EQV - Sikkerheden er sat i system | Mercedes-Benz Vans
EQV - vi tænker på din sikkerhed.

EQV. For sikkerhedens og de kommende generationers skyld.

Sikkerheden er i top.

Også i Mercedes-Benz biler med elmotor er sikkerhedsniveauet forbilledligt, så I EQV'en kan du føle dig lige så sikker som i enhver anden Mercedes.

De elektrisk drevne køretøjer gennemgår samme krævende testprogram og crashtest som vores biler med forbrændingsmotor, og det omfattende sikkerhedsudstyrsprogram med assistentsystemer, airbags og køretøjsdynamikstyringssystemer er naturligvis også på det sædvanlige, ultrahøje Mercedes-Benz-niveau.

Føl dig tryg i en Mercedes-Benz EQV.
 • Airbags

  Airbags

  Til standardudstyret i EQV hører airbags samt rudeairbags og thorax-pelvis sideairbags til fører og forsædepassager. Rudeairbags i den bageste del af kabinen fås som ekstraudstyr og udvider airbagbeskyttelsen i passagerafdelingen.
 • Aktiv bremseassistent

  Aktiv bremseassistent

  Den aktive bremseassistent kan hjælpe dig med at undgå ulykker med forankørende køretøjer og fodgængere, der krydser vejen - eller afbøde følgerne af et uheld.

  Registrerer assistenten en kollisionsfare, advarer den først ved hjælp af optiske og akustiske signaler. Hvis føreren ikke foretager sig noget, indleder systemet automatisk en selvstændig nødopbremsning.

 • EQV køreassistentpakke

  EQV køreassistentpakke

  Køreassistentpakken er en intelligent kombination af 3 effektive assistentsystemer, der aflaster dig under kørslen og øger sikkerheden. Pakken består af:
  - Aktiv bremseassistent
  - Blindvinkelassistent
  - Lane Keeping-assistent
 • LED Intelligent Light System

  LED Intelligent Light System

  LED Intelligent Light System forbedrer førerens udsyn og dermed køresikkerheden, da systemet kan tilpasse belysningen af vejbanen automatisk til forskellige køresituationer.
 • Aktiv parkeringsassistent med 360°-kamera

  Aktiv parkeringsassistent med 360°-kamera

  Den aktive parkeringsassistent med 360°-kamera hjælper føreren med at finde en ledig parkeringsplads, køre ind på den og ud igen - samt med at manøvrere bilen ind i parkeringslommer på langs og på tværs i forhold til kørebanen.

Byg din egen EQV med fokus på sikkerheden.

Med vores konfigurator kan du opbygge din ny EQV, så den matcher dine og familiens ønsker. Naturligvis også når det gælder sikkerhed, hvor Mercedes-Benz i generationer har været markedsleder.

OBS!! Udstyrspriser i vores konfigurator vises uden moms og afgift - men kun indtil du tilføjer udstyret til din konfiguration. Her beregnes den korrekte moms og afgift og tilføjes prisen. Din konfiguration viser bilens normale listepris, så se altid efter specielle tilbud eller kampagner - eller spørg din lokale Mercedes-Benz forhandler. (Pga. en teknisk fejl viser konfiguratoren desværre ikke kWh/100 km udregnet efter WLTP norm. Vi arbejder på at rette fejlen.) 

En lang række af assistentsystemerne i EQV er dansk standard.

Der bliver ikke taget let på sikkerheden i den ny Mercedes-Benz EQV. Og du kan glæde dig over, at de fleste af sikkerhedsassistenterne er standard i vores EQV.

Få hjælp til at holde dig i din vognbane.

Vejbaneassistent.

Vejbaneassistenten er med til at forebygge ulykker, hvis bilen utilsigtet skulle forlade sin vognbane.

Et multifunktionskamera registrerer striberne på vejen og holder øje med, om køretøjet holder sig i vognbanen. Hvis systemet registrerer, at bilen utilsigtet forlader sin bane – f.eks. på grund af uopmærksomhed – advarer systemet med en pulserende vibrering i rattet, som opfordrer føreren til at styre tilbage i vognbanen.

Større sikkerhed ved vognbaneskift.

Blindvinkelassistent.

Blindvinkelassistenten assisterer føreren, når der skiftes vognbane på flersporede veje. Assistenten hjælper dig med i god tid at opdage køretøjer, der befinder sig i den blinde vinkel.

Hvis systemet registrerer et køretøj i det blinde område, advarer det føreren med en rød trekant i sidespejlet i den pågældende side. Aktiveres retningsviseren på trods af denne optiske advarsel, blinker trekanten hurtigt, og der lyder desuden en akustisk advarsel.

Et ekstra, vågent øje på trafikken.

Færdselstavleassistent.

Færdselstavleassistenten kan hjælpe føreren ved løbende at vise de hastighedsbegrænsninger, der gælder på den aktuelle strækning, samt henlede opmærksomheden på indkørsels- og overhalingsforbud.

Dette er især til stor hjælp på strækninger med hyppigt skiftende hastighedsbegrænsninger, f.eks. i forbindelse med vejarbejde. Et optisk og akustisk advarselssignal aktiveres eksempelvis, hvis assistenten registrerer, at et indkørselsforbud er overtrådt.

Forebyggende beskyttelse i kritiske trafiksituationer.

PRE-SAFE®

Beskyttelsessystemet PRE-SAFE® er i stand til at registrere kritiske køresituationer i god tid og derefter iværksætte præventive tiltag.

Disse tiltag omfatter reversibel stramning af førerens og forsædepassagerens sikkerhedsseler, lukning af eventuelt åbne vinduer og tagsystemer samt – i forbindelse med elektrisk sædeindstilling – placering af passagersædet i en position, der er mest fordelagtig i tilfælde af en ulykke.

Kom tyven i forkøbet med alarmsikring af din EQV.

Tyverisikringspakke.

Med en optisk og en akustisk alarm hjælper tyverisikringspakken dig med at sikre bilen ved registreret tyverifare. Pakken består af en indbruds-/tyverialarm, en kabinesikring og en bugseringsbeskyttelse.

Kan advare føreren mod træthed.

ATTENTION ASSIST.

ATTENTION ASSIST hjælper med at forebygge sekundsøvn og bidrager dermed - især på lange ture og ved kørsel om natten - til at øge køresikkerheden. Systemet advarer føreren optisk og akustisk og opfordrer til at tage en pause, hvis der registreres typiske tegn på træthed eller uopmærksomhed.

Bl.a. chaufførens ratbevægelser anvendes som grundlag for køreadfærdsanalysen, og ud fra disse registreringer kan der etableres individuelelle førerprofiler.

Få hjælp til at holde kursen ved kraftig sidevind.

Sidevindsassistent.

Under kørsel på f.eks. motorvej kan pludselige vejbaneskift udløse en uhensigtsmæssig bremsereaktion fra førerens side.

Sidevindsassistenten registrerer i god tid pludselige baneforskydninger, der skyldes kraftige vindstød fra siden, og hjælper føreren med at holde sin bane. Fra en hastighed på 80 km/t. kan sidevindsassistenten automatisk korrigere køretøjets kurs, således at baneskiftet ikke bliver så voldsomt, samtidig med at sidevindstødets påvirkning udlignes eller reduceres væsentligt.