A-Klasse

Sedan til en ny generation.

Leverer fra stilstand den perfekte optræden. Efterlader et indtryk fra 0 til 100, man husker. Fra nu af sættes der straks nye standarder for vejen fra A til B og til WWW. A-Klassen rammer tidsånden – og det lige i hjertet. Den er atletisk ved første øjekast og for hver meter. Med innovative Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknologier, der er så omfattende og højt udviklet som aldrig før i denne klasse. Den passer ikke ind i et mønster. Men lige til dit liv.

Vejl. kontantpris fra

C-Klasse sedan

Kultiveret sportslighed.

C-Klasse sedan forbinder grænseløs køreglæde med enestående komfort. Dens æstetiske design er udtryk for Mercedes-Benz' sanseligt-klare formsprog, som også præger vores store sedaner. Intelligent letvægtskonstruktion, fremragende aerodynamik og økonomiske motorer gør dem særligt effektive. Stil nye krav. Oplev en kørekultur, der ikke kan efterlignes.

Vejl. kontantpris fra

E-Klasse sedan

Symbol på kørekomfort og køresikkerhed.

E-Klasse sedan er det fantastiske resultat af den ny designfilosofi hos Mercedes-Benz. Den personificerer moderne stil og kultiveret sportslighed som ingen anden sedan i luksusklassen. Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknologierne aflaster føreren mærkbart og sørger for komfort og sikkerhed, som er enestående for en sedan – og dermed helt typisk for en E-Klasse.

Vejl. kontantpris fra

Den ny S-Klasse sedan

Den nye businesskomfort.

Den ny S-Klasse sedan er den automobile målestok med hensyn til effektivitet og komfort – omfattende nyheder gør den til den førende i premiumsegmentet. Den tager sig f.eks. af passagerernes legemlige og åndelige ve og vel. Med komfortsystemer, som efter ønske vitaliserer eller afspænder. Og assistentsystemer, som har sine øjne overalt for at aflaste føreren bedre end nogensinde. For forbilledlig sikkerhed på alle strækninger.

Vejl. kontantpris fra

Mercedes-Maybach S-Klasse sedan.

Toppen af luksuriøs automobilitet.

Den ny Mercedes-Maybach S-Klasse sedan forener traditionel elegance med den bedste luksus. Dens imponerende optræden understreger disse præmisser fra ethvert perspektiv. I kabinen modtages du af en stor rumfornemmelse og en arkitektur, som på én gang er multifunktionel arbejdsplads og eksklusiv salon. Med enhver tænkelig komfort, du kan forvente som rejsende på første klasse. Din chauffør bliver støttet optimalt af de mest moderne assistentsystemer.

Vejl. kontantpris fra