Vi er her, hvis du har brug for os

Hos Mercedes-Benz går sikkerhed frem for alt, og som denne uventede situation udvikler sig, må vi alle gøre vores bedste for at leve op til det ansvar, vi har over for hinanden og det samfund, vi er en del af. Som virksomhed følger vi naturligvis alle regler og retningslinjer, mens vi gør vores bedste for at hjælpe dig under de givne omstændigheder.


Vores forhandlere holder fortsat åben, og som importør arbejder vi tæt sammen med dem i takt med, at de løbende tilpasser deres forretning til situationen. Mange af de samme forhandlere tilbyder fx afhentnings- og leveringstjenester og prioriterer service og vejside-assistance. Samtidig har flere også etableret tilbud for online konsultationer i form af fx video-opkald, så du hjemme fra sofaen kan få den samme gode service, du er vant til hos vores forhandlere.


Kort sagt: Vi er her, hvis du har brug for os.


Hvis du har spørgsmål til vores produkter, leverancetider, værkstedsbesøg eller noget helt fjerde, er du altid velkommen til at tage kontakt til din lokale forhandler, som vil gøre alt, hvad de kan for at hjælpe dig.


I svære tider må vi stå sammen - også selvom vi ikke må stå tæt.