Alt andet end en almindelig autocamper.

Make your Move.

Marco Polo bliver din uafhængighedserklæring.

Plads til drømme. Og til at drømme.

Marco Polo er den kompakte autocamper for alle, der også lægger vægt på design og komfort, når de er på farten. F.eks. den gennemtænkte kabineudbygning med eksklusivt køkken og skabe, vippetaget med tagseng og en 2-personers bænksæde som komfortkøje, som giver behagelige sovepladser til 4 personer.

Med kvalitetsudstyr og det intuitive infotainment-koncept har du lige så stor fornøjelse af Marco Polo i hverdagen som på farten, og på vejene mærker du med de økonomiske og samtidigt trækstærke motorvarianter, at Marco Polo ikke kun har udseendet med sig.

Ved du ikke i dag, hvor du vil hen i morgen? Marco Polo giver dig friheden til at finde ud af det.

Konfigurér din egen Marco Polo.

Uanset hvor I verden, I vil hen, skal din autocamper kunne klare det hele. Nu kan du opbygge din Marco Polo, så den opfylder alle familiens krav.

Highlights.

  1. Bolig og søvn
  2. Sikkerhed
  3. Design
  4. Drivline og undervogn
Du har hjemme overalt.

Med Marco Polo bliver næsten ethvert sted på rejsen til dit andet hjem.

Med det moderne møbelkoncept med garderobeskab, sæder med integreret opbevaringsrum samt eksklusivt udstyr som f.eks. bundbelægning i yachtdesign og pynteelementer i pianolak-look er du elegant klædt på, og da hjemmelavet mad som bekendt smager bedst, tilbyder Marco Polo dig naturligvis et omfattende udstyret køkkenmodul med integreret køleboks og praktiske skuffer samt et stort foldebord.

Men før du rejser videre til den næste destination, skulle du måske genopfriske dine rejseminder i komfortkøjen eller i den magelige tagseng – i det behagelige lys fra ambientebelysningen1.

Masser af plads. Masser af sikkerhed.

Uanset hvor rejsen går hen, er sikkerhed din trofaste rejsekammerat. Eksempelvis i form af standardudstyr som ATTENTION ASSIST og sidevindsassistenten.

Innovative assistent- og sikkerhedssystemer som den aktive afstandsassistent DISTRONIC,1 den adaptive bremseassistent,1 køre- og blindvinkelassistent1 samt LED Intelligent Light System1 giver sikkerhedsniveauet et yderligere løft.

En seværdighed på hjul.

Marco Polos udstryksfulde eksteriør er unikt blandt autocampere og derfor passer den ind i alle sammenhænge. Når du træder ind i kabinen, bydes du velkommen af et generøst design med bl.a. et mediedisplay med glasoverflade i høj kvalitet og en attraktiv gulvbelægning i yachtdesign.

Vil du give din Marco Polo endnu mere personlighed? Så kan du fx lade dig friste af AMG Line med sporty diamantgrill og 19" store letmetalfælge samt designpakken interiør.

Et naturtalent – også når det gælder fremdrift.

Med Marco Polo bliver rejsen mere effektiv - og Mercedes-Benz tager ansvar for fremtiden, for motorvarianterne opfylder allerede kravene for emissionsklassen Euro 6d-TEMP.

Uanset hvor du skal hen, så bliver din kørsel effektiv med de ydelsesoptimerede og økonomiske motorvarianter samt den innovative BlueEFFICIENCY-teknologi – uden at du skal give afkald på kørselskomfort og manøvredygtighed.

1

Fås som ekstraudstyr.

Skab dit helt eget udtryk.

Allerede ved første øjekast står det klart: Marco Polo besidder det på én gang klassiske og moderne Mercedes-Benz designudtryk, hvor det kraftfulde eksteriørdesign præges af samspillet mellem markante linjer og store, rolige flader.

Din Marco Polo kan blive endnu mere individuel, sporty og eksklusiv med sportspakken eksteriør eller AMG-pakken. Og du har endnu flere muligheder for at skabe dit helt eget udtryk med 5 lækre standardlakker, 7 attraktive metallakeringer, AMG-bagkanten og de op til 19” store letmetalfælge.

Frontdesign.

 

Sidedesign.

 

Hækdesign.

Velværerum.

Fascinerende og rummeligt interiørdesign.

Det moderne og rummelige interiør sætter nye standarder inden for autocamper-segmentet. Design og materialevalg tilfredsstiller de højeste krav, blandt andet de smukt designede ventilationsdyser og de mange varierede og elegante designelementer, som fås som ekstraudstyr.

Endnu mere individuel og sporty kan Marco Polos interiør udformes med ekstraudstyr som AMG-pakken eller designpakken interiør med ægte læderudstyr og attraktive pynteelementer.

Lorem Ipsum