Indbytningsbonus for ældre dieselbiler

Indbytningsbonus for ældre dieselbiler

Indbytningsbonus for ældre dieselbiler.

For at øge antallet af biler med lavere miljøpåvirkning på vores veje tilbyder Mercedes-Benz ejere af personbiler med dieselmotorer af EU norm 1-4 en indbytningsbonus på 15.000 kroner, hvis den nye slutseddel underskrives i perioden 2. august - 31. december 2017.

Indbytningsbonussen gælder uanset bilens mærke, men bilen skal have være registreret i kundens navn i mindst seks måneder. Tilbuddet gælder ved samtidig køb af ny Mercedes-Benz personbil.

Hvad betyder EU norm 1-4?

EU norm 1 blev introduceret i 1992 for at mindske udslip fra biler, og siden er denne blevet opdateret for at mindske udslip og forbedre luftkvaliteten yderligere. Den seneste version er EU norm 6, som sikrer, at nye køretøjer er renere end nogensinde.

Hvis din bil er produceret mellem 1992 og 2010, opfylder den højst sandsynligt EU norm 1-4 og er dermed berettiget indbytningsbonussen.

Hvorfor skal du købe en renere dieselmotor?

Foruden store satsninger på elbiler og plug-in-hybrider har Mercedes-Benz også investeret store beløb i at udvikle vores benzin- og dieselmotorer. I dag er samtlige af vores nye dieselmotorer af EU norm 6, og de bliver dermed ikke omfattet af eventuelle forbud mod ældre dieselmotorer i storbyer.

Hvis din nuværende bil er af såkaldt EU norm 1, 2 eller 3, sikrer vi, at den skrottes på en miljømæssig måde i overensstemmelse med gældende retningslinjer. I tillæg til indbytningsbonussen får du som kunde en økonomisk erstatning for indbytningen. Størrelsen af beløbet vil være baseret på en uvildig tredjepartsvurdering. Kunder med en EU norm 4 dieselbil modtager et indbytningsbeløb i tillæg til indbytningsbonussen efter aftale med den aktuelle forhandler.

Kontakt os

Kontakt en forhandler eller Mercedes-Benz Danmark, hvis du har spørgsmål til indbytningsbonussen. 

 

Vilkår for indbytningsbonus: Afhængig af tilgængelighed. Pris inklusiv moms. Indbytningsbiler skal være af EU norm 1-4. Indbytningsbonus gælder for ordrer, som er indgået i perioden 2. august - 31. december 2017. Indregistrering og leverance skal ske i perioden 2. august 2017 - 31. marts 2018. Kan benyttes i kombination med andre tilbud. Forhør dig hos din forhandler for yderligere information.