• PRE-SAFE® PLUS

  PRE-SAFE® PLUS

  Billedet illustrerer, hvordan PRE-SAFE® PLUS-systemet fungerer i E-Klasse stationcar.
  Se igen

  PRE-SAFE® PLUS

  Det udvidede PRE-SAFE®-system kan ved stilstand udløse en række forebyggende funktioner for at beskytte personerne i bilen, hvis der er risiko for en kollision bagfra. Det omfatter også at advare bagvedkørende køretøjer eller fastholde bremsetrykket, når bilen holder stille.

  Fås kun som en del af Førerassistentpakken Plus eller Køreassistentpakken Plus.

 • Aktiv bremseassistent med vejkrydsfunktion

  Aktiv bremseassistent med vejkrydsfunktion

  Billedet illustrerer, hvordan den aktive bremseassistent med vejkrydsfunktion fungerer i E-Klasse stationcar.
  Se igen

  Aktiv bremseassistent med vejkrydsfunktion

  I forbindelse med registrering af risiko for en ulykke kan systemet advare, hjælpe med nødopbremsninger og om nødvendigt også bremse automatisk. Systemet registrerer køretøjer, der kører langsommere, er ved at standse eller holder stille, tværgående trafik i vejkryds, køretøjer i slutningen af en kø og fodgængere, der befinder sig i risikoområdet.

  Fås kun som en del af Førerassistentpakken Plus eller Køreassistentpakken Plus.

 • Aktiv afstandsassistent DISTRONIC

  Aktiv afstandsassistent DISTRONIC

  Billedet illustrerer, hvordan den aktive afstandsassistent DISTRONIC fungerer og kan holde sikker afstand mellem din bil og den forankørende.
  Se igen

  Aktiv afstandsassistent DISTRONIC

  Den aktive afstandsassistent DISTRONIC aflaster føreren på lange strækninger og ved stop and go-trafik. Enkelt og komfortabelt kan den ønskede afstand og hastighed efter behov indstilles med multifunktionsrattet.

 • Førerassistentpakke

  Førerassistentpakke

  Billede af det venstre sidespejl med Blind Spot-assistentens advarselssignal i E-Klasse stationcar.

  Førerassistentpakke

  Blind Spot-assistenten og den aktive Lane Keeping-assistent kan advare føreren visuelt og akustisk om køretøjer i den blinde vinkel og gøre dig opmærksom på, at bilen er ved at forlade vognbanen. Den aktive Lane Keeping-assistent kan hjælpe med at undgå kollisioner ved hjælp af bremseindgreb.

 • Head-up display

  Head-up display

  Billedet illustrerer head-up displayet projicering i E-Klasse stationcar set fra førersædet.

  Head-up display

  Head-up displayet viser føreren vigtige informationer, uden at han eller hun behøver at fjerne blikket fra trafikken. Det projicerer et virtuelt, ca. 21 x 7 cm stort billede op i førerens synsfelt, så det for føreren ser ud til at svæve omkring 2 meter fremme over motorhjelmen.

 • Færdselstavleassistent

  Færdselstavleassistent

  Billedet illustrerer, hvordan færdselstavleassistentens funktion kan registrere og vise fartgrænser.

  Færdselstavleassistent

  Systemet kan registrere og vise fartbegrænsninger, indkørsels- og overhalingsforbud samt ophævelse af disse. Hvis du kører ind i en gade imod den foreskrevne køreretning, på trods af at der er skiltet med indkørsel forbudt, udsender systemet en visuel og akustisk advarsel.

  Fås kun som en del af pakken i forbindelse med COMAND Online.

  Færdselstavleassistenten og visse funktioner er ikke tilgængelig i alle lande. Den visuelle og akustiske advarsel mod at køre ind et sted, hvor der er skiltet med indkørsel forbudt, er indledningsvis kun tilgængelig i Tyskland.

 • PRE–SAFE® Impuls Side

  PRE–SAFE® Impuls Side

  Billede af to biler, der kører igennem et vejkryds.
  Se igen

  PRE–SAFE® Impuls Side

  PRE-SAFE® Impuls Side er en enestående nyhed: Systemet kan forberede personerne på forsæderne på en sidekollision ved hjælp af en sideimpuls og derved mindske risikoen for kvæstelser.

  Fås kun som en del af Køreassistentpakke Plus.

 • PRE-SAFE®-system

  PRE-SAFE®-system

  Billedet illustrerer, hvordan PRE-SAFE®-systemet fungerer i E-Klasse stationcar.

  PRE-SAFE®-system

  Systemet kan registrere kritiske køresituationer allerede i indledningsfasen og påbegynde en række forebyggende foranstaltninger til beskyttelse af personerne i bilen, hvis der er overhængende fare for en ulykke. Ud over den reversible selestramning og andre foranstaltninger er PRE-SAFE® Sound nu også en del af funktionerne.