C-Klasse sedan.

Det bedste har intet alternativ.

Efter produktionen af indholdet kan der være foretaget ændringer af produktet.

Alsidighed


Alsidighed.

Allerede imponerende med standardudstyret: C-Klasse sedan fascinerer med den højeste komfort, fremragende forarbejdning og teknisk innovation. Med ekstraudstyr kan elegance, dynamik eller effektivitet øges yderligere.

Alsidighed


Alsidighed.

Allerede imponerende med standardudstyret: C-Klasse sedan fascinerer med den højeste komfort, fremragende forarbejdning og teknisk innovation. Med ekstraudstyr kan elegance, dynamik eller effektivitet øges yderligere.

Billedet viser det sportslige eksteriør i Mercedes-Benz C-Klasse sedan med AMG Line-udstyr.
Billedet viser det sportslige eksteriør i Mercedes-Benz C-Klasse sedan med udstyrslinje AMG.

Veltrænet: AMG.

AMG. Den sportslige forkortelse for dynamisk design. Det kraftbetonede AMG eksteriør med den markante AMG styling viser sig i sin bedste form fra ethvert perspektiv.

Mercedes-Benz C-Klasse C 350 e med plug-in hybridmotor kører højst effektivt og tanker også strøm – til gavn for miljøet.

Det bedste af to verdener: Plug-in hybrid.

Teknikken i C 350 e med plug-in hybrid sætter nye standarder for effektivitet samt motor- og klimakomfort, samtidig med en maksimal hverdagsduelighed og den typiske komfort i C-Klassen.

Det udsøgte designo interiør i sadelbrun/sort skaber en eksklusiv atmosfære i kabinen i Mercedes-Benz C-Klasse sedan

Den fine forskel: designo.

Designo forædler interiøret med udsøgte detaljer, såsom rombedesign og kontrastsyninger. Fra indtrækket og dørmidterfelterne til instrumentpanelets overdel – alt virker som en helstøbt koncept.

Mercedes-Benz C-Klasse sedan imponerer med et udtryksstærkt eksteriør, der forener elegance og sportslighed.

Særlig æstetik: Standardudstyret.

Traditionelt imponerende: C-Klassen er en rendyrket Mercedes-Benz. Med Mercedes stjernen indfattet i kølergrillen og udstyr, der udtrykker den højeste værdi.

C 350 e: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 41,7-47,6 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 54-48 g/km<p>De anførte værdier er de „målte NEDC-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 2 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153, som er fastsat i overensstemmelse med bilag XII i forordning (EF) nr. 692/2008. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for bilens indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.</p>

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Præstationsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhed.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Præstationsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhed.

Hvad enten det er myldretid, lange køreture om natten eller på ukendte strækninger – din C-Klasse sedan aflaster dig mærkbart netop i stressede situationer. Dette skyldes et koncept, der er indgroet i alle vores biler og gør hver tur i en Mercedes enestående: Intelligent Drive. Fordi den tid, du tilbringer bag rattet, er din tid. Tid til afslapning. Tid til at genoplade. Så du kan nå frem til dit mål sikkert, men også afslappet.

Oplev den uvurderlige fordel inden for sikkerhed, komfort og netværksfunktioner i S-Klasse sedan med Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Sikker afstand, mere komfort.

Afstandspiloten DISTRONIC sænker risikoen for påkørselsulykker og aflaster dig mærkbart på lange ture og ved køkørsel.

Køreassistentsystemet holder automatisk din C-Klasse i en sikker afstand af den forankørende. Systemet kan registrere forankørende samt køretrøjer, der trækker ind, og reagere tidligt. Det bremser bilen, hvis det er nødvendigt, og accelererer om muligt igen op til den ønskede hastighed, som du har indstillet.

Se mere i enhver situation.

For at sikre det bedst mulige udsyn på landeveje og motorvej, i sving og kurver, tilpasser LED Intelligent Light System sig automatisk efter lys- og køreforholdene.

Ud over det markante udseende skiller LED-teknikken sig også ud i kraft af en større lysstyrke og mindre blænding. Baglygterne, som også er udført i LED-teknik og med vandret dobbeltfakkeldesign, giver bagenden et visuelt pift og forbedrer sigtbarheden.

Et plus for beskyttelsen ved risiko for påkørsel bagfra.

PRE-SAFE® tolker hele tiden sensordataene fra andre systemer som ESP® og BAS og kan på den måde f.eks. registrere kraftig over- eller understyring og nødopbremsninger.

Hvis der registreres en risiko for påkørsel, aktiverer PRE-SAFE® PLUS havariblinklyset bagpå, så de bagvedkørende bilister advares med en høj blinkefrekvens. Når bilen holder stille, kan bremsetrykket aktivt forhøjes og belastningen af personerne i bilen kan mindskes under en påkørsel.

Bliv sikkert i sporet.

Den aktive Lane Keeping-assistent kan registrere, hvis bilen forlader vognbanen utilsigtet, og endda med bremseindgreb i den ene side være med til at føre bilen tilbage i sporet.

Ved hjælp af et stereokamera kan systemet med det samme registrere, om bilen kører utilsigtet hen over fuldt optrukne eller stiplede striber på kørebanen. Systemet fungerer ved hastigheder mellem 60 og 200 km/t. og kan slås til og fra i kombiinstrumentet, hvor det også er muligt at indstille følsomheden.

Aktiv beskyttelse mod påkørsel fra siden.

Systemets radarsensorer overvåger det område ved siden af og bag bilen, som føreren ikke kan se ordentligt og advarer om biler i den blinde vinkel ved vognbaneskift.

Lægges der alligevel an til at skifte bane, kan systemet advare føreren igen med mærkbare, kurskorrigerende bremseindgreb, og hvis føreren ikke reagerer, være aktivt med til at manøvrere bilen ud af farezonen.

Fås kun i forbindelse med Førerassistentpakke Plus.

Fuldt overblik ved parkering.

Dette system gør det muligt at parkere og manøvrere ud fra et realistisk billede af omgivelserne ved hjælp af fire forbundne kameraer, der kan vise bilen og dens omgivelser i fugleperspektiv.

På den måde bliver forhindringer under rudeniveau også synlige for føreren. Parkeringspiloten med 360°-kamera kan aktiveres ved at skifte til bakgear, trykke på en knap eller benytte menuen i COMAND Online. Visningerne skifter automatisk, men kan også vælges enkeltvis.

Intelligent teknologi


Mercedes-Benz Intelligent Drive – teknologi i detaljer.

Præstationsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhed.

Intelligent teknologi


Mercedes-Benz Intelligent Drive – teknologi i detaljer.

Præstationsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhed.

Køreegenskaber


Køreegenskaber.

Du skal blot skifte – fra rolig til ambitiøs.

Køreegenskaber


Køreegenskaber.

Du skal blot skifte – fra rolig til ambitiøs.

Den sportsligt udstyrede Mercedes-Benz C-Klasse sedan er klar til en dynamisk optræden.
I indstillingen "Individual" i DYNAMIC SELECT kan føreren tilpasse køreegenskaberne for Mercedes-Benz C-Klasse sedan efter sine ønsker.

Med DYNAMIC SELECT kan du tilpasse køreegenskaberne efter dine personlige ønsker.

Kombinationen af AIRMATIC-køredynamikpakke med syv-trins automatgearkassen 7G-TRONIC giver mulighed for maksimal variation af køreegenskaberne fra komfortabel til sportslig. Således kan du vælge, at din C-Klasse sedan skal være velegnet til lange ture, ligge solidt på vejen, og nærmest isolere fører og passagerer fra alle rystelser. Eller den kan være en hurtig atlet, der med direkte styring og hård affjedring også kan begejstre ambitiøse førere.

Netværk


Netværk.

Din indgang til Mercedes-Benz' digitale verden.

Netværk


Netværk.

Din indgang til Mercedes-Benz' digitale verden.

Oplev den onlinebaserede forbindelse mellem bil og verden udenfor.

Den bedste forbindelse til din bil – Mercedes me connect.

Den bedste forbindelse til din bil – Mercedes me connect.

Med Mercedes me connect skabes en fascinerende forbindelse mellem dig selv, din smartphone og din Mercedes-Benz. Uanset om du er ude at køre eller sidder derhjemme, kan du med Mercedes me connect tjekke vigtige bildata som kilometerstand, dæktryk og tankbeholdning online enten i Mercedes me Portal eller i Mercedes me-appen. Tjenester som telediagnose, administration af serviceeftersyn og havarihåndtering giver dig netværksintegreret sikkerhed. Du kan nemt og ubesværet sende dine kørselsmål fra din smartphone til din Mercedes-Benz. Live Traffic Information giver dig meldinger om trafiksituationen i realtid. Og køretidsprognosen advarer dig om kødannelser og foreslår det optimale afgangstidspunkt.

Registrér dig nu, så du kan få glæde af disse og mange andre tjenester, der gør din mobile hverdag både sjovere og lettere.

Sådan aktiverer du dine Mercedes me connect-tjenester

Sådan aktiverer du dine Mercedes me connect-tjenester

I dag skal ingen undvære digital komfort. Heller ikke dig. Så gå blot ind og registrér dig i Mercedes me Portal. Så snart du er tilmeldt, vil din Mercedes-Benz forhandler knytte din Mercedes me konto til din bil. Derefter kan du aktivere de indstillinger, apps og tjenester, du ønsker, og du kan til enhver tid deaktivere dem igen. Fleksibelt og personligt hele vejen igennem. Til enhver tid og overalt.

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

C-Klasse sedan fortolket af AMG.

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

C-Klasse sedan fortolket af AMG.

Ren fascination og imponerende dynamik – sammenspillet af hightech-drivline, performance-undervogn og den højeste individualitet i udstyr giver den typiske AMG "Driving Performance". Mercedes-AMG C-Klasse findes i tre motorvarianter.

 • Mercedes-AMG C 43 4MATIC

  Billedet viser Mercedes-AMG C 43 4MATIC foran fra siden.
  Billedet viser Mercedes-AMG C 43 4MATIC bagved fra siden.

  4,7 sek.

  fra 0 til 100 km/t

   

  270 kW eller

  367 hk

  3,0-liters V6-biturbomotor

  Mercedes-AMG C 43 4MATIC: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 12,5–12,8 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 183–178 g/km<p>De anførte værdier er de „målte NEDC-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 2 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153, som er fastsat i overensstemmelse med bilag XII i forordning (EF) nr. 692/2008. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for bilens indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.</p>

  Mercedes-AMG C 43 4MATIC: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 12,5–12,8 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 183–178 g/km<p>De anførte værdier er de „målte NEDC-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 2 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153, som er fastsat i overensstemmelse med bilag XII i forordning (EF) nr. 692/2008. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for bilens indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.</p>

 • Mercedes-AMG C 63

  Billedet viser Mercedes-AMG C 63 foran fra siden.
  Billedet viser Mercedes-AMG C 63 bagved fra siden.

  4,1 sek.

  fra 0 til 100 km/t


   

  476 hk eller

  350 kW

  4,0-liters V8-biturbomotor

  Mercedes-AMG C 63: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 12,2 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 192 g/km<p>De anførte værdier er de „målte NEDC-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 2 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153, som er fastsat i overensstemmelse med bilag XII i forordning (EF) nr. 692/2008. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for bilens indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.</p>

  Mercedes-AMG C 63: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 12,2 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 192 g/km<p>De anførte værdier er de „målte NEDC-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 2 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153, som er fastsat i overensstemmelse med bilag XII i forordning (EF) nr. 692/2008. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for bilens indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.</p>

 • Mercedes-AMG C 63 S

  Billedet viser Mercedes-AMG C 63 S foran fra siden.
  Billedet viser Mercedes-AMG C 63 S bagved fra siden.

  4,0 sek.

  fra 0 til 100 km/t

   

  510 hk eller

  375 kW

  4,0-liters V8-biturbomotor

  Mercedes-AMG C 63 S: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 11,9–12,2 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 195–192 g/km<p>De anførte værdier er de „målte NEDC-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 2 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153, som er fastsat i overensstemmelse med bilag XII i forordning (EF) nr. 692/2008. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for bilens indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.</p>

  Mercedes-AMG C 63 S: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 11,9–12,2 km/l, CO2-emission ved blandet kørsel: 195–192 g/km<p>De anførte værdier er de „målte NEDC-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 2 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153, som er fastsat i overensstemmelse med bilag XII i forordning (EF) nr. 692/2008. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for bilens indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.</p>

Billeder og film


Billeder og film af C-Klasse sedan.

Billeder og film


Billeder og film af C-Klasse sedan.

Billedet viser Mercedes-Benz C-Klasse sedan set ¾ forfra.
Fotoet viser Mercedes-Benz C-Klasse sedan set ¼ forfra i storbyomgivelser.
Fotoet viser Mercedes-Benz C-Klasse sedan set ¾ bagfra og fra siden i storbyomgivelser.
Videoen viser Mercedes-Benz C 350 e med plug-in hybrid i aktion.
Den ønskede video er desværre ikke tilgængelig for øjeblikket. Prøv igen senere.
Se igen
Billedet viser cockpittet i Mercedes-Benz C-Klasse sedan fra forsædepassagerens synsvinkel.
Fotoet viser Mercedes-Benz C-Klasse sedan set 1/4 bagfra og fra siden.