Mercedes-AMG GT Concept set forfra og fra siden mod sort baggrund.
Den ønskede video er desværre ikke tilgængelig for øjeblikket. Prøv igen senere.
Se igen

Designet på Mercedes-AMG GT Concept.

Sportsvognsmærket AMG Future Performance præsenterer en hybrid-showbil.

Designet på Mercedes-AMG GT Concept.

Sportsvognsmærket AMG Future Performance præsenterer en hybrid-showbil.

Mercedes-AMG GT Concept set ovenfra og fra siden mod sort baggrund
Mercedes-AMG GT Concept set forfra og fra siden mod sort baggrund.

Muskuløse proportioner.

Muskuløse proportioner.

Eksteriørdesignet imponerer med ekstremt muskuløse proportioner, stor volumen samt en sanselig og samtidig reduceret fladeudformning. Conceptcar repræsenterer designfilosofien om sanselig klarhed og tilfører den for AMG typiske performance.

„GT Concept materialiserer den mest ekstreme form i vort designsprog og fremhæver endnu en gang AMG's selvstændige profil som performance-mærke“, siger Gorden Wagener, øverste chef for design hos Mercedes-Benz Group AG. „Den fremstår takket være de perfekte proportioner i et puristisk, fladebetonet design med sanselige former og er både hot og cool på samme tid.“

AMG GT kendetegn.

Mercedes-AMG GT Concept set fra siden mod sort baggrund.

AMG GT kendetegn.

Panamericana-grillen med lodrette lameller, der er lakeret i rødt på siden, den nye grafik med de ekstremt smalle hovedforlygter og de dominant udformede luftåbninger i frontskørtet er typiske videreudviklede AMG GT designelementer og udtrykker ren kraft. Motorhjelmen, der strækker sig helt hen til hjulkasserne, understreger ved hjælp af de to powerdomes det udprægede sportsvognsgen. Det kommer også til udtryk i den ekstravagante lakering i farvetonen hot red, hvor overfladerne takket være en særlig sammensætning skinner som flydende metal i lyset.

Mercedes-AMG GT Concept set bagfra og fra siden mod sort baggrund.
Næroptagelse af baglygte på Mercedes-AMG GT Concept.
Mercedes-AMG GT Concept set bagfra og fra siden mod sort baggrund.

Typisk AMG GT look.

Typisk AMG GT look.

På samme måde fremhæver det breddebetonede hækparti med de ekstremt smalle, horisontale baglygter og bagklappens form det velkendte AMG GT look, der ikke er til at tage fejl af. Baglyset rummer også den nye lysteknologi, der befinder sig under baglygternes tredimensionale dækglas. I dækglasset er der integreret et kølemodul med ribber til at lede spildvarmen ud.

Yderligere designelemener på bagpartiet er den brede diffusor i kulfiberlook, der er svunget nedad på siderne, og det centralt placerede udstødningsrør, der minder om Mercedes-AMG GT R.

Mirror Cams.

Næroptagelse af sidespejl med miniaturekamera på Mercedes-AMG GT Concept.

Mirror Cams.

Aerodynamisk gunstige miniaturekameraer, såkaldte Mirror Cams, overtager sidespejlenes funktion. Navnet „EQ Power+“ på Mirror Cam henviser til den ekstra performance, som hybridiseringen af AMG giver forventning om. Bag de meget ekspressivt udformede fælge i kromegerdesign får man et kig ind til den keramiske højtydende AMG-kompositbremse. Bremsekalibrene er lakeret i bronzefarve og bærer teksten „AMG Carbon Ceramic“.

„Nano active fibre technology“.

Næroptagelse af hightech-forlygte på Mercedes-AMG GT Concept med „nano active fibre technology“.

„Nano active fibre technology“.

Mercedes-AMG viser for første gang fremtidens kørelys med „nano active fibre technology“. Dette fremkommer via et særligt, lysstærkt lyssystem i en frit designet lysstribe. Den tredimensionelle lyseffekt giver AMG GT Concept dens egen lyssignatur, der flankeres af mange andre tiltag i hightech-forlygten. Blinklysfunktionen er integreret i kanten foroven. Den serielle blinkimpuls („løbeblinklys“) er videreudviklet endnu en gang og imponerer med sin ekstremt hurtige blinkrækkefølge.