Citan kassevogn. Tekniske data, mål og vægt

Mål og vægt.

Køretøjets længde
Tilladt totalvægt (ttv)

Køredynamik og økonomi. Bæredygtig køreglæde.

Trækstærk og økonomisk i brug.

Du kan vælge mellem 3 stærke dieselmotorer til din Citan. De 3 motorvarianter udmærker sig ved deres stærke drejningsmomentproces og er udstyret med forbrugsreducerende BlueEFFICIENCY-teknologi.

Den 80hk stærke Citan 108 CDI KSV med 6-trins manuel gearkasse kører op til 17,9 km/l (WLTP). CO2-emission ved blandet kørsel fra 147 g/km. De faktiske forbrugsværdier afhænger af køretøjets vægt samt det valgte udstyr.

Det lave brændstofforbrug har en positiv effekt på, hvor ofte der skal tankes. Citan har en 60 liters brændstoftank, og - alt efter anvendelsesprofil og køremåde - rækker det op til 1000 km inden næste tankning.

Motorer og forbrugsværdier.

Du finder information om Citan kassevogns motorer samt emissions- og forbrugsværdier i vores konfigurator.

* De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Der er tale om de "målte NEDC-CO2-værdier" iht. art. 2 nr. 2 gennemførelsesforordning (EU) 2017/1152. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for køretøjets indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på et enkelt køretøj og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem de forskellige biltyper.

Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO₂-emissionsværdier for nye personbiler finder du i "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" (vejledning om brændstofforbrug, CO2-emission og strømforbrug for nye personbiler), der fås gratis på alle salgssteder samt hos "DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH" (www.dat.de).

Lorem Ipsum