PrivatLeasing

Mercedes C-Klasse Stationcar.

Tabell

1 194 hk dieselmotor + 122 hk EQ elmotor.
2 184 hk benzinmotor + EQ Boost (integreret 48 volts system).
3 211 hk benzinmotor + 122 hk EQ elmotor.
4 Gælder ikke C 300 de aut. AMG Night Edition og C 300 e aut. AMG Night Edition.

PrivatLeasing. Alle priser er ved en leasingperiode på 24 måneder og 20.000 km pr. år. Totalomkostning er inkl. etableringsomkostning 5.025 kr. Månedlig ydelse er inkl. service ekskl. forsikring, grøn ejerafgift, dæk samt forbrugsvæsker. PrivatLeasing tilbydes kun gennem Mercedes-Benz Finans og forudsætter positiv kreditvurdering. Alle oplysninger er pr. 15. maj 2020. Der tages forbehold for fejl og/eller ændringer i specifikationer samt priser. Alle priser er vejledende og gældende til og med 31. juli 2020 eller så længe lager haves. Den viste model kan være monteret med ekstraudstyr.

  LED High Performance forlygter

  C-klass forlygter

  LED High Performance forlygter giver mere sikkerhed i mørke via en bred, optimal fordeling af lyset, tågelygtefunktion, et lavt energiforbrug og en lysfarve, der minder om dagslys.

  Parkeringspakke m. bakkamera samt parkeringssensor

  Parkerinspakke

  Parkeringspakke m. bakkamera samt parkeringssensor for og bag inkl. parkeringshjælp. Med førerens accept hjælper systemet med at finde en parkeringsplads og styrer bilen på plads.

  Interiør

  C-class interior

  C-Klassens mange opgraderede detaljer, som f.eks. rattet fra S-Klassen, sikrer en endnu mere dynamisk køreoplevelse, når C-Klassen betjenes lige så intuitivt som en smartphone. Det fulddigitale kombiinstrument (ekstraudstyr) giver mulighed for at vise køredata på en ny måde, hvor der kan vælges mellem tre avancerede visnings- og stilarter.

  HERE navigation med LIVE TRAFFIC Information

  C-class interior

  HERE navigation med LIVE TRAFFIC Information, og det store multimediadisplay er standard. Den 10,25’’ store skærm med sine 1.920 x 720 pixels formidler infotainment på en klar og intuitiv måde og gør kabinen og køreoplevelsen mere eksklusiv med maksimal betjeningskomfort.