Under kølerhjelmen på Citan kassevogn. Tekniske data, mål og vægt

Mål og vægt.

Køretøjets længde
Tilladt totalvægt (ttv)

Køredynamik og økonomi. Bæredygtig køreglæde.

Trækstærk og økonomisk i brug.

De motorvarianter, du kan vælge til din Citan, består af en 4-takts-benzin- og en 4-takts-dieselmotor med 3 effektvarianter. De 4 motorvarianter udmærker sig ved deres stærke drejningsmomentproces og er udstyret med forbrugsreducerende BlueEFFICIENCY-teknologi.

55-kW-varianten1 [Citan kassevognen 108 CDI med BlueEFFICIENCY-pakke ifm. 5-trins manuel gearkasse og erhvervskøretøjsindregistrering (N1). Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 21-23 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 119–112 g/km.] [*] udmærker sig inden for segmentet med forbilledlige forbrugsværdier.

Det lave brændstofforbrug har en positiv effekt på aktionsradiussen. Ved fyldt 60-l-brændstoftank klarer dieselmotorvarianterne – alt efter anvendelsesprofil og køremåde – op til 1.000 km og benzinmotorvarianten op til 800 km til næste optankning.

1

Citan kassevognen 108 CDI med BlueEFFICIENCY-pakke ifm. 5-trins manuel gearkasse og erhvervskøretøjsindregistrering (N1). Brændstofforbrug ved bykørsel/landevejskørsel/blandet kørsel: 20-21/23-24/21-23 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 119–112 g/km [*]. De faktiske forbrugsværdier afhænger blandt andet af køretøjets vægt og af det valgte udstyr.

Motorer og forbrugsværdier.

Du finder information om Citan kassevogns motorer samt emissions- og forbrugsværdier i vores konfigurator.

 

* De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Der er tale om de "målte NEDC-CO2-værdier" iht. art. 2 nr. 2 gennemførelsesforordning (EU) 2017/1152. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for køretøjets indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på et enkelt køretøj og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem de forskellige biltyper.

Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO₂-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).