Mercedes-AMG GT.

Handcrafted by Racers.

Bildesign


Bildesign.

Mercedes-AMG GT er et racersportsikon, hvis lige ikke findes. Ambitiøs: allerede fra stilstand. Medrivende: hver eneste detalje. Den, der drømmer om en ægte køremaskine, erkender straks: Den kan kun se sådan ud.

Bildesign


Bildesign.

Mercedes-AMG GT er et racersportsikon, hvis lige ikke findes. Ambitiøs: allerede fra stilstand. Medrivende: hver eneste detalje. Den, der drømmer om en ægte køremaskine, erkender straks: Den kan kun se sådan ud.

Når man ser den forfra fra siden, vises en gul Mercedes-AMG GT i fuld fart.
Når man ser den forfra fra siden, vises en gul Mercedes-AMG GT i fuld fart.

Atletisk front.

Helt fremme: frontdesignet i Mercedes-AMG GT. Talrige elementer fra motorsporten former sig til et dynamisk statement. Den meget lange motorhjelm, der er trukket godt ned, angiver retningen.

Flydende former og rundinger skaber et avanceret design. Ligeledes førende: det sportslige frontskørt med store køleindtag og opretstående diamantgrill i sort med stjerne i midten. Kompromisløs puristisk og sanselig klar.

Når man ser den bagfra fra siden, vises en gul Mercedes-AMG GT i fuld fart.

Muskuløs hæk.

Det klassiske fastback-design signalerer dens uopholdelige trang til at komme fremad. Spændt ventende samler den hele sin kraft i den dynamiske hæk.

Billede fra siden af en gul Mercedes-AMG GT i fuld fart.

Dynamisk silhuet.

Den dynamiske silhuet signalerer bilens uopholdelige trang til at komme fremad. Den udprægede sidevæg, der forløber over hele sidebeklædningskanten, munder ud i kraftige skuldre.

Billedet viser cockpittet i Mercedes-AMG GT.

Sportsligt cockpit.

Cockpittet har en AMGs DNA i sig. I midten den dynamiske midterkonsol, let stigende op til instrumentpanelet med fire markante luftdyser. Radikalt sportslig.

AMG Performance-rattet sørger for fremragende beherskelse af bilen. Ekstremt høj kvalitet på de forarbejdede materialer giver interiøret manufakturkarakter.

Et billede af interiøret og sportssæderne i Mercedes-AMG GT.

Eksklusivt interiør.

AMG-sportssæderne, der er standard i Mercedes-AMG GT, giver fører og passager god sidestøtte også ved højere tværaccelerationer og samtidig en høj sædekomfort.

Den markante kontur, AMG emblemer og de integrerede nakkestøtter i AMG sportssæderne understreger det sportslige udseende. AMG Performance-sæderne, der fås som ekstraudstyr, forbedrer med en meget kontureret sædeform og justerbare sidevanger endnu engang sidestøtten mærkbart.

Modeller


Modeller.

Få mere at vide om de medrivende Mercedes-AMG GT-modeller.

Modeller


Modeller.

Få mere at vide om de medrivende Mercedes-AMG GT-modeller.

Et billede af Mercedes-AMG GT R set forfra fra siden.

Mercedes-AMG GT R med AMG green lys magno lakering.

Et billede af Mercedes-AMG GT S set forfra fra siden.

Mercedes-AMG GT S med kulfiberapplikationer og lakering i solarbeam.

Et billede af Mercedes-AMG GT set forfra fra siden.

Mercedes-AMG GT med lakering i ildopal.

Et billede af Mercedes-AMG GT C set forfra fra siden.

Mercedes-AMG GT C med lakering i brillantblå.

 • Mercedes-AMG GT R

  Mercedes-AMG GT R.

  Mercedes-AMG GT R.

  Bæstet fra det grønne helvede. Mercedes-AMG GT R demonstrerer AMGs udviklings- og motorsportskompetence og forskyder det køredynamiske grænseområde længere opad – AMG'ens DNA kan dermed opleves i en endnu renere form. Takket være direkte overførsel af knowhow fra motorsporten begejstrer Mercedes-AMG GT R med en tophastighed på 318 km/t og en acceleration fra 0 til 100 km/t på 3,6 sekunder.

  Billede af Mercedes-AMG GT R set bagfra i en by.
  Billede af en kørende Mercedes-AMG GT R i en by set forfra.
  Detaljeret billede af en AMG Performance smedefælg i Mercedes-AMG GT R.
  På billedet ses den lange motorhjelm i Mercedes-AMG GT R.

  585 hk

  nominel ydelse (430 kW).

  Op til

  700 Nm

  drejningsmoment på bagakslen.

  Mercedes-AMG GT R: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 8,8 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 259 g/km<p>De anførte værdier er de „målte NEDC-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 2 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153, som er fastsat i overensstemmelse med bilag XII i forordning (EF) nr. 692/2008. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for bilens indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.</p>

 • Mercedes-AMG GT C

  Mercedes-AMG GT C.

  Mercedes-AMG GT C.

  Kraftfuld fremtræden og tidløs elegance. Med muskuløs hæk, bred sporing og store hjul står Mercedes-AMG GT C klar i starthullerne. Med denne dynamiske racersportsymbiose af kultiveret køredynamik og fuldblods motorsport er den et ægte blikfang, og det ikke kun visuelt. Takket været specifikke AMG-komponenter når Mercedes-AMG GT C en tophastighed på 317 km/t med en sensationel acceleration fra 0 til 100 km/t på 3,7 sekunder.

  557 hk

  nominel ydelse (410 kW).

  Op til

  680 Nm

  drejningsmoment på bagakslen.

  Billedet viser den dynamiske silhuet af Mercedes-AMG GT C i Edition 50.
  Billedet viser sidehækken af Mercedes-AMG GT C.
  Billedet viser sidefronten af Mercedes-AMG GT C.

  Mercedes-AMG GT C Edition 50: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 8,8 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 259 g/km<p>De anførte værdier er de „målte NEDC-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 2 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153, som er fastsat i overensstemmelse med bilag XII i forordning (EF) nr. 692/2008. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for bilens indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.</p>

 • Mercedes-AMG GT S

  Mercedes-AMG GT S.

  Mercedes-AMG GT S.

  Banebrydende atletisk form: Med en topfart på 310 km/t og en acceleration fra 0 til 100 km/t på 3,8 sekunder giver Mercedes-AMG GT S næsten alle baghjul. Sportsundervognen AMG RIDE CONTROL kan indstilles i tre trin – fra komfortabel til sportsligt stram. Andre højdepunkter er det elektroniske AMG bagakselspærredifferentiale og det ekstra køreprogram „RACE“ til den racerbaneegnede dimensionering af bilsystemerne.

  Billedet viser hækken af Mercedes-AMG GT S.
  Billedet viser fronten fra siden af Mercedes-AMG GT S.
  Billedet viser den dynamiske silhuet af Mercedes-AMG GT S.

  522 hk

  nominel ydelse (384 kW).

  Op til

  670 Nm

  drejningsmoment på bagakslen.

  Mercedes-AMG GT S: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 10,4 – 10,6 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 224 – 219 g/km.<p>De anførte værdier er de „målte NEDC-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 2 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153, som er fastsat i overensstemmelse med bilag XII i forordning (EF) nr. 692/2008. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for bilens indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.</p>

 • Mercedes-AMG GT

  Mercedes-AMG GT.

  Mercedes-AMG GT.

  Mercedes-AMG GT forbinder fascinationen ved en autentisk sportsvogn med segmentspecifik teknologiførerskab og høj hverdagsegnethed. Med en topfart på 304 km/t og en acceleration fra 0 til 100 km/t på 4,0 sekunder passer Mercedes-AMG GT optimalt til en sportsligt præget levestil. Den udtrykker essensen af performance-mærket AMG.

  476 hk

  nominel ydelse (350 kW).

  Op til

  630 Nm

  drejningsmoment på bagakslen.

  Billedet viser hækken af Mercedes-AMG GT.
  Billedet viser den dynamiske silhuet af Mercedes-AMG GT.
  Billedet viser fronten af Mercedes-AMG GT.

  Mercedes-AMG GT: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 10,4 – 10,8 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 224 – 216 g/km.<p>De anførte værdier er de „målte NEDC-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 2 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153, som er fastsat i overensstemmelse med bilag XII i forordning (EF) nr. 692/2008. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for bilens indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.</p>

Mercedes-AMG GT R


Mercedes-AMG GT R.

Mercedes-AMG GT R


Mercedes-AMG GT R.

Billedet viser en racerkører ved rattet i Mercedes-AMG GT R, der kører på en racerbane.
Detaljeret billede af drejeknappen til den manuelle traktionskontrol i Mercedes-AMG GT R.

Bæstet fra det grønne helvede.

Skabt på Nordschleife.

Billede af et AMG sportsskålsæde og et AMG Performance-sæde i Mercedes-AMG GT R.

Mercedes-AMG GT R: Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 8,8 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 259 g/km<p>De anførte værdier er de „målte NEDC-CO2-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 2 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153, som er fastsat i overensstemmelse med bilag XII i forordning (EF) nr. 692/2008. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. På grund af ændringer i lovgivningen vedrørende de retningsgivende kontrolmetoder kan der være angivet højere værdier i overensstemmelsesattesten, som er bestemmende for bilens indregistrering og evt. vægtafgift. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.</p>

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive

Præstationsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhed.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive

Præstationsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhed.

Uanset om du kører i myldretiden, er undervejs i længere tid om natten eller kører på ukendte veje – din Mercedes-AMG GT sørger netop for at aflaste dig mærkbart i stressede situationer. Det skyldes et koncept, som gør hver eneste køretur i en Mercedes-Benz sikker og enestående: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Fordi den tid, du tilbringer bag rattet, er din tid. Tid til afslapning. Tid til at lade op. Så du kan nå frem til dit mål sikkert, men også afslappet.

Et nærbillede af den tændte LED High Performance-forlygte i Mercedes-AMG GT.

LED High Performance-forlygter

Et nærbillede af COMAND Online i Mercedes-AMG GT.

COMAND Online

KEYLESS-GO pakke

Med dette system kan bilen oplåses, startes og aflåses komfortabelt.

Et nærbillede af AMG DYNAMIC SELECT-controlleren i Mercedes-AMG GT.

AMG DYNAMIC SELECT

Intelligent Drive-teknologier


Mercedes-Benz Intelligent Drive – detaljeret beskrivelse af teknologier.

Intelligent Drive-teknologier


Mercedes-Benz Intelligent Drive – detaljeret beskrivelse af teknologier.

Billedet viser, hvordan afstandspiloten DISTRONIC fungerer i Mercedes-AMG GT.

Afstandspilot DISTRONIC

En illustration af den aktive bremseassistent i Mercedes-AMG GT.

Aktiv bremseassistent

Billedet viser ATTENTION ASSIST's pausesymbol i multifunktionsdisplayet i Mercedes-AMG GT.

ATTENTION ASSIST

Billedet viser, hvordan PRE-SAFE®-systemet fungerer i Mercedes-AMG GT.

PRE-SAFE®-system

Et billede af Lane Keeping-assistentens visning i multifunktionsdisplayet i Mercedes-AMG GT.

Lane Keeping-assistent

Billedet viser et sidespejl med advarselssymbol for Blind Spot-assistenten i Mercedes-AMG GT.

Blind Spot-assistent

Et billede af færdselstavleassistentens visning i multifunktionsdisplayet i Mercedes-AMG GT.

Færdselstavleassistent

Et nærbillede af AMG DYNAMIC SELECT-controlleren i Mercedes-AMG GT.

AMG DYNAMIC SELECT

Parkeringsassistent PARKTRONIC

Mere sikkerhed ved parkering og manøvrering.

Bakkameraet viser omgivelserne bag ved bilen med dynamiske pejlelinjer i displayet til multimediesystemet i Mercedes-AMG GT.

Bakkamera

På billedet ses visningen af COMAND Online i multimediesystemets display i Mercedes-AMG GT.

COMAND Online

Billedet viser, hvordan Live Traffic Information fungerer i Mercedes-AMG GT.

Live Traffic Information

Billedet viser touchpad'en med controller i Mercedes-AMG GT.

Touchpad med controller

Adaptiv fjernlysassistent

Tilpasser forlygternes lyslængde i forhold til trafiksituationen.

Billedet viser en LED High Performance-forlygte i Mercedes-AMG GT.

LED High Performance-forlygter

Adaptivt bremselys

Stoplyset blinker rødt og kan forebygge påkørsler.

Et nærbillede af en højttaler til Burmester® high-end surround soundsystemet i Mercedes-AMG GT.

Burmester® high-end surround soundsystem

Billedet illustrerer KEYLESS-GO pakken i Mercedes-AMG GT.

KEYLESS-GO pakke

Billedet viser AMG Performance sæderne i Mercedes-AMG GT.

AMG Performance sæder

Billedet viser klimaautomatikken THERMOTRONIC i Mercedes-AMG GT.

Klimaautomatik THERMOTRONIC

Køreegenskaber


Køreegenskaber – inspireret af racerbanen.

Den fremragende performance kan Mercedes-AMG GT takke sin præstationsorienterede køretøjsarkitektur for.

Køreegenskaber


Køreegenskaber – inspireret af racerbanen.

Den fremragende performance kan Mercedes-AMG GT takke sin præstationsorienterede køretøjsarkitektur for.

AMG 4,0-liters V8-biturbomotor

Frontcentermotoren forskyder sine kun 209 kg nettovægt til bilens midterparti. For at få et dybt tyngdepunkt er den indbygget lavt i aluminium-spaceframen.

Ved hjælp af en transakselkonstruktion er motoren forbundet med den bagtil siddende dobbeltkoblingsgearkasse til en fast enhed – for perfekt balance. Aggregatet arbejder med en tørsumpsmøring og garanterer også ved høj tværacceleration en optimal olieforsyning.

Torque-tube

Frontcentermotoren danner en fast enhed med dobbeltkoblingsgearkassen. Komponenterne er forbundet bøjnings- og drejningsmomentstift med hinanden via en torque-tube.

Indvendigt roterer der en meget let og torsionsfast drivaksel i kulfiber. Den sender konsekvent 4,0-liters V8-biturbomotorens ydelse videre til AMG SPEEDSHIFT DCT 7-trins sportsgearkassen. Den omsætter så kraften til acceleration. Ufatteligt hurtigt, så man nærmest taber pusten.

Sportsundervognen AMG RIDE CONTROL

Sportsundervognen AMG RIDE CONTROL med adaptiv indstillingsdæmpning – som standard i Mercedes-AMG GT S – forener udpræget performance med førsteklasses kørekultur.

I kombination med konceptet med dobbelt tværgående styrestang muliggør den racerbane-performance med fremragende tværdynamik og kørestabilitet ved høj hastighed. Den tilpasser dæmpningskarakteristikken for hvert enkelt hjul til køremåden og vejens tilstand.

AMG SPEEDSHIFT DCT 7-trins sportsgearkasse

AMG SPEEDSHIFT DCT 7-trins sportsgearkassen muliggør spontant gearskifte og performance på racersportsniveau: jo sportsligere modus, desto mere dynamisk respons.

Små omdrejningstalspring tillader en optimal udvekslingstilpasning og hurtigt gearskifte uden afbrydelse af trækkraften. Syv gear, tre køreprogrammer og en manuel indstilling samt mellemgas- og RACE START-funktion muliggør ekstremt dynamiske accelerationsmanøvrer.

AMG kompositbremsesystem

Fremragende bremseværdier og høj stabilitet fås med det højtydende AMG kompositbremsesystem med indvendigt ventilerede og hullede bremseskiver.

Fordelene ved ekstraudstyret højtydende keramisk AMG kompositbremsesystem: Det sparer ligeledes vægt, hele 17 kg, har en længere levetid og endnu bedre stabilitet.

Optimal vægtfordeling.

Et billede af Mercedes-AMG GT i fugleperspektiv.

Optimal vægtfordeling.

Med sin frontcentermotor og AMG SPEEDSHIFT DCT 7-gears dobbeltkoblingsgearkassen i transakselplacering opnår Mercedes-AMG GT en optimal vægtfordeling fra 47 % til 53 % mellem for- og bagaksel. Kombineret med et lavt køretøjstyngdepunkt garanterer den således en yderst adræt håndtering og høje kurvehastigheder. Glem ikke: Racerløb bliver vundet i kurver.


Få mere at vide om køredynamikken i Mercedes-AMG GT.

Med spaceframe i Mercedes-AMG GT kommer der motorsportsinnovationer på gaden. Den intelligente materialeblanding sørger for et særligt let råkarrosseri.


Få mere at vide om køredynamikken i Mercedes-AMG GT.

Med spaceframe i Mercedes-AMG GT kommer der motorsportsinnovationer på gaden. Den intelligente materialeblanding sørger for et særligt let råkarrosseri.

Spaceframe


Fra spaceframe til raceframe.

Dens innovative arkitektur gør spaceframen i Mercedes-AMG GT ekstremt let.

Spaceframe


Fra spaceframe til raceframe.

Dens innovative arkitektur gør spaceframen i Mercedes-AMG GT ekstremt let.

På billedet ses spaceframen til Mercedes-AMG GT set fra siden.

Kulfiber. Aluminium. Magnesium. Stål.

Kulfiber. Aluminium. Magnesium. Stål.

Det er ingredienserne til råkarrosseriet i Mercedes-AMG GT. Spaceframen er primært fremstillet af aluminium og vejer kun 231 kg. En innovativ arkitektur, som er både let, stabil og enormt stiv. Det er forudsætningen for den bedst mulige tvær- og længdedynamik og største styrepræcision. Det ekstremt lette frontmodul er af magnesium, reducerer inertien foran forakslen og optimerer dermed sportsvognens agilitet.

 • Vægt: 231 kg

 • Let, stabil og ekstremt stiv

 • Største styrepræcision

 • Optimeret agilitet

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

AMG står for fremragende performance på racersportsniveau. Gør dig klar til en uforglemmelig køreoplevelse med Mercedes-AMG GT i forbindelse med et eksklusivt kursus eller en event hos AMG Driving Academy.

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

AMG står for fremragende performance på racersportsniveau. Gør dig klar til en uforglemmelig køreoplevelse med Mercedes-AMG GT i forbindelse med et eksklusivt kursus eller en event hos AMG Driving Academy.

Klar til oplevelser, der går til grænsen. Med Mercedes-AMG GT afprøver du personlige grænser hos AMG Driving Academy.

AMG Driving Academy.

AMG Driving Academy.

En Mercedes-AMG GT3 og en Mercedes-AMG GT R befinder sig i pitlanen.

I forbindelse med events og kurser hos AMG Driving Academy møder du ligesindede, der ønsker at afprøve personlige grænser og opleve fascinerende performance. Arrangementer hos AMG Driving Academy:

 • Introduktionsarrangementet AMG Experience
 • Det mere krævende AMG Racetrack-kursus
 • Uforglemmelige fællesoplevelser på AMG Emotion-Tour
 • Skræddersyede arrangementer: AMG Special Events
 • Oplev sne og is i forbindelse med AMG Winter Sporting

Få mere at vide om Mercedes-AMG.

Et spændende indblik i den eksklusive AMG Private Lounge og andre interessante emner rundt om Mercedes-AMG.


Få mere at vide om Mercedes-AMG.

Et spændende indblik i den eksklusive AMG Private Lounge og andre interessante emner rundt om Mercedes-AMG.

AMG Private Lounge


AMG Private Lounge.

Enestående tilbud, internationale events og eksklusive specials: Medlemmer af AMG Private Lounge profiterer af deres lidenskab for Mercedes-AMG.

AMG Private Lounge


AMG Private Lounge.

Enestående tilbud, internationale events og eksklusive specials: Medlemmer af AMG Private Lounge profiterer af deres lidenskab for Mercedes-AMG.

Filmen viser fordelene ved et eksklusivt medlemskab af AMG Private Lounge. Som ejer af en Mercedes-AMG GT hører du til den udvalgte kreds af berettigede.
Se igen

AMG Private Lounge er det officielle AMG community, eksklusivt for ejere af en Mercedes-AMG. Alle, der kører i en AMG bil og værdsætter Mercedes-AMG's håndværksmæssige præcision og performance i særklasse, kan blive medlem af AMG Private Lounge. Medlemmer nyder godt af fordele som insiderinformation, nyheder og attraktive tilbud. Lær ligesindede AMG entusiaster at kende, og oplev mærket AMG inden for AMG fællesskabet.

Racing stories


Racing stories.

Oplev Mercedes-AMG GTs motorsports-DNA.

Racing stories


Racing stories.

Oplev Mercedes-AMG GTs motorsports-DNA.

Billede af en Mercedes-AMG GT3 set forfra, der kommer drønende ud af en kurve.
Billede af Mercedes-AMG GT3 forfra fra siden på racerbanen.
Billede af siden på Mercedes-AMG GT3, idet den kører forbi en tom tribune.
Mercedes-AMG GT3 kører på en racerbane og ses fra frontal position. Den store hækspoiler rager over sportsvognens tag.
Billede af Mercedes-AMG GT3 i fuld fart set bagfra fra siden med fokus på den store spoiler.

Udfordrer med krav på førerpositionen.

Klar til angreb med racersportteknik af høj karat og spektakulært design.

Mercedes-AMG GT S Safety Car kører på en racerbane og ses forfra fra siden. Føreren sidder bag rattet med hjelm på.
I filmen fortæller Bernd Mayländer, føreren af Mercedes-AMG GT S Safety Car i formel 1, hvilke opgaver Safety Car-føreren skal udføre.

Elitesportsudøver for maksimal sikkerhed.

Fra formel 1 til DTM: Mercedes-AMG GT S som Safety Car i Touringbilserien.

Mercedes-AMG GT S Safety Car ses på en racerbane bagfra.
Mercedes-AMG GT S Safety Car står i en garage med tændt advarselslampe på taget.

Billeder og film


Billeder af og film om Mercedes-AMG GT-modellerne.

Billeder og film


Billeder af og film om Mercedes-AMG GT-modellerne.

Billedet viser en momentoptagelse af Mercedes-AMG GT C i fuld fart.
Billedet viser den gule Mercedes-AMG GT S bagfra på vejen.
Billedet viser den imponerende front af en grøn Mercedes-AMG GT R på en motorsportsbane.
Billedet viser en momentoptagelse af den gule Mercedes-AMG GT S set forfra fra siden.
Billedet viser den imponerende front på Mercedes-AMG GT R set fra frøperspektiv.
Billedet viser en momentoptagelse af Mercedes-AMG GT C i fuld fart set bagfra fra siden.
Et billede af den gule Mercedes-AMG GT S fra fugleperspektiv.
Billedet viser den markante hæk på den grønne Mercedes-AMG GT R fra frøperspektiv.
Billede fra siden af en sølvfarvet Mercedes-AMG GT foran en bys skyline.
Sideprofilen af en gul Mercedes-AMG GT S i fuld fart.
Billede forfra af en grøn Mercedes-AMG GT R, der kører på vejen, fra fugleperspektiv.
Næroptagelse af en smedefælg på grøn Mercedes-AMG GT R.
Et billede af den sølvgrå Mercedes-AMG GT i fuld fart gennem byen.