EQ Ionity

Lad din EQC helt op for 176 kroner

Lad din EQC helt op for 176 kroner

2,20 kroner per kWh er, hvad det kommer til at koste Mercedes-Benz ejere at lade elbilen i det ultrahurtige ladenetværk, Ionity. Dermed er det muligt at lade det 80 kWh store batteri i en EQC for blot 176 kroner.

 

Det ultrahurtige ladenetværk, Ionity, vokser i både Danmark og resten af Europa. Her er det muligt at lade sin elbil lynhurtigt, så en Mercedes-Benz EQC med 110 kW ladehastighed kan lades fra 10 - 80 % på omtrent 40 minutter. Og med en pris på bare 2,20 kroner per kWh er prisen for at lade op på farten samtidig skarp.

“Det mest hyppige er, at man lader sin elbil derhjemme eller på jobbet for at have den fulde rækkevidde allerede fra start, men i forbindelse med de længere rejser er det rart at have adgang til hurtigladere langs motorvejsnettet,” siger Louise Grimsgård, som arbejder med opladning hos Mercedes-Benz i Danmark og Sverige.

Medlemskabet til Ionity-netværket indgår kvit og frit det første år for Mercedes-Benz kunder med tjenesten ‘Mercedes me Charge’, og man betaler derfor udelukkende for sit forbrug. Den nye pris for medlemmer er netop offentliggjort til 2,20 kroner per kWh i Danmark. Der er i skrivende stund 6 aktive Ionity ladestationer i Danmark og 208 aktive stationer i Europa – og ambitionen er at have 400 ladestationer klar allerede i løbet af 2020.