C-Klasse sedan

Kultiveret sportslighed.

C-Klasse sedan forbinder grænseløs køreglæde med enestående komfort. Dens æstetiske design er udtryk for Mercedes-Benz' sanseligt-klare formsprog, som også præger vores store sedaner. Intelligent letvægtskonstruktion, fremragende aerodynamik og økonomiske motorer gør dem særligt effektive. Stil nye krav. Oplev en kørekultur, der ikke kan efterlignes.

Vejl. kontantpris fra

C-Klasse stationcar

Mere frihed og fleksibilitet.

C-Klasse stationcar giver mere frihed til dine ønsker – med en storstilethed, der viser sig i alt: I et design, der river med og ikke slipper sit tag. I Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknologier, der sørger for en uforlignelig kørefornemmelse. Og i endnu mere bagagerumsplads, som let kan tilpasses dine individuelle transportopgaver. Glæd dig til særlig luksus: Mere plads til dit liv.

Vejl. kontantpris fra

C-Klasse coupé

Begejstrende dynamik.

Ingen tvivl om det: Mercedes-Benz C-Klasse coupé imponerer enhver. Uimodståelig i sin optræden erobrer den suverænt vejene og er altid midtpunkt. Det ultimative statement for automobile individualister, som vil fornemme adræthed med alle sanser. Under motorhjelmen et sportsmandshjerte og nogle af de bedste Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknologier, vi nogensinde har udviklet – for næsten grænseløs køreglæde. Lad dig rive med.

Vejl. kontantpris fra

C-Klasse cabriolet

Åben køreglæde 365 dage om året.

I C-Klasse cabriolet er det altid sommer – uanset årstiden. Det sørger intelligente cabriolet-funktioner og en fuldautomatisk stofkaleche for, som kan åbnes eller lukkes op til en hastighed på 50 km/t. Åbn for en mere intensiv køreoplevelse, omgivet af en åndeløs stil af sportslighed og lifestyle.

Vejl. kontantpris fra