EQV - Se priser på leasing, køb og forsikring | Mercedes-Benz
Hurtig og bekvem finansiering af din EQV

Mercedes-Benz EQV. Priser og finansiering.

Ny EQV til godt 80.000 kr. under normalprisen? Eller som firmabil med et attraktivt beskatningsgrundlag?

Mercedes-Benz EQV er fleksibel elmobilitet med plads til op til 8 personer, og dine muligheder for at komme ud og køre i den er også fleksible. Foretrækker du EQV som firmabil eller måske kontant til 80.000 kr. under normalprisen?

Et rigtigt godt tilbud!

Lige nu er prisen for EQV AVANTGARDE 250 lang model 589.900 kr. - godt 84.000 kr. under normalprisen!

Godt kørende til og fra jobbet. 

Mercedes EQV kan naturligvis også blive din nye, elektriske firmabil - det manglede da bare! Og beskatningsgrundlaget er attraktivt - kun 559.900 kr.

privatleasing
firmabil

Skal EQV være din nye, elektriske firmabil?

Hvis du ønsker at have en 100 % elektrisk bil med masser af plads som en del af din lønpakke, er EQV et godt valg. CO2 udledningen er 0 g/km, lokalt under kørsel, og med det lækre interiør i ren Mercedes EQ-æstetik, får du ganske enkelt en MPV de luxe, hvad angår ergonomi og komfort.

Og med et beskatningsgrundlag fra 559.900 kr. får du en yderst attraktiv firmabil med et højt udstyrsniveau.

Mercedes EQV 250 AVANTGARDE lang, aut. Beskatningsgrundlag fra 559.900 kr. Elektrisk forbrug ved blandet kørsel 28,4 kWh/100 km (WLTP måling)*. CO2 emission 0 g/km (lokalt, i forbindelse med kørsel). Beskatningsgrundlaget er vejledende. Bilen er vist med ekstraudstyr. Tilbud gælder så længe lager haves. *Forbrug kan ændre sig ved valg af evt. ekstraudstyr. 

Hvad betyder ekstraudstyr for beskatningsgrundlaget?

Herunder kan du se, hvordan forskelligt ekstraudstyr påvirker beskatningsgrundlaget, når du anskaffer dig en EQV AVANTGARDE 250 som som firmabil.  

Kontakt din aut. Mercedes-Benz forhandler for yderligere oplysninger.

listepris

EQV AVANTGARDE 250: Kr. 589.900 - langt under normalprisen!!

Lige nu er der mange penge at spare i forhold til den normale listepris på EQV AVANTGARDE 250 lang model, så måske skulle du overveje en prøvetur? Der er masser af lækkert design og mange avancerede faciliteter og funktionaliteter at se se frem til...

Mercedes-Benz EQV. Luksusdesign.

Den elegante og rummelige elbil til både firma og familie, med plads til op til 8 personer.

Betjening til fingerspidserne.

På det 10,25" store touchdisplay bliver betjeningen af EQV let som en leg. Og infotainment, musik, trafikoplysninger og tusindvis af andre tilbud er altid lige ved hånden.

Fuldgyldigt familiemedlem.

Både indvendigt og udvendigt er EQV forsynet med de samme eksklusive og progressive designelementer som resten af Mercedes-Benz EQ-familien.

Den rene, bæredygtige luksus.

Med Mercedes-Benz EQV får du en elbil med masser af omtanke - til glæde for både din virksomhed og for miljøet.  

Forklimatisering.

Vælg den temperatur, som passer dig. Med forklimatisering skal du ikke længere sidde og fryse de første 15 minutter på kolde vintermorgener.

Har du flere specielle ønsker? 

Du kan individualisere udseendet af din EQV med en lang række eksklusive EQV designpakker, letmetalfælge og metallakker som ekstraudstyr.

Du skulle prøve selv...

Uanset om du overvejer EQV 250 eller 300 AVANTGARDE som firmabil eller til privatkørsel, skulle du unde dig selv en prøvetur. Kontakt din Mercedes-Benz forhandler - eller bestil en køreoplevelse ud over det sædvanlige direkte via linket herunder.

Garantipakke.

Værdisikring af din ny Mercedes EQV.

Med den udvidede bilgaranti kan du sikre din EQV mod uforudsete reparationsomkostninger. Forsikringen gælder alle mekaniske, elektriske og elektroniske komponenter i bilen inkl. højvoltskomponenter (ekskl. batteriet) ved uforudsete skader.

Fleksibel finansiering.

Du bestemmer selv hvordan.

I stedet for leasing kan du naturligvis også vælge at finansiere din ny EQV via aftalte, individuelle rater. Kontakt din Mercedes-Benz forhandler og bed om at få et personligt tilbud.

Konfigurér din og familiens helt egen EQV!

Med vores konfigurator kan du bygge en EQV, der matcher dine - og familiens - behov 100 %! Hvor mange sæder skal der være, hvilken farve osv. osv. Klik på knappen og kom i gang.