EQV - Eldreven komfort for op til 8 personer | Mercedes-Benz Vans
EQV er ren komfort - ganske enkelt.

Ikke bare til tiden. EQV er også forud for sin tid.

Fremtiden hører elmotoren til. Og den menneskelige intuition!

Mercedes-Benz User Experience (MBUX) giver dig adgang til en helt ny verden af information, underholdning og konnektivitet. Hurtigt, enkelt og modulopbygget så du kan anskaffe dig præcis de funktioner, du har brug for i din EQV.

Mercedes-Benz User Experience (MBUX).

Intuitiv betjening med stemmen1, berøringer eller bevægelser? Du bestemmer selv, og MBUX bliver mere og mere fascinerende for hver tur, i takt med at systemet pejler sig ind på dine vaner.

Forklimatisering.

Vælg den temperatur, som passer dig. Med forklimatisering skal du ikke længere sidde og fryse de første 15 minutter på kolde vintermorgener.

Stemmestyring.

Sæt dig godt til rette og start stemmebetjeningen af MBUX1 med et 'Hey Mercedes'... Så er du i gang, og MBUX afventer din næste ordre.

Betjening til fingerspidserne.

På det 10,25" store touchdisplay bliver betjeningen af EQV let som en leg. Og infotainment, musik, trafikoplysninger og tusindvis af andre tilbud er altid lige ved hånden.

Navigation.

Når du kan orientere sig ordentligt, når du hurtigere og mere afslappet frem til destinationen. Med MBUX har du altid adgang til den bedste rute.

Indbygget radio.

MBUX giver dig hurtig og let adgang til dine favoritkanaler, yndlingsprogrammer og podcasts.

Musik ad libitum.

Slut din smartphone til og lyt til din favoritmusik. MBUX skelner ikke mellem pop, jazz eller klassisk - lydoplevelsen er den samme!!

1

Alle stemmestyringskommandoer i MBUX foregår på engelsk.

Masser af komfort for op til 8 personer.

Indretningsmulighederne er utallige, når du vælger en Mercedes-Benz EQV. Uanset om du skal anvende bilen til forretning eller familie - eller begge dele, kan du indrette EQV, så den matcher dine behov.

Kontakt din Mercedes-Benz forhandler og hør nærmere.

2 sæderækker – utallige kombinationsmuligheder.

Byg din egen EQV med endnu mere komfort.

Komfort og køreglæde er to sider af samme sag. Med Mercedes-Benz konfiguratoren kan du steppe op på komforten i din ny EQV 300, lige så meget du har lyst til.

En imponerende liste med komfortudstyr.

Mercedes-Benz EQV sætter nye standarder inden for MPV-segmentet. Ikke mindst når det gælder komfort, skal de eldrevne konkurrenter stå tidligt op, hvis de vil matche listen med ekstraudstyr herunder.

Panoramasoltag.

Lys, luft og køreglæde.

Med sine store glasruder henter panoramasoltaget masser af lys ind i kabinen og giver dit køretøj en lys og venlig atmosfære.

Soltaget i den forreste del kan betjenes elektrisk og tilbyder dermed en ekstra udluftningsmulighed under kørslen.

Burmester® Surround Soundsystem.

Masser af vellyd til MBUX-systemet.

Med det perfekt afstemte forstærker- og højttalersystem får du med Burmester® Surround Soundsystemet en overbevisende og fascinerende lyd i bilen.

De 15 højttalere og en basrefleksboks producerer tilsammen 640 W, og med multikanal-rumklangsteknologien bliver lyden imponerende på alle siddepladser i bilen.

Bordpakke.

Værsgo at tage plads.

Bordpakken indeholder mange funktionelle ekstratilbehørsdele, som gør opholdet i den bageste del af kabinen mere behageligt. Ved det flytbare foldebord kan man spise, arbejde og spille spil, og med kopholdere i sidevæggene opbevares drikkevarerne sikkert og indenfor bekvem rækkevidde.

De ekstra praktiske opbevaringsmuligheder i nettene på fører- og passagersædets ryglæn og enkeltsæderne bagi gør kabinen endnu mere funktionel, og mobile enheder kan sluttes til 12 V-stikdåsen og oplades.

Køjepakke.

Er der behov for at ligge lidt ned?

Køjepakken forvandler i en håndevending bagerste bænksæde til en komfortabel divan – hvis der f.eks. er behov for spontane hvilepauser eller overnatninger på farten.

Med den tilhørende forlængelse af sengen får man en liggeplads på ca. 1,93 m x 1,35 m. Det mørktonede glas beskytter den hvilende mod nysgerrige blikke.

Midterkonsol med integreret køleboks.

Gå ikke ned på kolde læskedrikke.

Midterkonsollen med integreret kølerum understreger den luksuriøse personvognsatmosfære. Fører og passager har glæde af de 2 kopholdere, der kan tempereres. Under det polstrede armlæn er der en multimedieboks med 2 USB-stik og en SD-kortåbning, et stort opbevaringsrum samt et 3,2 l kølerum, som kan rumme to 0,5 l flasker.

I den bageste del af kabinen er der et 230 V og et 12 V stikudtag samt et opbevaringsrum med orienteringsbelysning.

Orienteringslys forrest i kabinen.

Behagelig, indirekte belysning.

Orienteringsbelysningen hilser fører og forsædepassager velkommen med en behagelig, indirekte belysning. Alt efter ønsket lysstemning, hvor styrken kan justeres i 5 trin, skaber de 3 farvetoner 'neutral', 'solar' og 'polar' en stilfuld og behagelig atmosfære.

Den diskrete belysning gør det lettere for øjet at skifte fra kabinen ud til til vejen i mørket, da forskellene i lysstyrken udjævnes.

EASY-PACK bagklap.

Ergonomisk adgang til lastrummet.

EASY-PACK bagklappen kan åbnes og lukkes med et tryk på en knap, så det bliver nemmere at fylde og tømme lastrummet. Aktiveringen foretages meget praktisk via tasten på bilnøglen eller via frigørelseshåndtaget på bagklappen.

For at mindske risikoen for skader er EASY-PACK bagklappen udstyret med en automatisk stopanordning, således at bagklappen kan 'fryses' i en hvilken som helst position under åbningen. Den automatiske lukning foretages også via tasten på bilnøglen eller manuelt og afbrydes automatisk, hvis der er bagage eller lignende i vejen.