Den ny S-Klasse sedan

Den nye businesskomfort.

Den ny S-Klasse sedan er den automobile målestok med hensyn til effektivitet og komfort – omfattende nyheder gør den til den førende i premiumsegmentet. Den tager sig f.eks. af passagerernes legemlige og åndelige ve og vel. Med komfortsystemer, som efter ønske vitaliserer eller afspænder. Og assistentsystemer, som har sine øjne overalt for at aflaste føreren bedre end nogensinde. For forbilledlig sikkerhed på alle strækninger.

Vejl. kontantpris fra

S-Klasse coupé

Gran Performer.

Ren luksus møder uforlignelig kørefornemmelse – S-Klasse coupé forener det maksimale fra to verdener: åndeløst design og fantastisk ydelse. I den forbindelse udstråler den så imponerende sympatisk autoritet, at den må anses for at være den helt store karismatiker på vejen. Lige så tiltrækkende som dens atletiske handlekraft er dens indre værdier: udsøgte materialer og komfort på højeste niveau. Hjertet er begejstret, forstanden overbevist.

Vejl. kontantpris fra

Den ny S-Klasse coupé

Design – en åndeløs tiltrækning.

Den ny S-Klasse coupé sætter standarden inden for segmentet af luksuscoupéer. Her begejstrer den nyeste generation af denne drømmebil med en fascinerende kraftfuld fremtoning i eksteriøret og et stilskabende, umiskendeligt design i den luksuriøse kabine.

Vejl. kontantpris fra

S-Klasse cabriolet

Man tror ikke sine egne øjne.

Hvilken værdi har frihed? Det beviser S-Klasse cabriolet: den største. En Mercedes, som kultiverer kørsel på uvurderlig vis. Så stilfuld, så luksuriøs, at ikke kun kalechen, men også rigtige bilentusiasters øjne og hjerter åbner sig vidt. Giv dig tid. Glem alt andet, og nyd med alle sanser den fascinerende køredynamik i vores mest komfortable cabrioleter.

Vejl. kontantpris fra

Den ny S-Klasse cabriolet

Kørsel med åbent tag – wellness for sanserne.

Varm luft, behageligt sollys, uimodståeligt blødt læder og pianolak med højglans. Designets sanselige klarhed. En køretur i den ny S-Klasse cabriolet er en sand beruselse for dine sanser. For mere komfortabelt, luksuriøst og intelligent kan du ikke rejse under åben himmel.

Vejl. kontantpris fra

Mercedes-Maybach S-Klasse sedan

Toppen af luksuriøs automobilitet.

Den ny Mercedes-Maybach S-Klasse sedan forener traditionel elegance med den bedste luksus. Dens imponerende optræden understreger disse præmisser fra ethvert perspektiv. I kabinen modtages du af en stor rumfornemmelse og en arkitektur, som på én gang er multifunktionel arbejdsplads og eksklusiv salon. Med enhver tænkelig komfort, du kan forvente som rejsende på første klasse. Din chauffør bliver støttet optimalt af de mest moderne assistentsystemer.

Vejl. kontantpris fra