C-Klasse stationcar

Mere frihed og fleksibilitet.

C-Klasse stationcar giver mere frihed til dine ønsker – med en storstilethed, der viser sig i alt: I et design, der river med og ikke slipper sit tag. I Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknologier, der sørger for en uforlignelig kørefornemmelse. Og i endnu mere bagagerumsplads, som let kan tilpasses dine individuelle transportopgaver. Glæd dig til særlig luksus: Mere plads til dit liv.

Vejl. kontantpris fra

E-Klasse stationcar

En ny intelligens. Og pladsen til at udfolde den.

E-Klasse stationcar får den megen plads i luksusklassen til at fremstå utroligt elegant – med stor funktionalitet og eksklusiv komfort. Desuden er den hele tiden så opmærksom, som intet serieproduceret køretøj tidligere: Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknologierne gør E-Klasse stationcar til den bedste partner, som forretningsrejsende, familier og alle andre trafikanter kan ønske sig.

Vejl. kontantpris fra

E-Klasse All-Terrain

Retningsgivende innovativ.

Spontane afstikkere i terrænet, over markveje, i sne og sand – E-Klasse All-Terrain kommer gerne og helt suverænt uden for alfarvej. Kraftfulde SUV-kendetegn personificerer urban lifestyle. Innovative teknologier muliggør en optimal symbiose af typisk komfort og terrængående egenskaber i E-Klassen. Oplev de største pladsforhold i luksusklassen og nu også væk fra asfalterede veje.

Vejl. kontantpris fra