Den ny Mercedes C-Klasse Coupé

Begejstrende dynamik.

Ingen tvivl om det: Mercedes-Benz C-Klasse coupé imponerer enhver. Uimodståelig i sin optræden erobrer den suverænt vejene og er altid midtpunkt. Det ultimative statement for automobile individualister, som vil fornemme adræthed med alle sanser. Under motorhjelmen et sportsmandshjerte og nogle af de bedste Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknologier, vi nogensinde har udviklet – for næsten grænseløs køreglæde. Lad dig rive med.

Vejl. kontantpris fra

CLA coupé

Tager vejret selv fra luften.

Når CLA coupé optræder, bliver annoncerede scenekvarterer til scenen og rolige sidegader til backstage-området. Dens avantgardistiske design sætter standarder. Legen med gaden er virtuos. Også i den digitale verden forstår showstjernen at overbevise: CLA coupé muliggør en fascinerende forbindelse mellem fører, bil og omverden.

Vejl. kontantpris fra

CLS coupé

Æstetik på vejen.

Begejstrer ved første øjekast: CLS coupé forbinder en sedans komfort med elegancen i en coupé – og anses med rette som stilikon. Fire døre, behagelige sæder bagi og et luksuriøst interiør giver meget plads til velvære. Stig ind, og nyd øjeblikket, hvor motorens kraft overføres til vejen.

Vejl. kontantpris fra

E-Klasse coupé

Moderne luksus i stort format.

Som det er tradition i de eksklusive Gran Turismos byder den ny E-Klasse coupé på fire fuldgyldige siddepladser med masser af komfort og tilstrækkelig plads til turen. I den forbindelse er du dynamisk og sikkert på farten som i ingen anden coupé. Perfekte proportioner og sanselig klarhed kroner den ny E-Klasse coupé til en designklassiker. Dens unikke teknologipakke gør den til masterpiece of intelligence. Hvad venter du på?

Vejl. kontantpris fra

S-Klasse coupé

Gran Performer.

Ren luksus møder uforlignelig kørefornemmelse – S-Klasse coupé forener det maksimale fra to verdener: åndeløst design og fantastisk ydelse. I den forbindelse udstråler den så imponerende sympatisk autoritet, at den må anses for at være den helt store karismatiker på vejen. Lige så tiltrækkende som dens atletiske handlekraft er dens indre værdier: udsøgte materialer og komfort på højeste niveau. Hjertet er begejstret, forstanden overbevist.

Vejl. kontantpris fra

Den ny S-Klasse coupé

Design – en åndeløs tiltrækning.

Den ny S-Klasse coupé sætter standarden inden for segmentet af luksuscoupéer. Her begejstrer den nyeste generation af denne drømmebil med en fascinerende kraftfuld fremtoning i eksteriøret og et stilskabende, unikt design i den luksuriøse kabine.

GLC coupé

Æstetisk og atletisk udseende i en ny form.

GLC coupé forbinder SUV-elementer og coupé-linjer i et enestående topmøde. Som markant og ekspressiv coupé markerer den sig imponerende med brede skuldre og høj sidebeklædningskant. På vejen imponerer den med usædvanligt adræt styring og sportslighed. I den forbindelse er GLC coupé uindskrænket egnet til hverdagen med masser af plads og fleksibel opbevaringsplads. En bil som skabt til dig.

Vejl. kontantpris fra

GLE coupé

Enestående adræt. Usædvanligt imponerende.

I bilfremstillingens kunst står GLE coupé for en ny ekspressionisme. Den forener en SUVs tilstedeværelse med en coupés dynamik og elegance. Dens design kombinerer SUV- og coupé-elementer, dens køreegenskaber performance og adræthed. Den høje sædeposition sørger for en ophøjet kørefornemmelse, og den vandrette linjeføring i kabinen giver en helt særligt sporty atmosfære. Oplev moderne luksus i en ny dynamisk form.

Vejl. kontantpris fra

Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé.

Life is a race.

Den ny Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé forener sportsvognens imponerende performance med en elegant firedørsmodels hverdagsduelighed. Et ekspressivt design med sænket motorhjelm, en imponerende front og et muskuløst kropssprog understreger 4-dørs coupéens sportslige gener.

Købspris fra fabrikken inkl. 19 % moms.

Mercedes-AMG GT

Kommet for at rive dig med.

Lang motorhjelm, cockpit placeret langt tilbage, bred, kraftfuld hæk. Det er proportionerne i en sportsvogn fra Mercedes-AMG. Du stiger ind og trykker på startknappen. Den vågner med et afdæmpet, dybt åndedræt. Endnu – for når man træder på speederpedalen komponerer hver enkelt af dens hestekræfter denne enestående AMG sound. Imponerende, når V8eren i Mercedes-AMG GT udfolder sin fulde ydelse. Suveræn, når den glider afsted.

Vejl. kontantpris fra