Citan Tourer. Godt arbejdsmiljø.

Til dig der får tingene gjort

Citan Tourer: Byens helt.

Citan Tourer er din robuste, fleksible og kompakte van, og også økonomisk er den en gevinst. De effektive motorer med BlueEFFICIENCY-teknologi1 og op til 23 km/l2, den store driftssikkerhed3 samt de attraktive betingelser og services4 er gode ved din bankkonto. Og for at du kan nå sikkert frem til din destination, har vi udstyret din Citan ADAPTIVE ESP® med værdifulde ekstrafunktioner samt stærke skivebremser og op til 6 airbags.

Komforten fejler heller ikke noget, takket være behagelige sæder, enkel betjening og fint tilpasset undervogn med enkelthjulsophæng. Med tilvalg af dobbeltkoblingsgearkassen 6G-DCT5 bliver kørsel og manøvrering særdeles agil og behagelig. Også Citan Tourers fleksibilitet er forbilledlig - f.eks. kan du vælge at få den leveret med 7 sæder6 eller i en håndevending selv etablere et større lastrum ved hjælp af de sammenklappelige ryglæn i den bageste del af kabinen.

Citan har alt, hvad du kan ønske dig af en kompakt varevogn med Mercedes-stjernen. Book en prøvetur og tjek selv.

1

BlueEFFICIENCY-pakken hører til standardudstyret for alle motortyper og længder med undtagelse af dobbeltkoblingsgearkassen 6G-DCT.

2

Citan Tourer 108 CDI med BlueEFFICIENCY-pakke ifm. 5-trins manuel gearkasse og personbilsindregistrering (M1). Brændstofforbrug ved bykørsel/landevejskørsel/blandet kørsel: 20-21/23-24/21-23 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 119–112 g/km [*], energiklasse: B-A. De faktiske forbrugsværdier afhænger blandt andet af køretøjets vægt og af det valgte udstyr.

3

Vedligeholdelsesintervaller på op til 30.000 km.

4

For eksempel Mercedes-Benz MobiloVan, den livsvarige mobilitetsgaranti fra Mercedes-Benz. Denne gælder op til maks. 30 år ved regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted. Gælder for køretøjer med første indregistrering fra 01.10.2012.

5

Dobbeltkoblingsgearkasse 6G-DCT fås som ekstraudstyr til Citan 112 [Citan Tourer 112 med BlueEFFICIENCY-pakke ifm. 6-trins manuel gearkasse og personbilsindregistrering (M1). Brændstofforbrug ved bykørsel/landevejskørsel/blandet kørsel: 13,5-14/17-18/15,6-16 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 143–140 g/km [*]. Energiklasse: C] und til Citan 112 [Citan Tourer 112 uden BlueEFFICIENCY-pakke ifm. 6G-DCT og personbilsindregistrering (M1). Brændstofforbrug ved bykørsel/landevejskørsel/blandet kørsel: 12,3-12,6/17,8-18,1/15,3-15,6 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 147–144 g/km [*]. energiklasse: C]. De faktiske forbrugsværdier afhænger blandt andet af køretøjets vægt og af det valgte udstyr.

6

Fås kun til Citan Toureren 111 CDI [Citan Tourer 111 CDI med BlueEFFICIENCY-pakke ifm. 6-trins manuel gearkasse og personbilsindregistrering (M1). Brændstofforbrug ved bykørsel/landevejskørsel/blandet kørsel: 19-20/23-24/22-23 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 119–115 g/km, energiklasse: A. De faktiske forbrugsværdier afhænger bl. a. af køretøjets vægt og af det valgte udstyr.][*] ekstra lang med personbilsindregistrering (M1).

Konfigurér din egen Citan Tourer.

Din virksomhed skal køre optimalt, og du skal kunne koncentrere dig om dit arbejde. Nu kan du opbygge din Citan Tourer, så den opfylder dine og virksomhedens krav.

Highlights Citan Tourer.

  1. Komfort
  2. Køreglæde
  3. Økonomi
  4. Fleksibilitet
  5. Sikkerhed
Tourer går ikke på kompromis med komforten.

I Citan Tourer forbinder interiøret det behagelige med det nyttige - lige fra den behageligt høje sædeposition under kørslen til de lave dørkanter, der letter indstigningen.

Det komfortable førersæde med sidestøtte er åndbart, slidstærkt og kan indstilles manuelt lige som rattet, der kan indstilles i højden. Alle betjeningselementer er nemme at komme til og lette at betjene. Det let læselige kombiinstrument giver interiøret et yderligere løft, og også varme- og ventilationssystemet samt det praktiske opbevaringskoncept bidrager til et behageligt arbejdsmiljø.

Det praktiske opbevaringskoncept byder på masser af funktionel og let tilgængelig opbevaringsplads. Handskerummet kan fyldes med op til 8,5 l, standardhylden over forruden har plads til 12,6 l, i dørlommerne kan du placere 2 x 4,1 l og armlænets opbevaringsrum har en volumen på 8,9 l.

Med ekstraudstyrspakker som krompakke interiør, designpakke interiør krom eller designpakke interiør color kan kabinen i Citan Tourer blive endne mere attraktiv.

Med Citan Tourer øges både arbejdsglæden og køreglæden.

I byens trange gader nyder du godt af Citan Tourers manøvredygtighed, og på landevejene og motorvejen kan du glæde dig over dens kraftfulde kørsel. Afhængigt af dine kørselsbehov kan du vælge mellem de drejemomentstærke dieselmotorvarianter med 55 kW1 (75 PS), 66 kW2 (90 PS) og 81 kW3 (110 PS) eller den moderne benzinmotor med 84 kW4 (114 PS).

Og den innovative BlueEFFICIENCY-teknologi1 nedsætter brændstofforbruget og er således med til at øge lønsomheden i din virksomhed. Afhængigt af motortypen sørger en 5- eller 6-trins manuel gearkasse for effektiv fremdrift, mens dobbeltkoblingsgearkassen 6G-DCT2, som fås som ekstraudstyr, forener den manuelle gearkasses kørselsdynamiske fordele med komforten af en automatgearkasse.

Alle tekniske komponenter er nøjagtigt afstemt efter hinanden - fra servostyringen over undervognens fjederstøddæmper-konstruktion med enkelthjulsophæng til de stærke bremser. Du kan slappe af og nyde manøvredygtigheden i din Tourer.

Citan Tourer betaler sig. På kort og på lang sigt.

For Mercedes-Benz er det en forpligtigelse at levere ansvarlig og bæredygtig mobilitet - naturligvis også når det gælder Citan Tourer. Netop ved bykørsel realiseres disse krav på forbilledlig vis, hvor de moderne motorer og den innovative BlueEFFICIENCY teknologi1 holder CO2-emissionen og forbruget på et lavt niveau - fra 23 km/l!

Også økonomisk er Citan en gevinst. På den ene side med sit attraktive prisniveau, på den anden med de lave driftsomkostninger, som skyldes det effektive brændstofforbrug og vedligeholdelsesintervaller på op til 40.000 km.

Det er lige så vigtigt for Mercedes-Benz som for dig, at din Citan er mest muligt på farten. Det understreger vi med den livsvarige mobilitetsgaranti Mercedes-Benz MobiloVan3.

Citan Tourer er klar til at møde alle udfordringer.

Med op til 7 behagelige sæder1 og opbevaringsplads nok til bagagen giver Citan Tourer dig de bedste forudsætninger for en behagelig og sikker tur. Både i din arbejdsdag og når du er ude og køre med familien.

På sæderne med sidestøtte og åndbart og slidstærkt stofbetræk sidder du så behageligt, som du skal forvente det i en Mercedes-Benz Van. Det funktionelle interiør med de mange opbevaringsrum er praktisk under kørslen, og panoramataget med 2 vippe-tagvinduer, som fås som ekstraudstyr, bidrager med en lys og venlig atmosfære i kabinen. Desuden får du med Citan Tourer trepunktssikkerhedsseler med selekraftbegrænsning på alle sæder.

En af de helt store, hvad sikkerhed angår.

Også med hensyn til sikkerheden ligger Citan i forreste række. Med ADAPTIVE ESP®, bremseassistent og antiblokeringssystemet ABS samt stærke bremser imponerer den med korte bremselængder – også på våde veje. Undervognen med enkelthjulsophæng holder altid kontakten med vejbanen, og skal du ud i sne, sjap eller sand, kan du slukke for antispinreguleringen ASR.

Citans trepunktssikkerhedsseler med selestrammer og selekraftbegrænser, der kan justeres i højden, tilbyder fremragende støtte, og i forbindelse med en nødopbremsning aktiveres havariblinksystemet automatisk.

Som standard er Citan Tourer desuden udstyret med dagskørelys, igangsætningshjælp på stigninger og op til 6 airbags. Førerairbag, passagerairbag samt rudeairbags og brystkasseairbags reducerer risikoen for personskader i tilfælde af en ulykke. Derudover fås ekstraudstyr i form af hjælpesystemer såsom lys- og regnsensor, dæktryksovervågning og et bakkamera, der viser området bag ved køretøjet i bakspejlet.

Desuden kan du med indbruds- og tyverialarmen (ekstraudstyr) være sikker på, at din Citan ikke falder i de forkerte hænder.

1

Fås kun til Citan Toureren 111 CDI [Citan Tourer 111 CDI med BlueEFFICIENCY-pakke ifm. 6-trins manuel gearkasse og personbilsindregistrering (M1). Brændstofforbrug ved bykørsel/landevejskørsel/blandet kørsel: 19-20/23-24/22-23 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 119–115 g/km, energiklasse: A. De faktiske forbrugsværdier afhænger bl. a. af køretøjets vægt og af det valgte udstyr.][*] ekstra lang med personbilsindregistrering (M1).

Hurtigt og sikkert gennem byen.

Citan Tourer. Behagelig persontransport for op til 7 personer.

Med Citan Tourer får du behagelig persontransport med helt op til 7 siddepladser, da der i model ekstra lang  - ud over fører- og passagersædet samt 3-personers-sædebænken i passagerafdelingen - kan monteres yderligere to enkeltsæder bagerst.

Som et ekstra plus scorer Citan Tourer masser af point med sine mange praktiske opbevaringsrum med en samlet volumen på op til 77 l.

Ekstraudstyr - interiørpakker til din Tourer.

Designpakke interiør color.

Designpakke interiør krom.

Kontrastsømpakke interiør rød.

* De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Det drejer sig om de "målte NEFZ-CO2-værdier" iht. art. 2 nr. 2 gennemførelsesforordning (EU) 2017/1152 hhv. (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for køretøjets indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på et enkelt køretøj og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem de forskellige biltyper.

Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).