En stjerne på rejsehimlen. Marco Polo autocamper.

Farvel hverdag. Goddag eventyr.

Din nye uafhængighedserklæring.

Til de ægte eventyrlystne har Mercedes-Benz Marco Polo på programmet.

Hvis du er mere til endeløse kystveje end trafikken inde i byerne… Og hvis du finder varme kilder mere fortryllende end traditionelle spabade…

Så har Mercedes-Benz Marco Polo på programmet til dig: Oplev verden og alle dens fascinerende facetter i en komfortabel og alsidig autocamper. Og nyd det formfuldendte design, den imponerende rummelighed og den enestående opholdskomfort.

Marco Polo er det helt rigtige valg for alle, der gerne tilbringer deres fritid eller ferier på farten – og helst så aktivt som muligt. Vink farvel til hverdagen og udfold din eventyrlyst på en rummelig og funktionel måde.

OBS!! Udstyrspriser i vores konfigurator vises uden moms og afgift – men kun indtil du tilføjer udstyret til din konfiguration. Her beregnes den korrekte moms og afgift og tilføjes prisen. Din konfiguration viser bilens normale listepris, så se altid efter specielle tilbud eller kampagner – eller spørg din lokale Mercedes-Benz forhandler.

Marco Polo autocamper.

  • 3 stærke og effektive dieselmotorvarianter med 9G-Tronic automatgear som standard, og mulighed for firehjulstræk 4MATIC som ekstraudstyr.
  • Enkeltsæde på 1. bagsæderække som ekstraudstyr.
  • 2-personers bænksæde som komfortkøje med plads til op til 2 personer.
  • Behagelig tagseng til 2 personer.
  • Intelligent Drive med avancerede kørselsassistensystemer, såsom aktiv afstandsassistent DISTRONIC (ekstraudstyr).
  • Køkkenelement med gaskomfur, køkkenvask og integreret køleboks.

Lorem Ipsum