EQV - Alt om opladningstid og aktionsradius | Mercedes-Benz Vans
Oplad din EQV hurtigt og enkelt.

Med EQV når du alle dine mål. Også dem i morgen.

Enkel og hurtig opladning – overalt.

Med EQV kan du vælge mellem forskellige, fleksible opladningsmuligheder. Derhjemme med en Mercedes-Benz vægmonteret ladeboks - eller direkte via en stikkontakt - og ved det stigende antal offentlige ladestationer.

Mercedes-Benz wallbox Home.

Oplad nemt og hurtigt din EQV hjemme med en Mercedes-Benz wallbox. Med op til 11 kW ladeeffekt oplades batteriet betydeligt hurtigere end via en almindelig stikkontakt.

Ladetid (AC) fra under 10 timer1 fra 0 til 100 % via en wallbox med op til 11 kW.

1

Opladningstider og ladeeffekter afhænger af forskellige faktorer som f.eks. batteritemperaturen og batteriets opladningstilstand.

Antallet af offentlige ladestationer øges løbende.

Du kan oplade EQV 3001 ekstra hurtigt ved hurtigladestationer som f.eks. IONITY, takket være den høje ladeeffekt på op til 110 kW. Du kan også tanke ny energi ved de offentlige ladestationer, som der løbende etableres flere og flere af på tankstationer og rastepladser, ved indkøbscentre og i parkeringshuse.

Fra 10 til 80 % på mellem 45 og 80 minutter.

 • Ladetid (DC) på ca. 45 minutter2 fra 10 til 80 % ved hurtigladestationer med op til 110 kW.
 • Ca. 80 minutter2 ladetid fra 10 til 80 % på en DC-lynladestation med 50 kW.
1

EQV 300: Strømforbrug kWh/100 km (blandet kørsel): 27,0. CO2-udslip g/km (blandet kørsel): 0.

2

Opladningstider og ladeeffekter afhænger af forskellige faktorer som f.eks. batteritemperaturen og batteriets opladningstilstand.

Oplev mobilitet på en ny måde.

Hvordan skal du køre for at optimere EQVs aktionsradius? Med MBUX-multimediesystemet, kørselsprogrammerne og rekuperationstrinnene bliver du guidet enkelt og sikkert, så du altid kører din EQV bedst muligt.

I rekuperationstrinnet "D Auto" hjælper den automatisk tilkoblede ECO assistent dig med at udnytte batteriopladningen bedst muligt, da den selv tilpasser rekuperationstrinnet i forhold til den aktuelle kørselssituation.

De vigtigste egenskaber:

 • De 4 kørselsprogrammer "E+", "E", "C" og "S" kan vælges via kørselsprogramkontakten i midterkonsollen, indikering i kombiinstrumentets display.
 • De 5 rekuperationstrin "D––", "D–", "D", "D+" og "D Auto" kan indstilles via rattets gearpaddles, indikering i kombiinstrumentets display.
 • I rekuperationstrin "D Auto" hjælper den automatisk aktiverede ECO assistent med at udnytte batteriet bedst muligt. Rekuperationstrinnet tilpasses automatisk via navigationsdata, færdselstavleassistent samt radar- og kameraoplysninger.
 • Indstillingshåndtag anvendes til at indstille køretrin på rattet.

Hvor er den nærmeste ladestation? Altid lige i nærheden!

Er du ved at planlægge en konkret rute, f.eks. fordi du skal på bilferie? Så kan du med fordel bruge vores ladestationsfinder.1 Via den kan du let finde ud af, hvor meget batterikapacitet der kræves til den pågældende strækning, og hvor på din rute der befinder sig ladestationer.

Adgangen til ladestationerne og hele betalingsprocessen organiseres let og bekvemt via serviceydelsen Mercedes me Charge, og det er nok bare at logge på første gang.

Log på herunder og test vores forenklede rutekalkulator.

1

For at kunne anvende tjenesterne skal du registrere dig som bruger i Mercedes me Portal samt give dit samtykke til aftalevilkårene for Mercedes me connect tjenesterne. Derudover skal det pågældende køretøj være tilknyttet brugerkontoen. En førstegangsaktivering af tjenesterne er mulig inden for 1 år efter første indregistrering eller kundens ibrugtagning, alt efter hvad der kommer først.

Mercedes me remote- og navigationstjenester.

For at du og din EQV kan få det bedste ud af ladeinfrastrukturen, har vi kombineret en række nyttige remote- og navigationstjenester i en samlet pakke. Eksempelvis er navigationen tilpasset EQV, så du får den bedst mulige sikkerhed for aktionsradius og en forudseende planlægning af nødvendige ladestop.

Med remote- og navigationstjenesterne1 i Mercedes me bliver selv de rigtig lange ture mere afslappede for dig.

Rute med Electric Intelligence.

Den ny EQV giver dig størst mulig planlægningssikkerhed, når du er på farten. Forskellige vigtige oplysninger som den hurtigste og mest komfortable rute, batteriets aktuelle opladningstilstand, vejrdata og ladeinfrastrukturen kobles sammen, hvorefter du præsenteres for den optimale rute – inklusive ladestop, hvis dette skulle blive nødvendigt. I den forbindelse prioriterer Rute med Electric Intelligence hurtigladestationer højere end traditionelle ladestationer.

1

For at kunne anvende tjenesterne skal du registrere dig som bruger i Mercedes me Portal samt give dit samtykke til aftalevilkårene for Mercedes me connect tjenesterne. Derudover skal det pågældende køretøj være tilknyttet brugerkontoen. En førstegangsaktivering af tjenesterne er mulig inden for 1 år efter første indregistrering eller kundens ibrugtagning, alt efter hvad der kommer først.

Visning af ladestationer.

Via Mercedes me appen eller mediedisplayet i bilen kan du få vist de offentlige ladestationer, der befinder sig i nærheden. Og du kan allerede før dit ladestop hente vigtige oplysninger om eksempelvis ladestationernes tilgængelighed, ladeeffekt, priser og stiktype.

Opladningsindstillinger og forklimatisering.

Med Mercedes me - eller via betjeningselementerne - kan du indstille temperaturen i forvejen, så bilen er klar, når du stiger ind. Hvis du opvarmer eller afkøler kabinen, mens du lader bilen op, har du også fuld batterieffekt ved start. Desuden kan du til enhver tid kalde den aktuelle opladningstilstand frem via Mercedes me appen.

Visning af aktionsradius.

Ud fra forskellige faktorer som f.eks. det aktuelle forbrug beregnes den forventede resterende aktionsradius, hvorefter den vises på kortet.

Log ind én gang og oplad overalt. Mercedes me Charge.

Med Mercedes me Charge får du adgang til en lang række offentlige ladestationer i hele Europa, placeret både i byer, ved indkøbscentre, hoteller eller på rastepladser. En smartphone-app viser den nøjagtige position, aktuel tilgængelighed og prisen for den valgte ladestation. Bilens navigationssystem modtager også disse data og kan tilpasse ruten herefter. Ved ladestanderen sker autentificeringen via visningen i mediedisplayet, smartphone-appen eller RFID-kortet. Alt andet styres helt automatisk via Mercedes me Charge. Én tilmelding og én afregning pr. landeregion.

Er EQV egnet til dine daglige ture? Det får du svar på med EQ Ready App.

Den gratis app til smartphones viser dig, om det er relevant at skifte til en elbil eller en hybridmodel.

Via din smartphone registrerer appen de ruter, du dagligt kører med din bil - uanset om bilen er en Mercedes eller ej. Appen analyserer din individuelle mobilitetsadfærd og sammenligner den med en lang række forskellige parametre for elbiler og hybridbiler.

På den måde kan du ikke alene bruge EQ Ready App til at tjekke, om det er realistisk og rentabelt at køre dine daglige ture med en elbil, men også til at få en helt konkret anbefaling af, hvilken alternativt drevet model fra Mercedes-Benz, der passer bedst til dine behov.

Download EQ Ready App og test med dit eget køretøj.

Effektivt og sikkert. Et batteri i Mercedes-kvalitet.

Højspændingsbatteriet er hjertet i den ny Mercedes-Benz EQV. For at leve op til Mercedes-Benz' høje sikkerhedsstandarder er batteriet monteret i bilens bund. Derved sænkes også bilens tyngdepunkt, hvilket giver en både komfortabel og dynamisk køreoplevelse.

For at du skal kunne nyde den elektriske køreoplevelse til fulde, følger der desuden et battericertifikat med, når du anskaffer dig en ny Mercedes-Benz EQV.

Elektrisk kørsel uden bekymringer.

Hvis kapaciteten af dit batteri falder under grænseværdien på 180 Ah af restkapaciteten inden for de første 8 år - eller de første 160.000 km - efter første indregistreringsdato, er du sikret via battericertifikatet, som er inkluderet i købsprisen. Vi dækker naturligvis også omkostningerne ved et evt. batteriskift.

Få svar på de vigtigste spørgsmål om elektrisk kørsel.

 1. Hvilken aktionsradius kan min EQV opnå til hverdag?

  Den faktiske aktionsradius afhænger af køretøjets udstyr, last, den individuelle kørestil, vej- og trafikforhold, udetemperaturen, anvendelsen af klimaanlæg, varme og andre elektriske forbrugskilder.

  Det er derfor ikke muligt at sige noget definitivt om aktionsradius i hverdagen. De forskellige rekuperationstrin og kørselsprogrammerne hjælper dig med at udnytte opladningen så effektivt som muligt - og dermed opnå den størst mulige aktionsradius.

 2. Hvad er forskellen mellem AC- og DC-ladeteknologi?

  Normalt kan batterierne i elbiler kun oplades med jævnstrøm (DC), men alle hjemmets stikkontakter, Mercedes-Benz' vægmonterede ladeboks og de fleste offentlige ladestationer leverer vekselstrøm (AC) - dvs. stærkstrøm.

  For at elbilen skal kunne oplades, er den derfor forsynet med en On-board charger - en AC/DC-konverter, som omdanner vekselstrøm til jævnstrøm. Herved tillader EQV en kapacitiv belastning på op til 11 kW, afhængig af kapaciteten i strømforsyningsenheden og ladekablet.

  Ved ladestationer med jævnstrøm (DC) kræves ingen konvertering. Dermed er det muligt med en større kapacitiv belastning, således at EQV kan oplades med op til 110 kW.

 3. Hvordan oplader jeg min EQV?

  Du har en række forskellige opladningsmuligheder, og det mest nærliggende er en Mercedes-Benz wallbox Home, hvor du kan oplade batteriet helt på under 10 timer med en ladeeffekt på op til 11 kW.

  Desuden etableres der flere og flere offentlige ladestationer i byerne, på tankstationer og rastepladser, ved indkøbscentre og i parkeringshuse. Ved en DC-hurtigladestation kan du oplade din EQV fra 10 til 80 % på under 45 minutter med op til 110 kW ladeeffekt.

 4. Hvor miljøvenlig er kørsel med elbiler rent faktisk?

  Det afhænger meget af kørsels- og ladeadfærd. Især har det betydning, hvilken strøm du oplader bilen med. Oplades der med reel, CO2-neutral strøm eller en energiblanding, som f.eks. også omfatter strøm genereret på basis af kul?

  Alle offentlige ladestationer forsynes som regel med alternativ strøm, og også som privatperson er du ofte kun nogle få klik væk fra at kunne indgå en aftale om at få leveret økostrøm.

  For at bidrage til et renere miljø tilbyder vi Mercedes-Benz økostrøm – en service til kunder hos Mercedes-Benz.

 5. Hvilket ladestik skal bruge for at oplade min EQV?

  Med Combined Charging System (CCS) er din EQV meget fleksibel ved ladestandere og wallbokse. Den oplader med op til 11 kW med vekselstrøm (AC), og på hurtigladestationer med jævnstrøm (DC) kan du hurtigt udvide din aktionsradius med en ladekapacitet på op til 110 kW.

 6. Er der garanti på batteriet?

  Det medfølgende battericertifikat friholder kunden for udgifter i op til 8 år - eller 160.000 km - efter første indregistreringsdato, hvis højspændingsbatteriet falder til under grænseværdien på 180Ah af den resterende kapacitet ved EQV 300.1

  Battericertifikatet er inkluderet i købsprisen.

 7. Hvordan kører jeg mest effektivt med min Mercedes-Benz EQV?

  4 forskellige kørselsprogrammer og 5 rekuperationstrin understøtter effektiv kørestil. Begge funktioner gør det muligt for dig at optimere energiforbruget og dermed aktionsradius for din EQV.

1

EQV 300: Strømforbrug kWh/100 km (blandet kørsel): 27,0. CO2-udslip g/km (blandet kørsel): 0.

Konfigurér din og familiens helt egen EQV!

Med vores konfigurator kan du bygge en EQV, der matcher dine - og familiens - behov 100 %! Hvor mange sæder skal der være, hvilken farve osv. osv. Klik på knappen og kom i gang.