G-Klasse

Den første på alle veje.

Uanset hvad der ligger foran den, så har G-Klassen ydet pionerarbejde i mere end 35 år. Den har vovet sig ud i terræn, der anses for at være uindtageligt. Og trænger frem selv i metropolernes dybeste slugter. Uimponeret. Retlinjet. Altid foran. Den manuelle fremstilling på vores fabrik i Graz garanterer en kvalitet, som man først erfarer helt under ekstreme betingelser – og stadig mærker efter ekstremt lang tid. Oplev en sand terrænbil.

Vejl. kontantpris fra

GLA

Den mest sporty offroader i sin klasse.

Slå ind på en ny kurs, væk fra faste ruter og i ukendt terræn: Med hensyn til nysgerrighed og eventyrlyst er den ny GLA en ægte offroader. På den anden side: De dynamiske designlinjer udstråler ren længsel efter at komme fremad, næsten som en sportscoupé. Det gør GLA til en rendyrket crossover. Byen er dens naturlige terræn. Derfra starter den på ethvert eventyr, som du foretager. Velkommen i den ny GLA.

Vejl. kontantpris fra

GLC

Den intelligente forbindelse mellem funktionalitet og adræthed.

GLC er en pålidelig og kultiveret ledsager i alle situationer – og også altid ude efter sportslige optrædener. Dens størrelse er normgivende, nye Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknologier garanterer maksimal sikkerhed. Uanset om man er med familien på en stor rejse eller sammen med venner på et stort eventyr – i GLC venter der dig den store frihed. Oplev en af de mest avancerede SUVer i sin klasse.

Vejl. kontantpris fra

GLE

Indånd frihed. Udstrål frihed.

Dynamik. Handlekraft. Effektivitet. Den, der forener disse evner i sig, udstråler ro og forstår at værdsætte det opnåede. Og mestrer det fremtidige suverænt. Uanset om man er på eller væk fra vejen – GLE er lavet til alle, der ikke bare følger en vej. Omgivet af den største komfort udfolder dens interiør en storslået rumfornemmelse. Uanset hvilken udfordring du siger ja til: Med GLE har du den ideelle partner.

Vejl. kontantpris fra

GLS

Grænseløst suveræn.

Med tiden, med succesen, med erfaringen bliver målene ikke færre. Kun vejen bliver skønnere. I særlig grad i GLS, S-Klassens SUV. Ro og sindighed? Det har du endnu ikke oplevet i den form. Kraft? Nok til enhver tid. Grænser? Ikke hvad vi ved af. Komforten, pladsforholdene, udstyrsmulighederne – der hersker ikke tvivl om, at GLS er som lavet til lange, afslappende ture. Og også når du ikke kører på en vej, vil du føle dig hjemme i GLS.

Vejl. kontantpris fra