Mercedes-Benz V-Klasse.

Plads til mere.

Efter produktionen af indholdet kan der være foretaget ændringer af produktet.

Bilkoncept


Bilkoncept.

Med Mercedes-Benz V-Klasse er familier mere afslappede på farten, fritidseventyrere oplever hvert øjeblik endnu mere intensivt, og shuttle-passagerer når deres destinationer så bekvemt og stilfuldt som aldrig før.

Bilkoncept


Bilkoncept.

Med Mercedes-Benz V-Klasse er familier mere afslappede på farten, fritidseventyrere oplever hvert øjeblik endnu mere intensivt, og shuttle-passagerer når deres destinationer så bekvemt og stilfuldt som aldrig før.

Din enhed understøtter desværre ikke denne funktion.

Din enhed understøtter desværre ikke denne funktion.

Prøv at dreje enheden for at aktivere landskabsmodus. Eller brug en enhed med en højere opløsning.

Pakket fuld af liv.

Hvor livet udspiller sig: Mercedes-Benz V-Klasse er med - og har det hele med.
Billedet viser en familieudflugt med tre børn og deres far.
Luk
Reklamespottet om Mercedes-Benz V-Klasse er pakket fuld af liv: Oplev en families begivenhedsrige weekend.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Se igen
Til alle, der har store planer.
Mercedes-Benz V-Klasse giver dig en rummelighed, der hjælper dig i alle livets situationer. Uanset, om du skal have anbragt en frygtløs fodboldspiller og hendes udstyr, eller planlægger en cykeltur eller en surferferie med familien: Med Mercedes-Benz V-Klasse er du rustet til næsten alle situationer - og gør deres liv til en oplevelse.
Billedet viser en Mercedes-Benz V-Klasse med åben bagrude, der bliver læsset med bagage af mor og datter.

Bringer bekvemt familier til deres destination.

Du kan rejse sikkert, komfortabelt og eksklusivt i Mercedes-Benz V-Klasse.
Nærbillede fra siden af Mercedes-Benz V-Klasse med tre børn i de bageste sæder og moderen ved rattet.
Luk
Lad fornøjelsen begynde.
Vejen til dine drømmes mål går via din V-Klasse. Uanset om du kører i bjergene eller til havet, kan du transportere alle i bilen og alt udstyret sikkert og bekvemt overalt med V-Klassen. Til den næste turnering i fuld mundering? Ikke noget problem. V-Klassen bliver også gerne holdbus. På familieferie med børnene med deres legetøj og krammedyr? I V-Klassen finder alle legende let et hyggeligt sted. Det fleksible kabinekoncept giver mulighed for op til 8 siddepladser - og yderligere plads til bagage.
Billedet viser kabinekonceptet i Mercedes-Benz V-Klasse med plads til 8 personer set fra oven.
Dynamisk kurvekørsel med en Mercedes-Benz V-Klasse med udstyrslinjen EXCLUSIVE.

Lige så værdifuld som tiden med familien: V-Klasse EXCLUSIVE.

Helt sikkert de bedste udsigter.

Mercedes-Benz V-Klasse. Til at stole på.
Billedet viser en wakeboarder, der går på stranden med sit wakeboard under armen.
Luk
Masser af sjov, masser af sikkerhed.
På nye og udfordrende strækninger til den næste ferie. På vindomsuste ruter til stranden. Eller når du tilfreds kører hjemad efter spændende aktiviteter - der er mange grunde til, at V-Klassen er præcis den rigtige partner til din familie. Med sine mange assistentsystemer kan V-Klassen hjælpe dig i mange forskellige situationer. For eksempel hjælper sidevindsassistenten, der er standard, med at holde banen ved kraftige vindstød fra siden. For med alle de eventyr, du har planlagt, er det godt at vide, at din familie er i gode hænder.
Nærbillede af instrumentpanelet i en Mercedes-Benz V-Klasse og aktiveret sidevindsassistent.
Så meget er sikkert.
I en Mercedes-Benz V-Klasse føler man sig i de bedste hænder. Det er ikke underligt, for et integreret sikkerhedskoncept med en lang række assistentsystemer kan hjælpe dig optimalt under kørslen. Et af mange highlights er Køreassistentpakke Plus: En intelligent kombination af fire assistent- og sikkerhedssystemer, der kan aflaste føreren og øge sikkerheden.
Nærbillede af instrumentpanelet i en Mercedes-Benz V-Klasse med aktiveret køreassistent- og sikkerhedssystem.

Kom nærmere mod dine mål.

Mercedes-Benz V-Klasse. Den nye faktor i erhvervslivet.
Nærbillede af en kvinde ved rattet og en mand i passagersædet i Mercedes-Benz V-Klasse.
Luk
En rigtig succes.
Ikke kun som optakt til et aftenarrangement: V-Klassen imponerer med sin ultimative surroundsound. Forstærker- og højttalersystemet fra Burmester® <p>Burmester® surround soundsystem fås som ekstraudstyr til V-Klassen og V-Klasse AVANTGARDE samt som standard i V-Klasse EXCLUSIVE.</p> er perfekt afstemt og leverer toppræstationer med de 15 højttalere. Dette lydbillede vil fængsle dig, selvom du virkelig ikke er en symfoniker. Og for at undgå, at kommunikationen i Mercedes-Benz V-Klasse ikke går i stå af lutter begejstring, overføres tale fra føreren og forsædepassageren bagud via den integrerede mikrofon - krystalklart og forstærket.
Nærbillede af Burmester® surroundsoundsystemet i Mercedes-Benz V-Klasse.
Til alle, der lever i jobbet.
Mennesker med et usædvanligt erhverv ser det ofte som et kald. De ved, at succes ikke retter sig efter tid. Som medlem af et klassisk ensemble øver man f.eks. i løbet af dagen, men har også mange glade timer efter solnedgang. Især hvis du sidder i en Mercedes-Benz V-Klasse. Her er man i en stilfuld atmosfære og kan finde alt det, der gør aftenen til noget særligt: Den feterede sopran eller stjernemusikeren med sit instrument.

Altid en suveræn optræden.

Til professionel succes er det en stor hjælp, hvis du kan stole på en loyal ledsager. Især hvis den, som V-Klassen, står for eksklusiv mobilitet.
Stemningsfyldt aftenbillede af en Mercedes-Benz V-Klasse med åben skydedør.
Luk
Stemningsfyldt natbillede af en Mercedes-Benz V-Klasse EXCLUSIVE med åben skydedør.

Indbydende: Mercedes-Benz V-Klasse EXCLUSIVE med 2 skydedøre.

Når komfort og elegance er systematisk.
Lige så komfortabelt man kan nå sine mål med Mercedes-Benz V-Klasse, lige så elegant fungerer på- og aflæsning også: Bagruden, der kan åbnes separat, kan åbnes og lukkes manuelt - uafhængigt af bagklappen.
Billedet viser Mercedes-Benz V-Klasse med åbnet bagrude.

Kom videre med stil, bliv godt modtaget.

Mercedes-Benz V-Klasse. Et statement for god smag.
Imponerende opsætning af en Mercedes-Benz V-Klasse med udstyrslinjen EXCLUSIVE.
Luk
Kabinen i Mercedes-Benz V-Klasse med udstyrslinjen EXCLUSIVE udstråler prestige som en VIP-lounge.

Gør kabinen til VIP-lounge. Udstyrslinjen EXCLUSIVE.

Eksklusivitet hele vejen igennem.
Den, der gør gode fremskridt professionelt, ønsker også en passende atmosfære. Mercedes-Benz V-Klasse med udstyrslinjen EXCLUSIVE imødekommer i høj grad dette ønske. Den fortolker emnet luksus på en spændende ny måde. Således fremstår interiørlisterne i børstet aluminiumdesign som særlige highlights. Og panoramataget giver en værdifuld ekstra fordel: Indtrykkene fra de umiddelbare omgivelser kan indvirke på fører og passagerer – og tjene som inspirationskilde. Et af de mest fascinerende eksempler på dette er aftenhimlen med alle dens nuancer og farvespil.
Billedet viser Mercedes-Benz V-Klasse set forfra og fra siden i fugleperspektiv.

Eventyr på sporet.

Mercedes-Benz V-Klasse. Og vejen lever.
Dynamisk kurvekørsel med en Mercedes-Benz V-Klasse med tagboks og læsset hækmonteret cykelholder - på vej mod nye eventyr.
Luk
Billedet viser den hækmonterede cykelholder til Mercedes-Benz V-Klasse, der kan tage op til 4 cykler med på hvert nye eventyr.

For eventyr på 2 hjul: Hækmonteret cykelholder for op til 4 cykler.

Boksen for alle tilfældes skyld.
Hvis man rejser, har man noget at fortælle - og ofte også at transportere. Ikke noget problem med Mercedes-Benz tagboks 400: Den giver op til 400 liter volumen - og kan indeholde op til 75 kg bagage. Dermed kan man i bogstaveligste forstand sige, at alt er inkluderet. Praktisk: Boksen monteres nemt og sikkert på tagrælingen, som selv nemt kan fastgøres på taget af Mercedes-Benz V-Klasse. Således er tagboksen i alle henseender godt rundet af. Og som skabt til det næste eventyr.
Billedet viser tagboksen til Mercedes-Benz V-Klasse, som giver op til 400 liters volumen til det næste eventyr.
Altid på vejen.
Historien om det bevægelige liv begynder med indstigning i Mercedes-Benz V-Klasse. Og kan vare helt til efter solnedgang. Dette skyldes V-Klassens brugs- og oplevelsesfaktor, som er et resultat af dens størrelse, fleksibilitet og funktionalitet: Der er plads til løbeudstyret såvel som et helt udvalg af racercykler - hvilket ikke kun imponerer succesfulde triatleter. Samtidig er man altid afslappet og sikkert på farten og kan glæde sig til stadigt nye oplevelser. For allerede bag det næste sving venter måske et nyt eventyr.

Stræb altid efter nye mål.

Mercedes-Benz V-Klasse. Når livet bliver til oplevelser.
Billedet viser Mercedes-Benz V-Klasse ved stranden og to kvinder, der vil læsse deres racercykler ind.
Luk
Det er bedre at være afslappet.
Multimediesystemet COMAND Online COMAND Online fås som ekstraudstyr til V-Klassen og V-Klasse AVANTGARDE. Det er standardudstyr i V-Klasse EXCLUSIVE. For at kunne gøre brug af alle funktioner i COMAND Online er det nødvendigt at have en mobiltelefon eller smartphone med Bluetooth® og datafunktion. hjælper den smarte fører med at ankomme sikkert og afslappet til sin destination. Den hurtige harddisknavigation giver mulighed for en dynamisk destinationsstyring - i realtid og under hensyntagen til aktuel trafikinformation. COMAND Online viser disse data via topografiske 3D-kort. COMAND Online underholdnings- og kommunikationsredskaber sørger for yderligere velvære: Internetbrowser, Central Media Display, integreret 80 GB harddisk og et dvd-drev kan næsten få dig til at glemme, at du er på farten – og ikke hjemme i din stue.
Nærbillede af multimediesystemet COMAND Online med hurtig harddisknavigation.
Alt terræn er godt terræn.
Nogle gange er rejsen målet, andre gange er målet målet. Under alle omstændigheder bringer det permanente firehjulstræk 4MATIC Det permanente firehjulstræk 4MATIC fås som ekstraudstyr i forbindelse med 7G-TRONIC PLUS til V-Klassen og V-Klasse AVANTGARDE samt i V-Klasse EXCLUSIVE. dig videre: Det giver overbevisende traktion og høj kørestabilitet på næsten ethvert underlag, om det så er på asfalt, græsmarker, sand eller mudder. En reel fordel for folk, der ønsker at føle sig hjemme i al slags terræn. Strandelskere er f.eks. især begejstrede for de automatiske bremseimpulser fra 4MATIC, som forbedrer igangsætning på sand og løse sten betydeligt. Så kommer man også til de afsides hjørner af verden - og kan give eventyret frit løb.
Nærbillede af 4MATIC-mærket på Mercedes-Benz V-Klasse.
Snitbilledet af Mercedes-Benz V-Klasse viser en variant med 2 enkeltsæder og en cykel bagi set fra oven.

Også for passagerer med cykler: Den fleksible sædekonfiguration.

Blandt vindere.

Mercedes-Benz V-Klasse. Og dit liv bliver storslået.
Billedet viser 2 powerkvinder under cykeltræning og Mercedes-Benz V-Klasse med en strand som baggrund.
Luk
Sebastian Kienle og Anja Beranek er i et kapløb på deres racercykel med Mercedes-Benz V-klasse og Sebastian Kienle laver et pit stop i videoen.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Se igen
Udfordringer er en god drivkraft.
For IRONMAN-powerkvinderne Anja Beranek og Kaisa Lehtonen gælder: Jo mere krævende en opgave er, desto mere intens er oplevelsen. For dem kommer stilstand ikke på tale. Mercedes-Benz V-Klasse passer fremragende til denne overbevisning. Den hjælper powerkvinderne med altid at nå nye mål og overvinde grænser - som en trofast følgesvend i træningsfaser og i konkurrencer. Således kan powerkvinderne fungere som et succesfuldt team. Og udleve deres triatlon-livsstil på - og væk fra - vejen.
Billedet viser Anja Beranek og Kaisa Lehtonen i Mercedes-Benz V-Klasse.

Mercedes-Benz V-Klasse V 220 d: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 16,4-16,9 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 159-154 g/km<p>De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Der er tale om „WLTP-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 3 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 683/2008/EF. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer alt efter det valgte ekstraudstyr og kan afvige fra de endelige værdier for den bestilte eller leverede bil.<br> </p>

Mercedes-Benz V-Klasse V 250 d: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 16,7 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 158 g/km<p>De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Der er tale om „WLTP-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 3 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 683/2008/EF. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer alt efter det valgte ekstraudstyr og kan afvige fra de endelige værdier for den bestilte eller leverede bil.<br> </p>

Højdepunkter


Highlights

Oplev V-Klassens fleksibilitet.

Et alsidigt kabinekoncept gør Mercedes-Benz V-Klasse til en komfortabel MPV med et utal af muligheder. Det generøst indrettede interiør er eksemplarisk med hensyn til ergonomi, funktionalitet og design.

Højdepunkter


Highlights

Oplev V-Klassens fleksibilitet.

Et alsidigt kabinekoncept gør Mercedes-Benz V-Klasse til en komfortabel MPV med et utal af muligheder. Det generøst indrettede interiør er eksemplarisk med hensyn til ergonomi, funktionalitet og design.

Billedet viser cockpittet i Mercedes-Benz V-klasse, der er optisk, berøringsmæssigt og ergonomisk fascinerende.
Billedet viser cockpittet i Mercedes-Benz V-klasse, der er optisk, berøringsmæssigt og ergonomisk fascinerende.

Velværerum.

En oplevelse for alle sanser - optisk, berøringsmæssigt og ergonomisk. Eksklusive detaljer såsom mediedisplayet med eksklusiv glasoverflade understreger værdien.

På billedet ses et eksklusivt cockpit i Mercedes-Benz V-Klasse i formfuldendt design med et udvalg af førsteklasses materialer.

Stort cockpit.

Kabinen er forsynet med et cockpit med perfekt design og førsteklasses materialer. PanoramatagetPanoramataget kan fås som ekstraudstyr. Det tilhører omfanget af udstyr til V-Klasse EXCLUSIVE. forkæler dig med endnu mere lys og luft.

På billedet ses 4 komfortable enkeltsæder bagi og åben skydedør.

Et vidunder af plads.

Mercedes-Benz V-Klasse kan transportere op til 8 personer og masser af bagage. Som standard er der placeret 4 komfortable enkeltsæder bagiKan fravælges efter ønske., der altid nemt kan afmonteres.

Billedet viser en Mercedes-Benz V-Klasse med åben fører- og skydedør.

Plads til fleksibilitet.

Praktisk ved trange trafikforhold: Skydedøren på bilens venstre sideSkydedøren i venstre side er ekstraudstyr til V-Klassen samt standard i V-Klasse AVANTGARDE og V-Klasse EXCLUSIVE. giver yderligere adgang til på- og aflæsning eller ind- og udstigning.

Mercedes-Benz V-Klasse V 220 d: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 16,4-16,9 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 159-154 g/km<p>De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Der er tale om „WLTP-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 3 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 683/2008/EF. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer alt efter det valgte ekstraudstyr og kan afvige fra de endelige værdier for den bestilte eller leverede bil.<br> </p>

Billedet viser en Mercedes-Benz V-Klasse i cavansitblå med bagrude, der åbner separat.

En drøm at læsse.

Mercedes-Benz V-Klasse byder på et intelligent kabinekoncept og mange idéer til nem på- og aflæsning, f.eks. bagruden, der kan åbnes separatBagrude, der kan åbnes separat, er ekstraudstyr til V-Klassen samt standard i V-Klasse AVANTGARDE og V-Klasse EXCLUSIVE..

Mercedes-Benz V-Klasse V 250 d: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 16,7 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 158 g/km<p>De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Der er tale om „WLTP-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 3 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 683/2008/EF. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer alt efter det valgte ekstraudstyr og kan afvige fra de endelige værdier for den bestilte eller leverede bil.<br> </p>


Få mere at vide om det fleksible kabinekoncept.

V-Klassen blev udviklet til livets glæder og udfordringer. Og også indvendigt viser den ægte format med et fleksibelt kabinekoncept.


Få mere at vide om det fleksible kabinekoncept.

V-Klassen blev udviklet til livets glæder og udfordringer. Og også indvendigt viser den ægte format med et fleksibelt kabinekoncept.

Kabinekoncept


Det intelligente kabinekoncept.

Aldrig har plads været så fleksibelt anvendelig som i V-Klassen.

Kabinekoncept


Det intelligente kabinekoncept.

Aldrig har plads været så fleksibelt anvendelig som i V-Klassen.

Snitbilledet af Mercedes-Benz V-Klasse viser de to 3-personers sæder i bilen set fra oven.
Snitbilledet af Mercedes-Benz V-Klasse viser et 3-personers sæde og plads til bagage og omfangsrigt gods set fra oven.
Snitbilledet af Mercedes-Benz V-Klasse viser en variant med 2 enkeltsæder og en cykel bagi set fra oven.
Snitbilledet af Mercedes-Benz V-Klasse viser det modulopbyggede sædekoncept med enkeltsæder og et 3-personers sæde set fra oven.
Snitbilledet af Mercedes-Benz V-Klasse viser bagsæderne i en position overfor hinanden og et klapbart bord set fra oven.
Billedet viser bagsiden af Mercedes-Benz V-Klasse med åben bagklap og et blik på bagagenettet til personbeskyttelse.

Billængder


Mercedes-Benz V-Klasse i 3 forskellige billængder.

Skræddersyet til dine behov: V-Klassen i billængderne kompakt, lang eller ekstra lang.

Billængder


Mercedes-Benz V-Klasse i 3 forskellige billængder.

Skræddersyet til dine behov: V-Klassen i billængderne kompakt, lang eller ekstra lang.

 • Kompakt

  Billedet viser den kompakte model af Mercedes-Benz V-Klasse fra siden.

  Bilens længde

  4,895 m

  Bilens højde: 1,88 m. Passer ind i næsten enhver garage!

  Bagagerumsvolumen

  610 l

  ved højst 8 siddepladser.

 • Lang

  Billedet viser den lange model af Mercedes-Benz V-Klasse fra siden.

  Bilens længde

  5,14 m

  Bilens højde: 1,88 m. Passer ind i næsten enhver garage!

  Bagagerumsvolumen

  1.030 l

  ved højst 8 siddepladser.

 • Ekstra lang

  Billedet viser Mercedes-Benz V-Klasse set fra siden i den ekstra lange model.

  Bilens længde

  5,37 M

  Bilens højde: 1,88 m. Passer ind i næsten enhver garage!

  Bagagerumsvolumen

  1.410 l

  ved højst 8 siddepladser.

Komfort


Komfort.

Hightech for alle sanser.

Komfort


Komfort.

Hightech for alle sanser.

Sådan bliver bagsædet til en loge. Bagsædeintegration af tablet-pc.

Sådan bliver bagsædet til en loge.

Bagsædeintegration af tablet-pc.

Nærbillede af en højttaler i Burmester® surround soundsystemet i Mercedes-Benz V-Klasse.

Koncertsalen på farten.

Burmester® surround soundsystem.

Parkeringspakken med 360° kamera hjælper føreren af Mercedes-Benz V-Klasse betydeligt med at finde parkeringspladser, parkering og manøvrering.

Få nyt overblik.

Parkeringspakke med 360° kamera.

Nærbillede af betjeningsenheden i døren for sædeklimatiseringen for føreren, forsædepassageren og passagererne på bagsædet.

Din mobile komfortzone.

Sædeklimatisering til alle passagerer.

COLLISION PREVENTION ASSIST.

COLLISION PREVENTION ASSISTCOLLISION PREVENTION ASSIST fås som ekstraudstyr til V-Klassen, V-Klasse AVANTGARDE og V-Klasse EXCLUSIVE. Den indgår i Køreassistentpakke Plus, der fås som ekstraudstyr. hjælper føreren med at holde afstand til den forankørende bil og advarer med et akustisk signal, hvis der er fare for kollision.

COLLISION PREVENTION ASSIST advarer føreren optisk, hvis minimumsafstanden til en forankørende bil bliver for lille. Samtidig aktiverer systemet bremseassistenten BAS PRO, som forstærker bremsetrykket, hvis førerens opbremsning er for svag.

LED Intelligent Light System.

LED Intelligent Light SystemLED Intelligent Light System er ekstraudstyr til V-Klassen og standard i V-Klasse AVANTGARDE samt V-Klasse EXCLUSIVE. tilpasser belysningen til lys-, vej- og vejrforholdene. Det giver et mere sikkert udsyn og aflaster føreren.

De adaptive forlygter kan automatisk tilpasse sig køresituationen. Fjernlysassistenten hjælper med til, at modkørende biler ikke blændes. Aktivt kurvelys drejer forlygterne i kurvens retning, så vejbanen oplyses bedre.

Lane Keeping-assistent.

Lane Keeping-assistentenLane Keeping-assistent er ekstraudstyr til V-Klassen, V-Klasse AVANTGARDE og V-Klasse EXCLUSIVE i forbindelse med Førerassistentpakken eller Køreassistentpakke Plus, der er ekstraudstyr. er med til at forebygge ulykker, der kan ske, hvis bilen forlader sin vognbane. Lane Keeping-assistenten er aktiv fra en hastighed på ca. 60 km/t, afhængigt af den ønskede driftstilstand.

Et multifunktionskamera kan registrere striberne på vejen og holde øje med, om bilen holder sig inden for vognbanen. Hvis bilen utilsigtet forlader vognbanen, angiver Lane Keeping-assistenten med vibrationer, at en registreret vejbanemarkering overskrides.

Afstandspilot DISTRONIC.

Den radarbaserede afstandspilot DISTRONICAfstandspiloten DISTRONIC fås som ekstraudstyr til V-Klassen, V-Klasse AVANTGARDE og V-Klasse EXCLUSIVE. holder afstanden til forankørende biler og hjælper føreren, f.eks. i stop-and-go-trafik.

Afstandspiloten DISTRONIC accelererer automatisk og bremser med maksimalt den halve bremseydelse for at overholde sikkerhedsafstanden. Hvis den registrerer, at en kraftigere opbremsning fra førerens side er påkrævet, aktiveres en advarselslyd med intervaller, og et advarselssymbol tænder.

Netværk


Netværk.

Din indgang til Mercedes-Benz' digitale verden.

Netværk


Netværk.

Din indgang til Mercedes-Benz' digitale verden.

Oplev den onlinebaserede forbindelse mellem bil og verden udenfor.

Den bedste forbindelse til din bil – Mercedes me connect.

Den bedste forbindelse til din bil – Mercedes me connect.

Med Mercedes me connect skabes en fascinerende forbindelse mellem dig selv, din smartphone og din Mercedes-Benz. Uanset om du er ude at køre eller sidder derhjemme, kan du med Mercedes me connect tjekke vigtige bildata som kilometerstand, dæktryk og tankbeholdning online enten i Mercedes me Portal eller i Mercedes me-appen. Tjenester som telediagnose, administration af serviceeftersyn og havarihåndtering giver dig netværksintegreret sikkerhed. Du kan nemt og ubesværet sende dine kørselsmål fra din smartphone til din Mercedes-Benz. Live Traffic Information giver dig meldinger om trafiksituationen i realtid. Og køretidsprognosen advarer dig om kødannelser og foreslår det optimale afgangstidspunkt.

Registrér dig nu, så du kan få glæde af disse og mange andre tjenester, der gør din mobile hverdag både sjovere og lettere.

Sådan aktiverer du dine Mercedes me connect-tjenester

Sådan aktiverer du dine Mercedes me connect-tjenester

I dag skal ingen undvære digital komfort. Heller ikke dig. Så gå blot ind og registrér dig i Mercedes me Portal. Så snart du er tilmeldt, vil din Mercedes-Benz forhandler knytte din Mercedes me konto til din bil. Derefter kan du aktivere de indstillinger, apps og tjenester, du ønsker, og du kan til enhver tid deaktivere dem igen. Fleksibelt og personligt hele vejen igennem. Til enhver tid og overalt.

Billeder og film


Billeder og film med Mercedes-Benz V-Klasse.

Billeder og film


Billeder og film med Mercedes-Benz V-Klasse.

Mercedes-Benz V-klasse AVANTGARDE set fra siden med skydedør i højre side og en anden skydedør i venstre side.
Mercedes-Benz V-Klasse på en familieudflugt i bjergene.
Den ønskede video er desværre ikke tilgængelig for øjeblikket. Prøv igen senere.
Se igen
Nærbillede af Mercedes-Benz V-Klasse, som kører på en solrig dag på en landevej.
Mercedes-Benz V-Klasse i brillantsølv i en natlig opsætning med åben skydedør i venstre side.
Sportsligt cockpit i Mercedes-Benz V-Klasse. AMG Line med kombiinstrument med farvedisplay og interiørlister i kulfiberdesign.
Mercedes-Benz V-Klasse EXCLUSIVE med interiørlister i børstet aluminium design og multifunktionsrat i nappalæder.
Mercedes-Benz V-Klasse EXCLUSIVE med metallic-lakering og panoramatag.
Mercedes-Benz V-Klasse AVANTGARDE med ambientebelysning og interiørlister i trædesign ibenholt.
Mercedes-Benz V-Klasse AVANTGARDE med AMG Line fremstår sportsligt og eksklusivt.
Mercedes-Benz V-Klasse med AMG Line fremstår med et sportsligt og eksklusivt eksteriør.
Indendørsbillede af Mercedes-Benz V-Klasse. Den åbnede skydedør og de komfortable bagsæder indbyder til at køre med.