Mercedes-Benz EQV.

Nu kommer V-Klassen som el-bil.

EQ – Electric Intelligence by Mercedes.

Fremtidens el-mobilitet med Mercedes design og komfort.

EQ er det nye varemærke for e-mobilitet og handler om meget mere end et køretøj. Med EQ får du en komplet el-mobilitetspakke med produkter, services og tekniske løsninger.

EQ-familiens særlige designelementer giver EQV 300 et spændende og elegant look – både udvendigt og inde i kabinen. EQV 300 vil forkæle dig med elegant design, kørekomfort og funktionalitet, som er kendetegnede for alle vores Mercedes modeller.

Lad dig inspirere af fremtidens bil. Læs mere om Electric Intelligence by Mercedes herunder.

Tekniske data.*

Effekt
204 hk / 150 kW
Batterikapacitet
90 kWh
  Ladeffekt (AC/DC)[1]
op till 11 kW/110 kW
 
Drejningsmoment
op til 362 Nm
Rækkevidde (NEFZ)
405 km[2]
  Opladning (DC) (10 % – 80 %)
< 45 minuter
 
EQV 300: Strømforbrug kWh/100 km: 27,0; CO2-udslip g/km (blandet kørsel).

[1] Batteriladetid afhænger af den anvendte ladestanders ydeevne.

[2] Oplysningerne om forbrug og rækkevidde er preliminære og udregnet efter en certificeringsprocedure i henhold til FN/ECE forordning nr. 101. Der foreligger endnu ingen EU-typegodkendelse eller officiel certificering. Der kan være forskel på de oplyste tal og de endelige værdier.

Highlights.

  1. Interiør
  2. Eksteriør
  3. Opladning
Stilfuldt interiør med EQ-specifikke elementer.

Der er masser af plads i EQV 300 - f.eks. til 8 personer, masser af bagage og hele familiens fritidsudstyr. Bilens batteri er monteret i gulvet, så det ikke optager plads i kabinen.

Via multimediesystemet MBUX og en række forskellige køreindstillinger fører du bilen effektivt og intuitivt, og de specialdesignede EQ-detaljer, den elegante polstring og panelerne understreger det sofistikerede indtryk i EQV 300.

Mercedes-Benz EQV: Udvendig, elektrificeret elegance.

Med sin sorte kølergrill signalerer EQV 300 omgående, at den tilhører EQ-familien. Også de elegante EQ-emblemer på forskærme og bagklap samt de EQ-designede 18" letmetalfælge gør opmærksom på, at det handler om 100% el-kørsel.

Ladestikket er elegant nedfældet i kofangeren foran.

Enkel og hurtig opladning – overalt!

Også når det drejer sig om opladning, er EQV 300 din fleksible mobilitetsløsning. Du kan lade bilen op derhjemme med en vægmonteret Mercedes-Benz ladeboks eller ved en af de mange, offentligt tilgængelige ladestandere.

Opladning af EQV 300 går lynhurtigt ved den ultrakraftige IONITY ladestander, som har en effekt på op till 350 kW. Men også med en Mercedes-Benz ladeboks går det flere gange hurtigere end via et almindeligt stik - med en effekt på op til 22 kW.

* Oplysningerne om forbrug og rækkevidde er preliminære og udregnet efter en certificeringsprocedure i henhold til FN/ECE forordning nr. 101. Der foreligger endnu ingen EU-typegodkendelse eller officiel certificering. Der kan være forskel på de oplyste tal og endelige værdier.

Lorem Ipsum