Ny A-Klasse

Den ny A-Klasse

Ny A-Klasse


Den ny A-Klasse
Den ny A-Klasse

Den ny A-Klasse

Den ny A-Klasse

Mere rummelig, mere praktisk, mere luksuriøs. Med sin komplet nyfortolkede kabine får du alt dette og meget mere i den helt ny A-Klasse. Den ny A-Klasse sætter nye standarder for komfort og kvalitet i det kompakte bilsegment, og interiøret kombinerer banebrydende teknologi med et helt nyskabende udtryk.

Med deres centrale placering i cockpittet er widescreen-skærmene desuden blevet udstyret med touchscreen-teknologi. Skærmkonceptet erstatter det konventionelle kombiinstrument og er omdrejningspunktet i det nye intuitive MBUX-infotainmentsystem, som for første gang præsenteres i A-Klassen.

Desuden skaber det flotte betjeningspanel med elegant todelt design sammen med fem ventilationsdyser i turbinedesign et visuelt dynamisk udtryk.

Du kan også vælge at supplere interiøret med helt igennem førsteklasses udstyr som eksempelvis multifunktionsrattet med touch control-knapper, som vi kender fra flagskibsmodellen S-Klasse sedan. Og forsæderne kan bestilles med klimastyring, multikonturstøtte og massagefunktion.

Desuden er pladsforholdene i den ny A-Klasse markant bedre end i forgængeren - såvel i kabinen som i bagagerummet.

Nyheden MBUX

A-Class MBUX
Se igen

Nyheden MBUX

Den ny A-Klasse er vores første serieproducerede bil, som er udstyret med det nye MBUX-infotainmentsystem. MBUX — eller Mercedes-Benz User Experience — er et avanceret intuitivt system med et omfattende touch-betjeningskoncept. Systemet bruger også kunstig intelligens til at lære dine præferencer at kende og intelligent stemmebetjening med naturlig stemmegenkendelse. Du skal bare sige "Hey Mercedes", så er systemet parat til at hjælpe dig.

ny A-Klasse
ny A-Klasse
ny A-Klasse