Mercedes-Benz originaldele

Mercedes-Benz originaldele

Højeste kvalitet med henblik på optimal ydelse.

Billedet viser en lodretstående bremseskive.

Højeste kvalitet med henblik på optimal ydelse.

Mercedes-Benz originaldele i gennemtestet kvalitet, kontrolleret sikkerhed og pålidelighed er skabt til din bil. Alene originaldelenes lange levetid giver dig et fremragende pris- og ydelsesforhold. Nøjedefinerede produktionskrav og et omfattende kontrol- og testarbejde gør, at alle Mercedes-Benz originaldele lever op til vores højekvalitetskrav og altid repræsenterer den seneste tekniske udvikling.På samme måde er du altid sikker på en fagligt korrekt montering.

Et økonomisk og miljøvenligt alternativ: Originale Mercedes-Benz ombytningsdele. Vi har konstant mere end 340.000 fejlfri og pålidelige brugte og istandsatte dele på lager. Med online-bestillingsservicen Mercedes-Benz WebParts kan du nemt bestille originaldele og originale ombytningsdele hos dit autoriserede Mercedes-Benz værksted.

Falske reservedele udgør en sikkerhedsrisiko.

Billedet viser en detaljeret optagelse af en alufælg foran i højre side.
Den ønskede video er desværre ikke tilgængelig for øjeblikket. Prøv igen senere.
Se igen

Falske reservedele udgør en sikkerhedsrisiko.

Selv om der står Mercedes-Benz på produktet, er det desværre ikke altid en original Mercedes-Benz del. Produktfalsknere specialiserer sig i stigende grad i forfalskning af reservedele til biler. Vi finder stadig flere kopier af selv sikkerhedsrelevante dele som bremsebelægninger, ruder, undervognsdele og filtre.

Forfalskningerne ligner ofte den ægte vare til forveksling – selveksperter har ved første blik svært ved at gennemskue, at der er taleom en kopi.Plagiaterne er ikke kun skadelige for bilens værdi som en Mercedes-Benz men udgør også en sikkerhedsrisiko. Vi tester regelmæssigt forskellige forfalskninger mod Mercedes-Benz originaldele.

Resultaterne er skræmmende: For eksempel forlænger en falskbremsebelægning bremselængden med op til 15 meter – det kan iværste fald føre til en alvorlig ulykke. En autoriseret Mercedes-Benz forhandler eller servicepartner er ditværn mod forfalskede produkter og deraf følgende risici. Her kan du være sikker på at få Mercedes-Benz kvalitet – lige fra originaldele tilden fagligt korrekt udførte montering.