• PRE-SAFE® PLUS

  PRE-SAFE® PLUS

  PRE-SAFE® PLUS

  Det udvidede PRE-SAFE®-system kan ved stilstand udløse en række forebyggende funktioner for at beskytte personerne i bilen, hvis der er risiko for en kollision bagfra. Det omfatter også at advare bagvedkørende køretøjer eller fastholde bremsetrykket, når bilen holder stille.

 • Aktiv bremseassistent med vejkrydsfunktion

  Aktiv bremseassistent med vejkrydsfunktion

  Billedet illustrerer, hvordan den aktive bremseassistent med vejkrydsfunktion fungerer i E-Klasse sedan.
  Se igen

  Aktiv bremseassistent med vejkrydsfunktion

  I forbindelse med registrering af risiko for en ulykke kan systemet advare, hjælpe med nødopbremsninger og om nødvendigt også bremse automatisk. Systemet registrerer køretøjer, der kører langsommere, er ved at standse eller holder stille, tværgående trafik i vejkryds, køretøjer i slutningen af en kø og fodgængere, der befinder sig i risikoområdet.

  Fås kun som en del af Førerassistentpakken eller Førerassistentpakken Plus.

 • Førerassistentpakke

  Førerassistentpakke

  Billedet illustrerer en funktion i Førerassistentpakken til E-Klasse sedan, som med integreret Blind Spot-assistent kan advare om biler i den blinde vinkel.

  Førerassistentpakke

  Blind Spot-assistenten og den aktive Lane Keeping-assistent kan advare føreren visuelt og akustisk om køretøjer i den blinde vinkel og gøre dig opmærksom på, at bilen er ved at forlade vognbanen. Den aktive Lane Keeping-assistent kan hjælpe med at undgå kollisioner ved hjælp af bremseindgreb.

 • Færdselstavleassistent

  Færdselstavleassistent

  Billedet illustrerer, hvordan færdselstavleassistentens funktion kan registrere og vise fartgrænser.

  Færdselstavleassistent

  Systemet kan registrere og vise fartbegrænsninger, indkørsels- og overhalingsforbud samt ophævelse af disse. Hvis du kører ind i en gade imod den foreskrevne køreretning, på trods af at der er skiltet med indkørsel forbudt, udsender systemet en visuel og akustisk advarsel.

  Fås kun i forbindelse med COMAND Online.

  Færdselstavleassistenten og visse funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Den visuelle og akustiske advarsel mod at køre ind et sted, hvor der er skiltet med indkørsel forbudt, er indledningsvis kun tilgængelig i Tyskland.

 • PRE–SAFE® Impuls Side

  PRE–SAFE® Impuls Side

  Billede af to biler, der nærmer sig hinanden ved et vejkryds.
  Se igen

  PRE–SAFE® Impuls Side

  PRE-SAFE® Impuls Side er en enestående nyhed: Systemet kan forberede personerne på forsæderne på en sidekollision ved hjælp af en sideimpuls og derved mindske risikoen for kvæstelser.

  Fås kun som en del af Førerassistentpakke Plus.

 • PRE-SAFE®-system

  PRE-SAFE®-system

  PRE-SAFE®-system

  Systemet kan registrere kritiske køresituationer allerede i indledningsfasen og påbegynde en række forebyggende foranstaltninger til beskyttelse af personerne i bilen, hvis der er overhængende fare for en ulykke. Ud over den reversible selestramning og andre foranstaltninger er PRE-SAFE® Sound nu også en del af funktionerne.

 • Aktiv afstandsassistent DISTRONIC

  Aktiv afstandsassistent DISTRONIC

  Aktiv afstandsassistent DISTRONIC

  Den aktive afstandsassistent DISTRONIC aflaster føreren på lange strækninger og ved stop and go-trafik. Enkelt og komfortabelt kan den ønskede afstand og hastighed efter behov indstilles med multifunktionsrattet.