Citan Tourer. Godt arbejdsmiljø.

Til dig der får tingene gjort

Citan Tourer: Byens helt.

Citan Tourer er din robuste, fleksible og kompakte varevogn til persontransport, og også økonomisk er den en gevinst. De effektive motorer med BlueEFFICIENCY-teknologi1og SCR-teknologi samt fordelagtige forbrugsværdier er lige så gode ved din bankkonto som den store driftssikkerhed på grund af lange vedligeholdelsesintervaller2 og de attraktive betingelser og services.3 Og for at du kan nå sikkert frem til din destination, har vi udstyret din Citan ADAPTIVE ESP® med værdifulde ekstrafunktioner samt stærke skivebremser og op til 6 airbags.

Komforten fejler heller ikke noget, takket være behagelige sæder, enkel betjening og fint tilpasset undervogn med enkelthjulsophæng.

Citan Tourers fleksibilitet er også forbilledlig, f.eks. med ryglænene bagi, som kan klappes ned og som du kan bruge til i en håndevending at få et større lastrum. Og for et individuelt look kan man bl.a. vælge designpakken RED og night-pakken.

Citan har alt hvad du kan ønske dig af en kompakt MPV med Mercedes-stjernen. Book en prøvetur og tjek selv.

1

BlueEFFICIENCY-pakken hører til standardudstyret for alle motortyper og længder.

2

Vedligeholdelsesintervaller på op til 30.000 km.

3

For eksempel Mercedes-Benz MobiloVan, den livsvarige mobilitetsgaranti fra Mercedes-Benz. Denne gælder op til maks. 30 år ved regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted. Gælder for køretøjer med første indregistrering fra 01.10.2012.

Skræddersy din egen Citan Tourer!!

Med den nye, smarte Mercedes-Benz konfigurator kan du opbygge din Citan Tourer, så den matcher alle dine - og hele familiens - mange krav til en drømme-MPV med stjerne på.

Highlights Citan Tourer.

  1. Komfort
  2. Køreglæde
  3. Økonomi
  4. Fleksibilitet
  5. Sikkerhed
Tourer går ikke på kompromis med komforten.

I Citan Tourer forbinder interiøret det behagelige med det nyttige - lige fra den behageligt høje sædeposition under kørslen til de lave dørkanter, der letter indstigningen.

Det komfortable førersæde med sidestøtte er åndbart, slidstærkt og kan indstilles manuelt lige som rattet, der kan indstilles i højden. Alle betjeningselementer er nemme at komme til og lette at betjene. Det let læselige kombiinstrument giver interiøret et yderligere løft, og også varme- og ventilationssystemet samt det praktiske opbevaringskoncept bidrager til et behageligt arbejdsmiljø.

Et yderligere bidrag til behagelige arbejdsomgivelser fås med det praktiske opbevaringskoncept med de meget lettilgængelige opbevaringsrum samt det overlegne varme- og ventilationssystem.

Med ekstraudstyrspakker som krompakke interiør, designpakke interiør krom eller designpakke interiør color kan kabinen i Citan Tourer blive endne mere attraktiv.

Med Citan Tourer øges både arbejdsglæden og køreglæden.

I byens trange gader nyder du godt af Citan Tourers manøvredygtighed, og på landevejene og motorvejen kan du glæde dig over dens kraftfulde kørsel.

Den innovative BlueEFFICIENCY-teknologi1 nedsætter brændstofforbruget og er således med til at øge lønsomheden i din virksomhed. Udstødningsrensningen med selektiv katalytisk reduktion (SCR) reducerer kvælstofoxid-emissionerne.

Alle tekniske komponenter er nøjagtigt afstemt efter hinanden - fra servostyringen over den manuelle 6-gears gearkasse og undervognens fjederstøddæmper-konstruktion med enkelthjulsophæng til de stærke skivebremser på for- og bagaksel. Du kan bare slappe af og nyde manøvredygtigheden i din Citan.

Citan Tourer betaler sig. På kort og på lang sigt.

For Mercedes-Benz er det en forpligtigelse at levere ansvarlig og bæredygtig mobilitet - naturligvis også når det gælder Citan Tourer. Og netop ved bykørsel realiseres disse krav på forbilledlig vis.

Moderne motorer og den standardmæssigeg BlueEFFICIENCY-teknologi1 holder CO2-emissionen og forbruget på et lavt niveau. Det skyldes blandt andet ECO start-stop-funktionen, generator- og batteristyringen samt de rullemodstandsoptimerede dæk.2 Den elektrisk understøttede servostyring og skiftepunktvisingen øger din bils køreevne yderligere, og udstødningsrensningen med selektiv katalytisk reduktion (SCR) reducerer kvælstofoxidemissionerne.

Også økonomisk er Citan en gevinst. På den ene side med sit attraktive prisniveau, på den anden med de lave driftsomkostninger, som skyldes det effektive brændstofforbrug og vedligeholdelsesintervaller på op til 30.000 km.

Det er lige så vigtigt for Mercedes-Benz som for dig, at din Citan er mest muligt på farten. Det understreger vi med den livsvarige mobilitetsgaranti Mercedes-Benz MobiloVan. 3, 4 

Citan Tourer er klar til at møde alle udfordringer.

Med indbydende, bekvemme sæder og opbevaringsplads nok til bagagen giver Citan Tourer dig de bedste forudsætninger for en behagelig og sikker tur. Både i din arbejdsdag og når du er ude og køre med familien.

På sæderne med sidestøtte og åndbart og slidstærkt stofbetræk sidder du så behageligt, som du skal forvente det i en Mercedes-Benz Van. Det funktionelle interiør med de mange opbevaringsrum er praktisk under kørslen, og panoramataget med 2 vippe-tagvinduer, som fås som ekstraudstyr, bidrager med en lys og venlig atmosfære i kabinen. Desuden får du med Citan Tourer trepunktssikkerhedsseler med selekraftbegrænsning på alle sæder.

En af de helt store, hvad sikkerhed angår.

Også med hensyn til sikkerheden ligger Citan i forreste række. Med ADAPTIVE ESP®, bremseassistent og antiblokeringssystemet ABS samt stærke bremser imponerer den med korte bremselængder – også på våde veje. Undervognen med enkelthjulsophæng holder altid kontakten med vejbanen, og skal du ud i sne, sjap eller sand, kan du slukke for antispinreguleringen ASR.

Citans trepunktssikkerhedsseler med selestrammer og selekraftbegrænser, der kan justeres i højden, tilbyder fremragende støtte, og i forbindelse med en nødopbremsning aktiveres havariblinksystemet automatisk.

Som standard er Citan udstyret med dagskørelys, igangsætningshjælp på stigninger og op til 6 airbags. Førerairbag, passagerairbag5 samt rudeairbags5 og brystkasseairbags5, 6 kan reducere risikoen for personskader i tilfælde af en ulykke. Der fås ekstraudstyr i form af hjælpesystemer såsom lys- og regnsensor, dæktryksovervågning5 og et bakkamera, der viser området bag ved køretøjet i bakspejlet.

1

BlueEFFICIENCY-pakken hører til standardudstyret for alle motortyper og længder.

2

Fås ikke til køretøjer med øget nyttelast.

3

Op til maks. 30 år ved regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted.

4

Gælder for køretøjer med første indregistrering fra 01.10.2012.

5

Standardudstyr for Citan Tourer med personbilsindregistrering (M1).

6

Fås til forsædepassageren kun ifm. brystkasseairbags til føreren og forsædepassageren.

Mercedes-Benz sædekomfort - også i passagerafdelingen.

Læssemulighederne i Citan Tourer er fleksible og mangfoldige!

Også i passagerafdelingen bliver køreturen en fornøjelse i din Citan Tourer: 3-personers-sædebænken har 3 nakkestøtter, der kan justeres i højden, og trepunktssikkerhedsseler til alle sæder. Og hvis der er brug for ekstra lastrum til transport af større genstande, kan sædebænken lægges ned i forholdet 1/3 til 2/3.

Hurtigt, sikkert og komfortabelt gennem byen.

Behagelig persontransport. Rummelig opbevaring.

Citan Tourer tilbyder behagelig persontransport med op til 5 siddepladser og scorer desuden ekstra point med sine mange praktiske opbevaringsrum med en volumen på op til 77 l.

De vigtigste fordele ved Citan Tourer:

  • Komfortabel persontransport af op til 5 personer (inkl. fører).
  • Udvidelse af bagagerummet efter behov med den fleksible 3-personers sædebænk på første række, der kan klappes ned 1/3 eller2/3.
  • Mange praktiske opbevaringsrum med en samlet volumen på op til 77 l, f.eks. - som ekstraudstyr - en loftshylde i passagerafdelingen med 3 rum eller opbevaringsrum i passagerafdelingens gulv.

Ekstraudstyr - interiørpakker til din Tourer.

Designpakke interiør color.

Kontrastsømpakke interiør rød.

Color-pakke interiør.

* De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Det drejer sig om de "målte NEFZ-CO2-værdier" iht. art. 2 nr. 2 gennemførelsesforordning (EU) 2017/1152 hhv. (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for køretøjets indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på et enkelt køretøj og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem de forskellige biltyper.

Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).
 

Lorem Ipsum