Oplev hvert eneste øjeblik med større intensitet.

V-Klasse vækker opsigt, hvor den end befinder sig.

V-Klassen er udviklet med sans for såvel køreglæde som dynamik.

Livet er fuldt af særlige øjeblikke og lige så unikt som den ny V-Klasse, der er udviklet med sans for såvel køreglæde som dynamik og udstråler livsglæde for hver eneste kørte kilometer.

V-Klasse vækker opsigt, hvor den end befinder sig – med den unikke stil, der kendetegner Mercedes-Benz. Perfektioneret ned i den mindste detalje og med en rummelighed, der passer til alle situationer i livet.

Den dynamiske front, de enestående former og det variable kabinekoncept giver V-Klassen ægte blikfang. Uanset om du er på tur med hele familien inklusive hund, fritidsudstyr og oppakning eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer.

V-Klasse highlights.

  1. Plads til det hele
  2. Sikkerhed
  3. Effektivitet
  4. Køreglæde
Omstillingsparathed og fleksibilitet i hverdagen.

Skab den rette familie/job-balance når du vælger firmabil. Fra førerpladsen i Mercedes V-Klasse sidder du med op til 204 Mercedes-heste i hånden og et 7-trins automatgear til at styre momentet på op til 480 Nm. Et godt tag i vejen og et væld af køreassistenter giver dig smidighed i bytrafikken og stille glæder på motorvejen.

Og uanset hvor du ser hen i kabinen, er du omgivet af eksklusive materialer og en tårnhøj finishgrad. Samtidig kan din V-Klasse rumme op til 7 håndboldpiger med tasker – eller et 4-personers mødebord. Tænk stort, når du tænker firmabil.

Masser af plads. Masser af sikkerhed.

Uanset hvor du skal hen, er sikkerhed din trofaste rejsekammerat i V-Klassen. Eksempelvis i form af standardudstyr som ATTENTION ASSIST og sidevindsassistenten.

Innovative assistent- og sikkerhedssystemer som den aktive afstandsassistent DISTRONIC, den adaptive bremseassistent, spor- og dødvinkelassistent samt LED Intelligent Light System giver sikkerhedsniveauet et yderligere løft.

Mindre forbrug. Større begejstring. Og op til 16,9 km på literen.

Med BlueEFFICIENCY og opfyldelse af udstødningsnormen Euro 6, gr. I har Mercedes-Benz taget endnu et skridt på vejen mod emissionsfri kørsel. Og med de ydelsesstærke og brændstoføkonomiske motorer, som kan køre op til 16,9 km på literen, viser V-Klassen, at den tager ansvaret for dig, dine medmennesker og miljøet alvorligt.

Den 6-trins manuelle gearkasse, som er standard, er afstemt til et optimalt forhold mellem performance og forbrug. Og automatgearkassen 7G-TRONIC PLUS imponerer med en fremragende skiftekomfort og et højt potentiale for brændstofbesparelser.

Hvis du lige så ofte kører ude i naturen som i byens trafik, er det ikke noget problem. V-Klassen med permanent firehjulstræk 4MATIC og 7G-TRONIC PLUS tilpasser sig nemt til din livsstil.

Det elektroniske traktionssystem 4ETS hjælper dig gennem tykt og tyndt på våde og glatte, isede og tilsneede veje. Sikkerheden, komforten og dynamikken er altid i højsædet, og vejret bliver til en biting – uanset hvilke vejforhold du og dine passagerer udsættes for undervejs.

Et nyt yndlingssted i dit liv.

Uanset om rejsen tager kort eller lang tid – med V-Klasse bliver din kørsel et studie i køreglæde.

Drivline og undervogn kombinerer manøvredygtighed med unik komfort og får dig effektivt og komfortabelt frem til dine mål. Selv vanskeligt terræn klares suverænt med det stærke, permanente firehjulstræk 4MATIC1 – med optimeret traktionsstyring og fremragende kørselsstabilitet. Samtidig kontrollerer du med automatgearkassen 7G-TRONIC PLUS2 både afslappede og mere sporty kørselsformer, og den optimalt reducerede støj i kabinen gør hver eneste tilbagelagte kilometer endnu mere behagelig.

Glæd dig over den høje kvalitet i V-Klassens kabine, et eksklusivt cockpit udført i udsøgte, førsteklasses materialer og et formfuldendt design.

Når du kører i mørke, skaber ambientebelysningen i V-Klasse et stemningsfuldt lys og en uforlignelig behagelig atmosfære.

Og V-Klassen er i det hele taget en sansemæssig oplevelse og slår fremtidens toner an med såvel standardudstyret og omfattende ekstraudstyr som f.eks. COMAND Online, Live Traffic Information og Burmester®-surroundsoundsystemet.

1

Fås som ekstraudstyr til bestemte motorvarianter.

2

Automatgearkasse 7G-TRONIC PLUS fås – alt efter motorvarianten – som standard eller ekstraudstyr.

Konfigurér din helt egen V-Klasse.

Nu kan du opbygge din V-Klasse, så den bliver fuldstændig som du vil ha' den. Vælg farve, indtræk, hjul, ekstraudstyr og meget meget mere...

Vælge mellem tre trækstærke motorvarianter. Og baghjuls- eller firehjulstræk

Alle kan nå frem. Men du vil videre!

Alt efter dine planer, og hvor du er på vej hen, kan du vælge en V-Klasse med det drev, der passer til dig og dine ønsker.

Mens du er på farten, sørger 7-trins automatgearkassen 7G-TRONIC PLUS1, som fås som ekstraudstyr, for høj kørselskomfort og et lavt forbrug. Også den manuelle 6-trins standardgearkasse imponerer med en overbevisende balance mellem manøvredygtighed og effektivitet.

Uanset hvilken drivvariant eller gearkasse du vælger, opnår du med elektromekanisk standard-servostyring, komfortabel undervognsafstemning og enkelthjulsophænget en effektivitet, kørselskultur og kørselskomfort på personbilsniveau. Lige som det skal være i V-Klassen.

Lorem Ipsum