C-Klasse cabriolet

Åben køreglæde 365 dage om året.

I C-Klasse cabriolet er det altid sommer – uanset årstiden. Det sørger intelligente cabriolet-funktioner og en fuldautomatisk stofkaleche for, som kan åbnes eller lukkes op til en hastighed på 50 km/t. Åbn for en mere intensiv køreoplevelse, omgivet af en åndeløs stil af sportslighed og lifestyle.

Vejl. kontantpris fra

Den ny E-Klasse cabriolet

Åben for intensiv nydelse.

Komfort og luksus under åben himmel: Den ny E-Klasse cabriolet er som i bedste tradition for åbne cabrioleter udstyret med klassisk stofkaleche. Den forener puristisk, sanseligt design med moderne teknik og stor komfort på langture til fire personer. Glæd dig til en sporty og luksuriøs køreoplevelse samt maksimal open-air-nydelse.

Vejl. kontantpris fra

S-Klasse cabriolet

Man tror ikke sine egne øjne.

Hvilken værdi har frihed? Det beviser S-Klasse cabriolet: Den største. En Mercedes, som kultiverer kørsel på uvurderlig vis. Så stilfuld, så luksuriøs, at ikke kun kalechen, men også rigtige bilentusiasters øjne og hjerter åbner sig vidt. Giv dig tid. Glem alt andet, og nyd med alle sanser den fascinerende køredynamik i vores mest komfortable cabrioleter.

Vejl. kontantpris fra

S-Klasse cabriolet

Kørsel med åbent tag – wellness for sanserne.

Varm luft, behageligt sollys, uimodståeligt blødt læder og skinnende flot pianolak. Sanseligt klare designlinjer. En køretur i S-Klasse cabriolet er en sand beruselse for dine sanser. For mere komfortabelt, luksuriøst og intelligent kan du ikke rejse under åben himmel.

Købspris fra fabrikken inkl. 19 % moms.

SL

Legendarisk sportsvognstradition.

SL – der findes vel næppe initialer, der skaber mere eufori. Bliv smittet af et ikonisk design, som fejrer moderne luksus og sportslighed under åben himmel. Vi har på dynamisk vis omsat den legedariske sportslighed i SL med den nyeste undervognsteknologi til nutiden. For en enestående køreoplevelse og højeste standarder ved sikkerhed og komfort. Uanset om det gælder afslappet cruise eller sportslig kurvedynamik – oplev hver tur som den første gang.

Vejl. kontantpris fra

SLC

Får luften til at vibrere.

Ekspressivt design. Maksimal performance. Åndeløs motorlyd. Og et variotag, der kan betjenes elektrohydraulisk, som åbner og lukker på mindre end 20 sekunder. På den måde forbinder SLC en roadsters uforlignelige køreglæde med en coupés anvendelighed i hverdagen og den store støjkomfort. Til enhver tid klar til en endnu mere intensiv køreoplevelse. Og du sætter takten.

Vejl. kontantpris fra

Mercedes-AMG GT roadster

Intensitet i topform.

Mercedes-AMG GT roadster er den perfekte symbiose af typisk AMG Driving Performance og den ubegrænsede nydelse ved at køre under åben himmel. Med en klassisk sportsvogns proportioner og den nye AMG Panamericana-grill rammer den lige i hjertet. Interiøret af høj kvalitet formidler intim motorsportsatmosfære. Og når softtoppen åbner sig på kun 11 sekunder, oplever du med alle sanser den rene, ufiltrerede kraft i en V8. Er der en bedre grund til at køre under åben himmel?

Vejl. kontantpris fra