikke i dag, hvor du vil hen i morgen? Marco Polo giver dig friheden til at finde ud af det.

Highlights.

  1. Bolig og søvn
  2. Sikkerhed
  3. Effektivitet
  4. Køreglæde
Du har hjemme overalt.

Med Marco Polo bliver næsten ethvert sted på rejsen til dit andet hjem.

Med det moderne møbelkoncept med garderobeskab, sæder med integreret opbevaringsrum samt eksklusivt udstyr som f.eks. bundbelægning i yachtdesign og pynteelementer i pianolak-look er du elegant klædt på, og da hjemmelavet mad som bekendt smager bedst, tilbyder Marco Polo dig naturligvis et omfattende udstyret køkkenmodul med integreret køleboks og praktiske skuffer samt et stort foldebord.

Men før du rejser videre til den næste destination, skulle du måske genopfriske dine rejseminder i komfortkøjen eller i den magelige tagseng – i det behagelige lys fra ambientebelysningen1.

Masser af plads. Masser af sikkerhed.

Uanset hvor rejsen går hen, er sikkerhed din trofaste rejsekammerat. Eksempelvis i form af standardudstyr som ATTENTION ASSIST og sidevindsassistenten.

Innovative assistent- og sikkerhedssystemer som den aktive afstandsassistent DISTRONIC2, den adaptive bremseassistent, spor- og dødvinkelassistent samt LED Intelligent Light System giver sikkerhedsniveauet et yderligere løft.

Et naturtalent. Også når det gælder fremdriften.

Med Marco Polo autocampere går rejsen konsekvent i en mere effektiv retning - uanset destinationen.

De højeffektive og økonomiske motorvarianter samt Mercedes-Benz' innovative BlueEFFICIENCY-teknologi gør dig effektiv på farten, når det handler om forbrugsøkonomi og udledning – uden at du skal give afkald på kørselskomfort og manøvredygtighed.

Win-win for miljøet og dig!

Begejstring uden grænser.

Uanset om rejsen tager kort eller lang tid – med Marco Polo bliver din kørsel et studie i køreglæde.

Drivline og undervogn kombinerer manøvredygtighed med unik komfort og får dig effektivt og komfortabelt frem til dine mål. Selv vanskeligt terræn klares suverænt med det stærke, permanente firehjulstræk 4MATIC3 – med optimeret traktionsstyring og fremragende kørselsstabilitet. Samtidig kontrollerer du med automatgearkassen 7G-TRONIC PLUS4 både afslappede og mere sporty kørselsformer, og den optimalt reducerede støj i kabinen gør hver eneste tilbagelagte kilometer endnu mere behagelig.

1

Fås som ekstraudstyr.

2

Aktiv afstandsassistent DISTRONIC fås kun til Marco Polo og Marco Polo HORIZON.

3

Fås som ekstraudstyr til bestemte motorvarianter.

4

Automatgearkasse 7G-TRONIC PLUS fås – alt efter motorvarianten – som standard eller ekstraudstyr.

Sov godt. Drøm sødt.

Behagelige sovepladser for op til 4 personer.

I Marco Polo kan 4 personer drømme om nye eventyr - samtidigt. Taget, som kan vippes op, tilbyder en rummelig og komfortabel soveplads til 2 personer. Særligt behagelige er de punktelastiske fjederelementer under skumstofmadrassen, som ikke får dig til at længes efter din seng derhjemme.

2-personers bænksædet kører du ned i liggeposition via det elektriske system, og samtidig tømmes sidevangerne på ryglænet og sædepuden, der støtter i siden under kørslen, for luft. Sengeforlængeren fuldender en dejlig og behagelig liggeplads til 2 personer.

Alt til en god nats søvn.

  • Tagseng til 2 personer med et liggeareal på ca. 2,05 m x 1,13 m (ca. 200 kg samlet last) og beskyttelsesnet.
  • Kvalitetsmadras i skumstof til tagsengen med punktelastiske fjederelementer sørger for god ventilation og behagelig søvnkomfort.
  • 2-personers bænksæde som komfortkøje til op til 2 personer med sengeforlænger og et liggeareal på ca. 2,03 m x 1,13 m.
  • Rullegardiner i den bagerste del af kabinen og et gardin for forruden, som soveværelset kan mørklægges med.
  • Elektrisk udklappelige ruder i den bagerste del af kabinen til ekstra ventilation.
  • Mørkt tonede ruder i den bagerste del af kabinen, som beskytter mod nysgerrige blikke og sollys.