Citan Tourer. Godt arbejdsmiljø.

Til dig der får tingene gjort

Citan Tourer: Byens helt.

Citan Tourer er din robuste, fleksible og kompakte varevogn til persontransport i byen, og også økonomisk er den en gevinst. De effektive motorer med SCR-teknologi samt fordelagtige forbrugsværdier er lige så gode ved din bankkonto som den store driftssikkerhed på grund af de lange vedligeholdelsesintervaller1 og de attraktive betingelser og services.2

Komforten fejler heller ikke noget, takket være behagelige sæder, enkel betjening og fint tilpasset undervogn med enkelthjulsophæng.

Citan har alt hvad du kan ønske dig af en kompakt MPV med Mercedes-stjernen. Book en prøvetur og tjek selv.

1

Vedligeholdelsesintervaller på op til 30.000 km.

2

For eksempel Mercedes-Benz MobiloVan, den livsvarige mobilitetsgaranti fra Mercedes-Benz. Denne gælder op til maks. 30 år ved regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted. Gælder for køretøjer med første indregistrering fra 01.10.2012.

Skræddersy din egen Citan Tourer!!

Med den nye, smarte Mercedes-Benz konfigurator kan du opbygge din Citan Tourer, så den matcher alle dine - og hele familiens - mange krav til en drømme-MPV med stjerne på.

Highlights Citan Tourer.

  1. Komfort
  2. Køreglæde
  3. Økonomi
  4. Fleksibilitet
  5. Sikkerhed
Tourer går ikke på kompromis med komforten.

Citan Tourer forbinder det behagelige med det nyttige: Det tiltalende interiør er både funktionelt og komfortabelt – fra den behageligt høje sædeposition under kørslen til de lave dørkanter, der letter ind- og udstigningen.

Alle betjeningselementer er placeret, så de er lige til at komme til, og kombiinstrumentet er let at læse. For at opnå en optimal sædeposition kan det komfortable førersæde og det højdejusterbare rat indstilles manuelt.

De praktiske opbevaringsrum samt varme- og ventilationssystemet bidrager ligeledes til et behageligt arbejdsmiljø.

 

Med Citan Tourer øges både arbejdsglæden og køreglæden.

I byens trange gader nyder du godt af din Citan Tourers manøvredygtighed, og på landevejene og motorvejen kan du glæde dig over dens kraftfulde kørsel.

Alle tekniske komponenter er nøjagtigt afstemt efter hinanden – fra motorerne med det kraftige drejningsmoment til den 6-trins manuelle gearkasse og undervognen med enkelthjulsophæng samt skivebremserne.

Du kan nyde manøvredygtigheden i din Tourer med bevidstheden om, at den forbrugsreducerende teknologi samt udstødningsrensningen via SCR giver en brændstofbesparende kørsel med mindre forurening.

Citan Tourer betaler sig. På kort og på lang sigt.

Bæredygtig og økonomisk kørsel er krav, som Citan opfylder på forbilledlig vis - med effektive motorer, som udmærker sig ved lavt forbrug og lave emissioner, og med vedligeholdelsesintervaller på op til 30.000 km, som bidrager til lave driftsudgifter.

Citans attraktive prisniveau og den mangeårige mobilitetsgaranti12 er yderligere fordele, som betaler sig på både kort og lang sigt.

Citan Tourer er klar til at møde alle udfordringer.

Med indbydende, bekvemme sæder og opbevaringsplads nok til bagagen giver Citan Tourer dig de bedste forudsætninger for en behagelig og sikker arbejdsdag.

På sæderne med rygskånende sidestøtte og åndbart, slidstærkt stofbetræk sidder du så behageligt, som du skal forvente det i en Mercedes-Benz Van, og det funktionelle interiør med de mange opbevaringsrum er praktisk under kørslen. Desuden får du med Citan Tourer trepunktssikkerhedsseler med selekraftbegrænsning på alle sæder.

En af de helt store, hvad sikkerhed angår.

Også med hensyn til sikkerheden er Citan Tourer helt fremme i forreste række.. Fra bremsesystemet, som også muliggør korte bremselængder i vådt føre, over antispinreguleringen ASR med til- og frakobling til ADAPTIVE ESP® til de højdejusterbare trepunktssikkerhedsseler med selestrammer og selekraftbegrænser.

Førerairbaggen, dagskørelyset og igangsætningshjælpen på stigninger bidrager til sikkerheden, og vil du sikre dig yderligere, kan du anskaffe dig ekstraudstyr som f.eks. en passagerairbag og brystkasseairbags,3 lys- og regnsensorsystemer, dæktryksovervågning samt bakkamera.

 

1

Op til maks. 30 år ved regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted.

2

Gælder for køretøjer med første indregistrering fra 01.10.2012.

3

Fås til forsædepassageren kun ifm. brystkasseairbags til føreren og forsædepassageren.

Mercedes-Benz sædekomfort - også i passagerafdelingen.

Læssemulighederne i Citan Tourer er fleksible og mangfoldige!

Også i passagerafdelingen bliver køreturen en fornøjelse i din Citan Tourer: 3-personers-sædebænken har 3 nakkestøtter, der kan justeres i højden, og trepunktssikkerhedsseler til alle sæder. Og hvis der er brug for ekstra lastrum til transport af større genstande, kan sædebænken lægges ned i forholdet 1/3 til 2/3.

Hurtigt, sikkert og komfortabelt gennem byen.

Behagelig persontransport. Rummelig opbevaring.

Citan Tourer tilbyder behagelig persontransport med op til 5 siddepladser og scorer desuden ekstra point med sine mange praktiske opbevaringsrum med en volumen på op til 77 l.

De vigtigste fordele ved Citan Tourer:

  • Komfortabel persontransport af op til 5 personer (inkl. fører).
  • Udvidelse af bagagerummet efter behov med den fleksible 3-personers sædebænk på første række, der kan klappes ned 1/3 eller2/3.
  • Mange praktiske opbevaringsrum med en samlet volumen på op til 77 l, f.eks. - som ekstraudstyr - en loftshylde i passagerafdelingen med 3 rum eller opbevaringsrum i passagerafdelingens gulv.

Ekstraudstyr - interiørpakker til din Tourer.

Citan Tourer, designpakke interiør color

Designpakke interiør color.

Citan Tourer, kontrastsømpakke interiør rød

Kontrastsømpakke interiør rød.

Citan Tourer, krompakke interiør

Krompakke interiør.

Lorem Ipsum