SL roadster.

SL roadster.

Så gør du store øjne igen.

Så gør du store øjne igen.

Efter produktionen af indholdet kan der være foretaget ændringer af produktet.

Bilkoncept


Bilkoncept.

Oplev SLs enestående koncept, designet, teknologien og præstationerne, som smelter sammen i en opsigtsvækkende roadster, der får dig til at tabe vejret.

Bilkoncept


Bilkoncept.

Oplev SLs enestående koncept, designet, teknologien og præstationerne, som smelter sammen i en opsigtsvækkende roadster, der får dig til at tabe vejret.

Lad dig rive med af SLs enestående bilkoncept, designet, teknologien og præstationerne, som smelter sammen i en opsigtsvækkende roadster, der får dig til at tabe vejret.

Et syn som fra en anden stjerne.

Tidløs silhuet og klassiske roadster-proportioner: Elegance i sin vel reneste og tilmed mest sportslige form. Og med AMG Line tilmed progressiv. SL er et ikon forvandlet til et nutidigt kunstværk.

Den stejle diamantgrill i „Panamericana-Design“ minder på elegant vis om SLs legendariske tradition. Hækken med diffusor og de to powerdomes på motorhjelmen løfter sløret for den kraft, der gemmer sig nedenunder. SL skjuler på ingen måde sine kvaliteter.

Konsekvent viderefortolkning af nyskabelser.

SL var og er eksponent for en stærk drift: Lidenskab. For en enestående køreoplevelse og de højeste standarder for sikkerhed og komfort muliggjort gennem brug af fremragende teknologier.

Disse teknologier konkretiserer sig i den ambitiøse idé om autonom og ulykkesfri kørsel. Og i konceptet om en luksuriøs atlet, der kan bruges i hverdagen, og som med sin fremragende undervognsteknologi samt DYNAMIC SELECT med fem køreprogrammer virkelig leverer den optimale performance i alle situationer.

Myten viser sit sande ansigt.

Uanset, om SL er udstyret med seks, otte eller tolv cylindre, overbeviser den med suveræn effekt og fremragende, kultiveret kørekultur. Allerede V6-biturbomotoren klarer paradedisciplinen fra 0 til 100 km/t på mindre end fem sekunder.

Allerede SL 400 holder det, som de to powerdomes på motorhjelmen giver løfte om – effekt i overflod. Dette kommer først rigtigt til udtryk, når den kraftigste motor begynder at arbejde under den langstrakte motorhjelm: Den eksklusive 6,0-liters V12-biturbomotor, som med 463 kW (630 hk) og silkeblød V12-sound sætter alt andet i skyggen.

Udvider horisonten og pupillerne.

SL skjuler på ingen måde sine kvaliteter. Det tager mindre end 20 sekunder at åbne eller lukke det foldbare variotag, og det sker blot med et tryk på en knap. Og selv når solen ikke viser sig – intet problem for SL.

Panorama-variotaget med MAGIC SKY CONTROL giver en open-air-følelse, selv når taget er lukket. For en enestående køreoplevelse – altid og overalt. Og med AIRSCARF-opvarmningen af området ved hovedet og det elektriske vindskot er det endog cabriolet-vejr næsten hele året for SL-føreren.

Mercedes-Benz SL 400: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 13,0 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 175 g/km<p>De anførte værdier er de „målte NEDC-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 2 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153, som er fastsat i overensstemmelse med bilag XII i forordning (EF) nr. 692/2008. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for bilens indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.</p>

Bildesign


Bildesign.

Tradition forpligter – også den ny Mercedes-Benz SL overbeviser med sin tidløse silhuet, de klassiske roadster-proportioner og sit ikoniske design. Indvendigt som udvendigt.

Bildesign


Bildesign.

Tradition forpligter – også den ny Mercedes-Benz SL overbeviser med sin tidløse silhuet, de klassiske roadster-proportioner og sit ikoniske design. Indvendigt som udvendigt.

Eksteriør

Den stejle kølergrill i en moderne nyfortolkning af „Panamericana-designet“ er i den elegante udførelse som diamantgrill i krom det centrale element i Mercedes-Benz SL frontparti.
Afspil
Se igen

Efter produktionen af filmen kan der være foretaget ændringer på produktet.

Eksteriør

Det enestående, markante frontparti vækker de skønneste erindringer hos roadster-entusiaster. Den stejle kølergrille i moderne nyfortolkning af „Panamericana-designet“ giver elegante mindelser om 300 SL Panamericana. SL imponerer med en suverænitet, som ikke forsøger at bevise noget. Den tidløse silhuet: Elegance i sin vel reneste og tilmed mest sportslige form. Den nydesignede brede hæk med integrerede rørhaler og diffusor: Ren dynamik.

Interiør

Cockpittet i Mercedes-Benz SL besnærer med en enestående følelse af plads, høj siddekomfort og forkæler med udsøgte detaljer.
Afspil
Se igen

Efter produktionen af filmen kan der være foretaget ændringer på produktet.

Interiør

Et kulturlandskab af den mest sportslige og eksklusive art. Cockpittet i Mercedes-Benz SL besnærer med en enestående følelse af plads, høj siddekomfort og forkæler med udsøgte detaljer: eksklusive lædervarianter, interiørlister af høj kvalitet i ægte træ eller aluminium. Sportssæderne med høje sidevanger og det nye multifunktionssportsrat med shift-paddles, som giver et godt greb – interiøret er præcist tilpasset i forhold til førerens og forsædepassagerens ergonomi.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive

Præstationsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhed.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive

Præstationsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhed.

Uanset om du kører i myldretiden, er på farten i længere tid om natten eller kører på ukendte veje – din SL roadster sørger netop for at aflaste dig mærkbart i stressede situationer. Det skyldes et koncept, som gør hver eneste køretur i en Mercedes-Benz sikker og enestående: Mercedes-Benz Intelligent Drive. For den tid, du tilbringer bag rattet, er din egen tid. Tid til afslapning. Tid til at tanke energi. Så du frem for alt kommer sikkert, men også altid afslappet frem til din destination.

Innovation i detaljer: Oplev Mercedes-Benz Intelligent Drive-højdepunkterne i SL.

Parkering, der går som en leg.

Parkeringspiloten med PARKTRONIC gør det nemmere både at finde en parkeringsplads og at parkere ind på og ud fra langsgående parkeringspladser. Passende parkeringspladser meddeler systemet i multifunktionsdisplayet.

Når føreren sætter bilen i bakgear og bekræfter ønsket om at parkere på den fundne parkeringsplads, udfører parkeringspiloten med PARKTRONIC styremanøvrerne næsten helt af sig selv op til en hastighed på 10 km/t. Føreren behøver kun at træde på speeder- og bremsepedal, og efter højst syv manøvrer er parkeringen afsluttet.

Dit kontrolrum til opfyldelse af selv de største krav.

Navigation, telefon, audio, video eller internet – med betjenings- og displaysystemet COMAND Online får du adgang til og overblik over alle medier. Betjeningen er enkel og intuitiv.

Harddisknavigation med realistisk, topografisk kortvisning tager højde for aktuelle trafikinformationer. Med en passende mobiltelefon er det muligt frit at benytte Mercedes-Benz apps såsom POI-søgning, vejr eller internetradio under kørslen.

Se mere i alle situationer.

Ekstremt intelligent og alsidigt: LED Intelligent Light System tilbyder endnu mere sikkerhed og størst muligt udsyn under alle lysforhold.

Fuld-LED-forlygterne tilpasser sig i vidt omfang automatisk i forhold til vejr-, lys- og kørebetingelser. Det er lig med et optimalt lys på landeveje, motorveje og i kurver.

Holder afstand – og bliver i sporet.

Det innovative køreassistentsystem hjælper føreren med at holde sikker afstand til den forankørende og blive i midten af vognbanen.

Det aflaster i høj grad føreren navnlig på lange ture og ved kødannelser. Det radarstøttede system bremser bilen, hvis det bliver nødvendigt, og accelererer den op til den indstillede hastighed igen, hvis det er muligt. På denne måde mindskes risikoen for påkørsler.

Køreoplevelser er et spørgsmål om indstilling.

Med DYNAMIC SELECT kan du med et fingertryk indstille komfortable, sportslige, ekstra sportslige, effektive eller helt individuelle køreegenskaber.

Afhængigt af det valgte køreprogram tilpasses parametre som motorens, gearkassens og styretøjets karakteristik. Undervognen med adaptivt dæmpningssystem kan desuden afstemme dæmpningskraften for hvert hjul alt efter behov – kontinuerligt og trinløst.

Intelligent teknologi


Mercedes-Benz Intelligent Drive – detaljeret beskrivelse af teknologier.

Præstationsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhed.

Intelligent teknologi


Mercedes-Benz Intelligent Drive – detaljeret beskrivelse af teknologier.

Præstationsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhed.

Billedet viser, hvordan MAGIC VISION CONTROL-teknologien på SL roadster fungerer.

MAGIC VISION CONTROL

Billedet viser, hvordan færdselstavleassistenten i SL roadster fungerer.

Færdselstavleassistent

Billedet viser, hvordan den aktive bremseassistent med vejkrydsfunktion i SL roadster fungerer.

Aktiv bremseassistent med vejkrydsfunktion

Billedet viser, hvordan PRE-SAFE-systemet på SL roadster fungerer.

PRE-SAFE®-system

Billedet viser, hvordan DYNAMIC SELECT-funktionen i displayet i SL roadster fungerer.

DYNAMIC SELECT

Billedet viser, hvordan bakkameraet med dynamiske hjælpelinjer i SL roadster fungerer.

Bakkamera med dynamiske hjælpelinjer

Billedet viser displayet i SL roadsters med integreret COMAND Online.

COMAND Online

Billedet viser funktionen af den adaptive fjernlysassistent Plus.

Adaptiv fjernlysassistent Plus

Køreegenskaber


Køreegenskaber.

Med SL med taget nede gennem Californien – takket være variotaget.

Køreegenskaber


Køreegenskaber.

Med SL med taget nede gennem Californien – takket være variotaget.

Den nedgående sol indhyller den brillantblå Mercedes-Benz SL Pacific Coast Highay 1 i Californien i et næsten mystisk lys.

På tur: Vidunderlig køretur med SL i Californien.

På tur: Vidunderlig køretur med SL i Californien.

Den ny Mercedes-Benz SL holder klar ved startlinjen med skarpere design og forbedret teknik. Tid til den første solrige køretur. California here we come!

Historie


Historie.

Milepæle inden for automobilhistorien: SL er et sportsvognsikon og allerede én af de mest efterspurgte sportsvogne i sin tid.

Historie


Historie.

Milepæle inden for automobilhistorien: SL er et sportsvognsikon og allerede én af de mest efterspurgte sportsvogne i sin tid.


Mere om historien:

Lad dig forføre af SLs enestående historie, og oplev selv fascinationen af historiske biler fra Mercedes-Benz på vidunderlige ture gennem Tyskland, Italien eller Frankrig.


Mere om historien:

Lad dig forføre af SLs enestående historie, og oplev selv fascinationen af historiske biler fra Mercedes-Benz på vidunderlige ture gennem Tyskland, Italien eller Frankrig.

Classic Car Travel


Oplev drømmevejene bag rattet i en klassisk SL.

På rejser med „Classic Car Travel“ oplever du de maleriske landskaber i Toscana, de underskønne ruter i Provence eller de imponerende steder, som gemmer på Mercedes-Benz' bilhistorie i Baden-Württemberg, bag rattet i klassiske Mercedes-Benz biler.

Classic Car Travel


Oplev drømmevejene bag rattet i en klassisk SL.

På rejser med „Classic Car Travel“ oplever du de maleriske landskaber i Toscana, de underskønne ruter i Provence eller de imponerende steder, som gemmer på Mercedes-Benz' bilhistorie i Baden-Württemberg, bag rattet i klassiske Mercedes-Benz biler.

Nyd det underskønne landskab i Provence i en historisk Mercedes-Benz SL.

Ny kørekulturen i sin reneste form og tidløst elegant formsprog med kromelementer med kærlighed for detaljen. Overflade og duft fortæller historier om tidligere eventyr. Indkvarteringen på udsøgte steder forkæler dig med de fineste kulinariske oplevelser. Vi tilbyder dig mulighed for at udleve din lidenskab på afslappet vis og i den forbindelse få lejlighed til at køre i forskellige modeller. Et kompetent team ledsager dig på rejsen, som følger nøje udvalgte ruter.

Billeder og film


Billeder og film af SL roadster.

Billeder og film


Billeder og film af SL roadster.

Den brillantblå Mercedes-Benz SL 500 med letmetalfælge i multiegerdesign (ekstraudstyr) holder ved en havnekant.
Den selinitgrå Mercedes-Benz SL 400 glider perfekt ind i et miljø af moderne arkitektur med sin tidløse silhuet og ikoniske design.
Det porcelænsfarvede / sorte interiør i den brillantblå Mercedes-Benz SL 500 er på én og samme tid både sportsligt og eksklusivt.
Billedet viser facaden på en futuristisk bygning i frøperspektiv.
Takket være sin markante tagform, som har givet Mercedes-Benz 280 SL sit kælenavn "Pagode", nyder den nu kultstatus.
Den brillantblå Mercedes-AMG SL 65 begejstrer med de typiske kendetegn for en topatlet, f.eks. præcist udformede flader.
Interiøret i eksklusiv sort nappalæder i Mercedes-Benz SL 400 forener luksus, komfort og sportslighed.
Den legendariske Mercedes-Benz 190 SL bygger optisk på typeseriens urfader, 300 SL, og har grundlagt SLs roadstertradition.
Ses straks i bakspejlet – Mercedes-AMG SL 63 med sin markante front og den kraftfulde styling.
Den brillantblå Mercedes-Benz SL 500 er dynamik, som er kraftfuldt iscenesat – med bred hæk og store AMG-letmetalfælge i multiegerdesign.